Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ráda bych zašla na heat v Ostravě u Karoliny do bývalé budovy ČSAD, dneska mi napsali, že hlídání je zdarma po telefonické domluvě
Snad už od jednoho dítěte. Nicméně mě napadlo, zda by se našla taky nějaká maminka, která má malého prcka a chtěla by to zkusit ![]()
Mají lekce v dopoledních hodinách, pro mě to je nejlepší na devět nebo na deset hodin. Na osm je moc brzy.
Našel by se někdo?
![]()
Angel-X píše:
juuno neřeknu ti rovnou, že zajdu, ale spíše díky za tip
Nechce se mi jít samotné a to hlídání dětí zdarma mi přijde celkem fajn ![]()
kamak píše:Angel-X píše:
juuno neřeknu ti rovnou, že zajdu, ale spíše díky za tip
Tak kdybys někdy šla, tak řekni.Nechce se mi jít samotné a to hlídání dětí zdarma mi přijde celkem fajn
to jo to je fajn akorát, že já se od února po MD vracím zpátky do práce a na RD je tatínek, takže budu moct akorát odpoledne po práci kdyžtak (jako pokud se dokopu k tomu někam jít
)
Ahoj, tak už cvičíš a jaké to je? Taky jsem uvažovala, že někam zajdu… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak už cvičíš a jaké to je? Taky jsem uvažovala, že někam zajdu…
ano chtela bych se zeptat, jake to tam??
diky ![]()
Nebyla jsem na ÚANu, ale na Stodolní a musím říct, že za mě rozhodně super. Jen ta cena 130,– je docela pálka ![]()
Aha..no to semvidela, ale praveze na vitality tam maji student 90,– ale s pernamentkama to stoji bud 80,– nebo 70,–…takze to me laka!:)
Tak hza takovou cenu to je super
Já student nejsem a i když jsem měla více peněz jako student než na MD, tak bohužel tohle od sebe rozlišují a slevu mají jen studenti ![]()