Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jsem doma po porodu 5 měsíců a přemýšlím, že bych občas zašla na zumbu. ( Nikdy jsem to nezkoušela, ale když je to teď tak strašně ,,in"
) Poradíte, kam chodíte? A jestli to vůbec stojí za to zkusit, nebo radši vyzkoušet něco jinýho? ( Dřív jsem dělala aerobic a power full, ale to druhý už teď asi fakt nedám
)
Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:59
ČAUKY:) JÁ DĚLÁM SPINNING A ALPINNING JSEM LEKTORKA, ZATÍM JEDNOU TÝDNĚ JEN ALPINNING LEKTORUJU ALE TAKY BYCH ZAŠLA ZKUSIT I ZUMBU A NECHCI TRAPASIT:) SAMA…MYSLÍM ŽE JE TO FAJN, TAK BYCHOM MOHLI ZAJÍT:)
mohla bych se někdy přidat?:) akorát je u mě trošku problém hlídání…
Ahojte holky, chodím do fitness Tribuna na Hanku…je moc fajn. Akorát je studentka, tak teď má pauzu a bude až v únoru. Další super (ale trošku náročná) zumba je u Kristýna v Omega centru. ![]()
wape píše:¨
Ahojte holky, chodím do fitness Tribuna na Hanku…je moc fajn. Akorát je studentka, tak teď má pauzu a bude až v únoru. Další super (ale trošku náročná) zumba je u Kristýna v Omega centru.
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-c310965b360cf612e4a43beb65cccdb6.png:http://www.celysvet.cz/…65cccdb6.png
Na té Hance v Tribuně byste určitě netrapasili
bývá tam méně lidí a ona je moc hodná. Akorát tedy buďte připravené, že první hodina je obecně šílená, protože vůbec nevíte, která bije
do třech hodin se to spraví ![]()
Ad Kristýna Skutková - já ji mám obecně nejraději a má také hodně plno
ale je to hodně taneční, hodně do latiny, někomu to může nevyhovovat.
Holky, já bych to potřebovala někde poblíž centra. Bydlím u Sigma stadionu…kvůli hlídání, ještě kojím, tak je to takový honem tam, honem domů ![]()
já jsem se dívala na rozvrh Bestu a zaujal mě indoorwalking v týdnu, od 7hodin…jinak to mám blbý s hlídáním přes den.
Mentolko, Verjanku nepřidáte se někdy?
Wape prosimtě kde je Tribuna? Neznám to tu ještě moc, děkuju:)
Vercaa píše:
já jsem se dívala na rozvrh Bestu a zaujal mě indoorwalking v týdnu, od 7hodin…jinak to mám blbý s hlídáním přes den.
Ahoj, mně jezdí manžel domů až nejdřív v pět hodin, takže já jedině až odpoledne a k večeru nebo o víkendu, jestli to tam taky je. ![]()
Verjanku ano je, cvičí právě od 18, 19hod…máme to stejně, takymusím čekat na přítele kvůli hlídání ![]()
Vercaa píše:
ahojky já to mám blbé s dojížděním:) a v týdnu to asi bohužel nehrozí:( já dělám v bestu lektorku spinu a alpinu a zatím mám alpin v sobotu od půl 10 ránko:)
verjanku píše:
Holky, já bych to potřebovala někde poblíž centra. Bydlím u Sigma stadionu…kvůli hlídání, ještě kojím, tak je to takový honem tam, honem domů
Vercaa píše:
Verjanku ano je, cvičí právě od 18, 19hod…máme to stejně, takymusím čekat na přítele kvůli hlídání
tak holky kdybyste někdy mohli v sobotu dopo tak se budu těšit:) seznámím vás s pásy a řeknu vám co a jak..na poprvé je to dřina ale jinak je to super cvíčko i s posilkem bříška:) to my ženský máme rády ![]()
wape píše:
Na té Hance v Tribuně byste určitě netrapasilibývá tam méně lidí a ona je moc hodná. Akorát tedy buďte připravené, že první hodina je obecně šílená, protože vůbec nevíte, která bije
do třech hodin se to spraví
Ad Kristýna Skutková - já ji mám obecně nejraději a má také hodně plno
ale je to hodně taneční, hodně do latiny, někomu to může nevyhovovat.
já bych šla:) a kdy to mívá kvůli hlídání