Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč ne? On potřebuje hřebíky, já šroubky… To je dobrý trade ![]()
OK. To je dobrá nabídka, pro mě mají hřebíky stejnou cenu jako bolty, protože obojího se mi nedostává. Poměr který nabízíš je pro mě výhodný. Nevím proč mám hřebíků málo, všechny stroje jedou na plný pecky, pole taky pořád obdělávám, ale hřebíky se nesypou tak jako třeba prkna, desky, vruty či pásky. Takže rozhodně jdu do toho. ![]()
Prihazuji jednu kukuřici hned na začátku obchodu a pak půjdu k tobě. Budu vystavovat po 5 boltech, pro jistotu, že by ti to chtěl někdo vyfouknout. A dej si bacha, lidi jsou dnes jak vosy, jak dám něco lepšího do obchodu, je to hnedky pryč. ![]()
@Mysak5703 Vidím je tam
Ale krást je nebudu ![]()
Potřebuju akutně 3 bolty pro rozšíření ![]()
SUPER!!!
Dík za skvělý obchod i za pšenici, kterou mě tak hezky zásobuješ!!! ![]()
Pšenice je pro mě odpad… Já to hraji jinak… Kromě pšenice a kukuřice už u mě nic tak levno nekoupíš
Leda výměna… ![]()
Taky jsem si říkala, jestli nějakej nešlohnu
Ale já jich potřebuju asi 15, to je šílený ![]()
Je to sranda, ale já vážně potřebuju věci na rozšíření sila po 36 kusech a zatímco vrutů mě chybí 20 a prken 15 tak hřebíků mě přebívá 67
![]()
@kkvetinka Díky já jich teď pro rozšíření potřebuji asi 56. V těch vyšších úrovních se to už těžko shání. To není jak na začátku hry. ![]()
Ale zato už jen 6 hřebíků a rozšířím silo!!! ![]()
Lidi jak to děláte, já mám 2000 míst ve stodole a 1850 míst v sile a pořád mám málo místa!!! ![]()
Kája se přes pšenici a kukuřici dopracovává k vyššímu levelu!!!
Každému nějaká věc přebývá. Mě šíleně přebývají izolepy. Jestli někdo chcete, řekněte si.
@Mysak5703 píše:
@kkvetinka Díky já jich teď pro rozšíření potřebuji asi 56. V těch vyšších úrovních se to už těžko shání. To není jak na začátku hry.
Ale zato už jen 6 hřebíků a rozšířím silo!!!
Lidi jak to děláte, já mám 2000 míst ve stodole a 1850 míst v sile a pořád mám málo místa!!!
já mám silo malé, ani nějak víc nepotřebuju, co vypěstuju spotřebuju nebo prostě prodám, ale stodolu bych potřebovala rozšířit, tam mám jen 900 míst
Každý máme svou herní strategii a své cíle. Pro mě je to:
1. pořídit si zbývající 3 koně
2. až budu mít koně, chytím všechny ryby
3. prolomit 50000. místo ve světovém žebříčku