Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, pokud jsi nebrala žádný léky a máš opakovaně jasně pozitivní testy, tak holt budeš těhotná, gratuluju!
A dva roky jsou prd, mě takovejhle šok čekal o mnoho víc než po deseti letech ![]()
Klidně se mohlo zadarit přirozeně
my se snažili x let a když už sem byla smířená tak najednou byli // na testu
sestra měla jít na ivf a před hormonální léčbou zjistila že je těhotná ![]()
Vy jste pozitivní, děkuji moc. Říkám, radši se ještě neraduji. Protože pak ženská čte tunu příspěvků, že může to může být i nějaká cysts apod
, měsíčky nikdy, menses naposledy 30.11
a říkám od středy at ráno nebo večer viz foto testy. Mám jich jak magor snad sto
protože každý den čekám kdy zmizo, že to nemůže být pravda.
@ugluk
Ono já ty vyšetření tolik nebrala, jako stvalo me to jen v období vždy vyšetřeních. Ale spíš partner je takový dosti citlivka a vše si moc bral, a víte jaký jsou chlapy když pak „souložit“ a vidíte jak u toho přemýšlí, že další den jde zase na spermigoram, tak nic moc.
![]()
taky gratuluju, jasně pozitivní tak hlavně, ať je vše tak jak má být, a vy ať si za několik měsíců pochováte svj malý uzlíček
![]()
@Megiiie : vypada to dobre. Podobnych paru znam nekolik, podle doktoru sance na prirozene otehotneni temer zadna a nez se dostali na umele, povedlo se
Drzim prsty!
@Megiiie píše:
Tak díky moc, uvidíme v 9.30 mažu k lékaři![]()
tak pak nám napiš, jak jsi dopadla, jsme zvědaví
![]()
Tak, ženy, jsme tehotny
… Předepsal mi Utrogestan
zítra ještě na krev, a za 14 dní znova kontrola a pokud vše ok, tak už průkazka. Držte palce
![]()
@Megiiie píše:
@tumpachTak, ženy, jsme tehotny![]()
… Předepsal mi Utrogestan
zítra ještě na krev, a za 14 dní znova kontrola a pokud vše ok, tak už průkazka. Držte palce
![]()
Moc gratuluju