Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tulenka0 píše:
já mám silo malé, ani nějak víc nepotřebuju, co vypěstuju spotřebuju nebo prostě prodám, ale stodolu bych potřebovala rozšířit, tam mám jen 900 míst
Silo mám 800 a nestalo by se mi, že bych ho měla plné.
Ze stodolou je to horší - a to mám jen 800 ![]()
Tý jo.. Na to že jsem o víc jak deset levelů pozadu mám už stejnou stodolu
![]()
Mladátotiž dlouho netušila, že se to dá zvětšit, tak máme malé prostory
@charlie-76 píše:
Z těchto 3 cílů mě zajímají jen ty ryby
Když nechceš zvířata, neutrácíš papírky, děláš návnady, tak by to neměl být problém.
Mám tu 9 krabiček hřebíků, kdyby někdo chtěl. Zabírají mi místo a cizákovi je dát nechci
Příspěvek upraven 17.07.13 v 22:34
Neřekl jsem že nechci, ale nějak na nich netrvám… nicméně mi nechodí ty žluté… za celou hru jsem jich měl asi 5
![]()
A víte někdo jak chytit rybu, kterou nemám, asi 7 mijich pořád chybí. Já teda strategii nemám žádnou, jenom mladá chce traktor a ty zlaté sochy, takže máme asi tak pět let, co dělat ![]()
@charlie-76 píše:
Neřekl jsem že nechci, ale nějak na nich netrvám… nicméně mi nechodí ty žluté… za celou hru jsem jich měl asi 5![]()
ty většinou jsou v truhle, ale mám zákaz chytat na ně ryby, prý až koupíme strakatého koně… Tak ještě čekám na 4
@tulenka0 píše:
A víte někdo jak chytit rybu, kterou nemám, asi 7 mijich pořád chybí. Já teda strategii nemám žádnou, jenom mladá chce traktor a ty zlaté sochy, takže máme asi tak pět let, co dělat
U obrázku ryby vidíš, kde se dá chytnout a vidíš, jakou návnadu potřebuješ. Já mám chytlé všechno na hnědou, zelenou a modrou návnadu.
@Antonie Bolavá píše:
Mám tu 9 krabiček hřebíků, kdyby někdo chtěl. Zabírají mi místo a cizákovi je dát nechciPříspěvek upraven 17.07.13 v 22:34
CHCI!
Jdu číhat!
@kkvetinka píše:
U obrázku ryby vidíš, kde se dá chytnout a vidíš, jakou návnadu potřebuješ. Já mám chytlé všechno na hnědou, zelenou a modrou návnadu.
notak to teda opravdu nefunguje, to právě zkouším, ale pokaždé chytím rybu, kterou už mám a která se dle obrázku má chytat úplně jinde. Navíc netuším co znamenají ty dvě velikosti návnad, co u těch obrázků jsou?