Házení s kojencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
2.2.20 13:37

Nehysterči a pokud chceš, aby otec tvého dítěte byl zapojen do péče o dítě a ty si měla možnost se trošku vyspat, tak se prostě musíš smířit s tím, že se o dítě bude starat a bude se starat jinak než ty a stejně jako ty bude dělat chyby a postupně se to budete učit.

Ano, nevyspání a hormony zvyšují úzkost, ale tvům úkolem není se do ní propadnou a ječet na každého, kdo je v rozumnějším stavu (což jsou teď všichni), ale učit se úzkost krotit. Jinak ti z toho defintivně hrábne, zejména když pečlivě zabráníš tomu, aby ti manžel byl jen trošku ochotný se o zátěž podělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107478
2.2.20 13:44
@hanka.br. píše:
To spíš ty se zbytečně nervuješ. Když budeme taky vyšilovat, pomůže to? Zakladatelka se vyjadřuje o svém partneru jako o debilovi, sama má reakce hysterické a vystupuje jako hvězda. Aby se brzy nedivila, že je s dítětem sama.
Tak v jejím případě by to bylo asi lepší
@Petula306 píše:
Já si hlavně nedokážu představit, že i přes všechny nedostatky, které můj partner v rámci péče o dítě má, bych o něm řekla, že je debil. O člověku, kterého miluji, mám s ním rodinu a neuvěřitelně si ho vážím :nevim:

Pokud by měl podobné nápady, tak možná i jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15675
2.2.20 13:45
@debra.morgan píše:
Zas to nedramatizuj, řekni mu at na házení ještě pár měsíců vydrží a klid. Nejhorší je hysterická ženská.

Přesně moje řeč.

Teď bych se nedivila, kdyby si chlap dítěte ani nevšimnul… A za pár týdnů diskuze : Ten deb.il mi s dítětem vůbec nepomáhá a úplně na něj kašle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
2.2.20 13:58
@Ou píše:
Nehysterči a pokud chceš, aby otec tvého dítěte byl zapojen do péče o dítě a ty si měla možnost se trošku vyspat, tak se prostě musíš smířit s tím, že se o dítě bude starat a bude se starat jinak než ty a stejně jako ty bude dělat chyby a postupně se to budete učit.Ano, nevyspání a hormony zvyšují úzkost, ale tvům úkolem není se do ní propadnou a ječet na každého, kdo je v rozumnějším stavu (což jsou teď všichni), ale učit se úzkost krotit. Jinak ti z toho defintivně hrábne, zejména když pečlivě zabráníš tomu, aby ti manžel byl jen trošku ochotný se o zátěž podělit.

Sorry, ale házení dvouměsíčním miminem fakt není „jiná“ podoba starání se, to je prostě dementní klukovina.

Bez ohledu na to, zakladatelko, ho to prostě napadlo a asi mu ani nedošlo, co ho to vlastně napadlo. Nedělej scény a normálně mu to řekni: „Promiň, že jsem tak vyletěla, ale fakt jsem se o dítě bála. Je to taky moje první. Hlavička a krk je zvlášť dvouměsíčního křehká oblast, hlavičku ještě nedrží, krk není zpevněný, na blbnutí budete mít spolu celé jeho dětství, s tak malým miminkem se nemůže házet. Stačí malinko a je naštěstí.“ Musel by být blb, aby to takhle nevzal, zvlášť, když přiznáš, že jsi nemusela takhle vylítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.20 13:59

Jako hazet by s nim fakt nemel, ani par cm. Nikdy nevis…ale ty mu nerikej, ze je de.bil ne.. nebo ti taky tak nadava? 8o jde to rict snad slusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.2.20 14:21

@Kfětoslava Presne tak…nechapu jak to nekdo může zlehčovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.2.20 14:25

Tak chlap udělal blbost, ale vyletět na něj jak furie taky není řešení. Normálně mu vysvětli, proč to dělat nemá a co by se mohlo stát. Nemyslím si, že je tak hloupý a dělal by to schválně :zed: že by zkoušel, co dítě vydrží ne? 8o :roll: fakt takhle skončíš jen s tím, že se dítěte ano nedotkne a budeš na vše sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.2.20 14:36

Tak mě by nenapadlo, že to může dospělého člověka napadnout. Já bych také vylitla.
Mě baví, jak tady spousta z vás poučuje zakladatelka, jak měla reagovat. Chudák chlap, ten má ale zlou ženskou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11590
2.2.20 15:00

Jako hazet s ditetem, co jeste neudrzi hlavicku je opravdu nezodpovedne. A je smutne, ze po 2 mesicich co ma doma mimino se tatinek nevsiml, ze samo hlavicku neudrzi a musi se mu podpirat. To se o nej asi jinak moc nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
2.2.20 16:34
@hanka.br. píše:
Tady.
:) aha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.2.20 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.2.20 17:30

Už to nikdy nedělejte, dohledej si vše na netu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.2.20 17:32
@Kukacka123 píše:
Jako hazet by s nim fakt nemel, ani par cm. Nikdy nevis…ale ty mu nerikej, ze je de.bil ne.. nebo ti taky tak nadava? 8o jde to rict snad slusne…

u něho je to dost problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.20 20:31
@DanielaD píše:
u něho je to dost problém ;)

Nechapu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.20 02:42

A napsala jsem nekde, ze jsem mu rekla, ze je deb*? Ne. Nerekla, ale v tu chvili jsem ho tak opravdu v hlave nazvala. Ze by jsem na nej rvala to fakt ne, nevim kde dedukujete. Ale ano, vynadala, protoze prosit ho v takove situaci urcite nebudu, urcite pochopil alespon z tonu hlasu, ze to sranda neni a ano, maleho jsem mu ihned vzala a vysvetlila mu to. To ale neznamena, ze si ho nebude chovat dál, ale proste musi byt opatrný a klidne ho budu pozorovat a sledovat ho, napovidat mu nebo pripadne vynadat za spatnou manipulaci, lepsi urazeny chlap nez aby se neco stalo. V zivote by me tohle nenapadlo a taky ne, ze to napadne jeho. Otec to byt muze, ale nenecham jeho nedbalosti prece ublizit i kdyz nevedome nasemu diteti to se na me fakt nezlobte. Hysterka, jasne, takze to mam nechat a kdo vi co ho napadne priste, protoze jsem tohle od nej necekala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure