Hcg hormon,pozitivní test

3409
6.1.19 21:58

No jsi těhotná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
6.1.19 21:59

Myslím, že můžeme gratulovat. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
6.1.19 22:00

No, pokud jsi nebrala žádný léky a máš opakovaně jasně pozitivní testy, tak holt budeš těhotná, gratuluju! :kytka: A dva roky jsou prd, mě takovejhle šok čekal o mnoho víc než po deseti letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.1.19 22:01

Klidně se mohlo zadarit přirozeně :) my se snažili x let a když už sem byla smířená tak najednou byli // na testu :D sestra měla jít na ivf a před hormonální léčbou zjistila že je těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.1.19 22:03

Vy jste pozitivní, děkuji moc. Říkám, radši se ještě neraduji. Protože pak ženská čte tunu příspěvků, že může to může být i nějaká cysts apod :zed: , měsíčky nikdy, menses naposledy 30.11 :nevim: a říkám od středy at ráno nebo večer viz foto testy. Mám jich jak magor snad sto :D :D :D protože každý den čekám kdy zmizo, že to nemůže být pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.1.19 22:05

@ugluk
Ono já ty vyšetření tolik nebrala, jako stvalo me to jen v období vždy vyšetřeních. Ale spíš partner je takový dosti citlivka a vše si moc bral, a víte jaký jsou chlapy když pak „souložit“ a vidíte jak u toho přemýšlí, že další den jde zase na spermigoram, tak nic moc. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.1.19 22:26

@Megiiie no hele, jasně pozitivní testy, gratulujuuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.1.19 22:41

taky gratuluju, jasně pozitivní tak hlavně, ať je vše tak jak má být, a vy ať si za několik měsíců pochováte svj malý uzlíček :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.1.19 23:04

@Megiiie : vypada to dobre. Podobnych paru znam nekolik, podle doktoru sance na prirozene otehotneni temer zadna a nez se dostali na umele, povedlo se ;) Drzim prsty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.1.19 08:02

Tak díky moc, uvidíme v 9.30 mažu k lékaři :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.1.19 10:22
@Megiiie píše:
Tak díky moc, uvidíme v 9.30 mažu k lékaři :srdce: :*

tak pak nám napiš, jak jsi dopadla, jsme zvědaví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.1.19 13:55

@tumpach

Tak, ženy, jsme tehotny :pankac: :andel: … Předepsal mi Utrogestan :)) zítra ještě na krev, a za 14 dní znova kontrola a pokud vše ok, tak už průkazka. Držte palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.19 07:08
@Megiiie píše:
@tumpachTak, ženy, jsme tehotny :pankac: :andel: … Předepsal mi Utrogestan :)) zítra ještě na krev, a za 14 dní znova kontrola a pokud vše ok, tak už průkazka. Držte palce :srdce: :srdce:

Moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital