Olomouc Zumba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7797
20.1.12 14:48

Olomouc Fitness

Ahoj holky, jsem doma po porodu 5 měsíců a přemýšlím, že bych občas zašla na zumbu. ( Nikdy jsem to nezkoušela, ale když je to teď tak strašně ,,in" :lol: ) Poradíte, kam chodíte? A jestli to vůbec stojí za to zkusit, nebo radši vyzkoušet něco jinýho? ( Dřív jsem dělala aerobic a power full, ale to druhý už teď asi fakt nedám :lol: )

Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
20.1.12 15:57

ČAUKY:) JÁ DĚLÁM SPINNING A ALPINNING JSEM LEKTORKA, ZATÍM JEDNOU TÝDNĚ JEN ALPINNING LEKTORUJU ALE TAKY BYCH ZAŠLA ZKUSIT I ZUMBU A NECHCI TRAPASIT:) SAMA…MYSLÍM ŽE JE TO FAJN, TAK BYCHOM MOHLI ZAJÍT:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.1.12 16:12

mohla bych se někdy přidat?:) akorát je u mě trošku problém hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
20.1.12 17:18

Ahojte holky, chodím do fitness Tribuna na Hanku…je moc fajn. Akorát je studentka, tak teď má pauzu a bude až v únoru. Další super (ale trošku náročná) zumba je u Kristýna v Omega centru. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.1.12 17:25
wape píše:
Ahojte holky, chodím do fitness Tribuna na Hanku…je moc fajn. Akorát je studentka, tak teď má pauzu a bude až v únoru. Další super (ale trošku náročná) zumba je u Kristýna v Omega centru. :-)
¨
kristýna?myslíš Skutková:) dlouhé vlasy hnědé, ta byla u nás v sajmu a nic moc ohlasy. ale taky bych to radši zkusila jinde než u nás v centru:)at tam netrapasím, ty už si tak zdatná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.1.12 17:43

""http://www.celysvet.cz/metrik/line-c310965b360cf612e4a43beb65cccdb6.png:http://www.celysvet.cz/…65cccdb6.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
21.1.12 07:35

Na té Hance v Tribuně byste určitě netrapasili :-) bývá tam méně lidí a ona je moc hodná. Akorát tedy buďte připravené, že první hodina je obecně šílená, protože vůbec nevíte, která bije :-) do třech hodin se to spraví :-)

Ad Kristýna Skutková - já ji mám obecně nejraději a má také hodně plno :-) ale je to hodně taneční, hodně do latiny, někomu to může nevyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
22.1.12 20:49

Holky, já bych to potřebovala někde poblíž centra. Bydlím u Sigma stadionu…kvůli hlídání, ještě kojím, tak je to takový honem tam, honem domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
22.1.12 20:56

já jsem se dívala na rozvrh Bestu a zaujal mě indoorwalking v týdnu, od 7hodin…jinak to mám blbý s hlídáním přes den.
Mentolko, Verjanku nepřidáte se někdy?
Wape prosimtě kde je Tribuna? Neznám to tu ještě moc, děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
22.1.12 21:38
Vercaa píše:
já jsem se dívala na rozvrh Bestu a zaujal mě indoorwalking v týdnu, od 7hodin…jinak to mám blbý s hlídáním přes den.

Ahoj, mně jezdí manžel domů až nejdřív v pět hodin, takže já jedině až odpoledne a k večeru nebo o víkendu, jestli to tam taky je. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
22.1.12 21:43

Verjanku ano je, cvičí právě od 18, 19hod…máme to stejně, takymusím čekat na přítele kvůli hlídání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 10:46
Vercaa píše:

ahojky já to mám blbé s dojížděním:) a v týdnu to asi bohužel nehrozí:( já dělám v bestu lektorku spinu a alpinu a zatím mám alpin v sobotu od půl 10 ránko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 10:48
verjanku píše:
Holky, já bych to potřebovala někde poblíž centra. Bydlím u Sigma stadionu…kvůli hlídání, ještě kojím, tak je to takový honem tam, honem domů :-D
Vercaa píše:
Verjanku ano je, cvičí právě od 18, 19hod…máme to stejně, takymusím čekat na přítele kvůli hlídání ;)

tak holky kdybyste někdy mohli v sobotu dopo tak se budu těšit:) seznámím vás s pásy a řeknu vám co a jak..na poprvé je to dřina ale jinak je to super cvíčko i s posilkem bříška:) to my ženský máme rády ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 10:50

jéé hrubka jak hrom samozřejmě mohlY:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 10:52
wape píše:
Na té Hance v Tribuně byste určitě netrapasili :-) bývá tam méně lidí a ona je moc hodná. Akorát tedy buďte připravené, že první hodina je obecně šílená, protože vůbec nevíte, která bije :-) do třech hodin se to spraví :-)Ad Kristýna Skutková - já ji mám obecně nejraději a má také hodně plno :-) ale je to hodně taneční, hodně do latiny, někomu to může nevyhovovat.

já bych šla:) a kdy to mívá kvůli hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková