Házení s kojencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.20 02:47

@hanka.br. s ditetem sama, protoze jsem chlapovi vynadala? Prosimte od kdy je chlap krehke kvitko na ktere se nemuze zvysit hlas? Tady je koukam kazda druha asi rada, ze vubec chlapa má a tak s nim jedná jako s Bohem na ktereho se nesmi kricet a vsechno se musi pro jeho blaho, aby nevzal roha nebo nerozumim.

• Citovat
  • Upravit
7712
3.2.20 07:06
@Anonymní píše:
@hanka.br. s ditetem sama, protoze jsem chlapovi vynadala? Prosimte od kdy je chlap krehke kvitko na ktere se nemuze zvysit hlas? Tady je koukam kazda druha asi rada, ze vubec chlapa má a tak s nim jedná jako s Bohem na ktereho se nesmi kricet a vsechno se musi pro jeho blaho, aby nevzal roha nebo nerozumim.

Nerpehanej a nebud urazena. Nazev diskuze znel jasne, to same zaznelo v textu a my nejsme vedmy, abychom vedely, ze jsi to chlapovi primo nerekla…
Pokud jsi mu nevynadala jak nejvetsimu debi.lovi, tak ok. Zvysit hlas je ok, ale rvat po nem uz asi ne - to neni reseni problemu. Tak se neurazej, kdyz poradne nenapises, co jsi mu vlastne rekla ;) asi by tu diskuzi rad necetl - asi ani nazev. A anonymove byvaji casto hrdinove :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
3.2.20 07:08
@Anonymní píše:

Víš co? Dej si dvojku, vydýchej se a pak se ventiluj. Hezky si po sobě přečti svůj úvodní příspěvek o chlapovi debilovi a o tom, jak jsi mu vynadala - a jestli to bylo nakonec jinak (ono vždycky se to během diskuze upraví tak, aby zakladatelka byla hvězda), tak to my jaksi nemůžeme vědět. Nikdo z nás vám u toho házení dítětem nesvítil. Vy budete taky povedená dvojka, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39920
3.2.20 07:31

No prostě ses lekla, to chápu, ale jinak mu to příště vysvětli pokud možno v klidu.
Jinak o tom syndromu vím a náhodou jsem o tom teď četla, třeba tady. Taky chápu, že některé z Vás to při čtení napadlo, i když to „vyhození“ je něco jiného, ale o tu hlavičku tam jde.

https://zena-in.cz/…izeni-i-smrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky