Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj mam problem asi jako kazda z nas takze je mi 25 let a po druhem porodu jsem dost pribrala prckovi je dva roky a ja stale nemuzu shodit nabrana kila ![]()
Vazim 105kg je to katastrofa nic mi neni nebavi me chodit nakupovat protoze se v kabince jen spotim jsem ruda k prasknuti jak se snazim neco zapnout ![]()
Mam vyzkouseno par diet ale nic nezabira na prochazky taky chodim a na hodne dlouhy vsude pesky zacala jsem cvicit a porad nic ani jedno kilo uz jsem zoufala a nevim si rady do fitka chodit nemuzu mam dve deti a zadny hlidani ![]()
Nikdy jsem moc stihla nebyla vzdy jsem mela tech 60kg ale byla jsem max. spokojena
mozna bych diskuzi ani nezalozila ale vcera jsem sla pro kluka do skoly a jedna maminka se me zeptala v jakem mesici jsem ze mi brisko slusi malem me ranila mrtvice ![]()
Tak jsem si rekla ze tohle uz je extrem a musim neco delat proto se chci zeptat vite o lecich po kterych se shazuji kila? Vim ze musim hlavne sama ale nakej pomocnik v podobe leku by se sikl dekuji vsem za rady ![]()
Asi si napřed trochu rýpnu,ale jak ses z krásných 60kg dostala na 105, mělas nějaké komplikace v těhu? Kolik jsi při každém těhu nabrala? A po prvním porodu ses dostala zpátky na svou váhu?
Jinak na léky zapomeň, radikálně změň jídelníček, zajdi si do nějaké dietologické poradny, v každé nemocnici je, tam ti poradí.
Jsi mladá holka, maminka dvou dětí, tak pevnou vůli, ať jsi brzo šik
!!!
Ahojky, já tedy zkoušela Lipoxal, ale nebylo mi po něm dobře. Já mám nejlepší zkušenost s pravidelným a vyváženým jídelníčkem. Zkus http://www.activia.cz/cz/ tam ti po vyplnění takového dotazníčku zdarma vypracují jídelníček a ten určitě funguje. Chce to jen vydržet.Dobrý je chrom jako doplněk stravy, stačí úplně obyčejný samotný chrom, snižuje chuť k jídlu a hlavně na sladké. Držím palce ![]()
Kdyby takové léky existovaly,tak na světě nejsou tlusťoši
Změn jídelníček,hlavně se hod do klidu.Jsi mladá,za chvíli bude jaro,člověk se bude víc hýbat a kilča půjdou dolů,uvidíš.Hlavně to chce pevnou vůli a věřit si,že to dokážeš ![]()
danik píše:
Asi si napřed trochu rýpnu,ale jak ses z krásných 60kg dostala na 105, mělas nějaké komplikace v těhu? Kolik jsi při každém těhu nabrala? A po prvním porodu ses dostala zpátky na svou váhu?
Jinak na léky zapomeň, radikálně změň jídelníček, zajdi si do nějaké dietologické poradny, v každé nemocnici je, tam ti poradí.
Jsi mladá holka, maminka dvou dětí, tak pevnou vůli, ať jsi brzo šik!!!
Po prvnim porodu jsem shodila kila celkem lehce a to jsem ani necvicila ale tet to proste nejde v tehu jsem pribrala 30kg jo je to moc vim a zbytek nabrala potom tech 10-15 vim ze jsou ruzny jidelnicky a tak ale chtela bych zkusit leky a samozdrejme mou snahu ale dekuji
Alefka píše:
Ahojky, já tedy zkoušela Lipoxal, ale nebylo mi po něm dobře. Já mám nejlepší zkušenost s pravidelným a vyváženým jídelníčkem. Zkus http://www.activia.cz/cz/ tam ti po vyplnění takového dotazníčku zdarma vypracují jídelníček a ten určitě funguje. Chce to jen vydržet.Dobrý je chrom jako doplněk stravy, stačí úplně obyčejný samotný chrom, snižuje chuť k jídlu a hlavně na sladké. Držím palce
Moc dekuji jdu to zkusit ![]()
taky mám hodně přes míru, ale to jsem měla ještě před porodem, teď hubnu prostě úpravou jídelníčku a zařazením pohybu, pomalu ale jistě, můžeš si zajít za Dr. a poradit se ohledně nějakých léků (nejsou to pochopitelně ty, na které jsou v TV reklamy, do toho bych nešla), pomáhají odbourávat tuk nebo potlačit chuť k jídlu, prostě podpoří především tvoji snahu zhubnout, samo se to bohužel nestane, tak držím palce, ať najdeš vůli k hubnutí, je super vidět výsledky a že je vidí i ostatní a vlézt se do starých hader ![]()
Zajdi k dietologovi nestojí to moc a hlavně je to jediné zdravé hubnutí.Ty prášky jsou všechno hrozné svinstvo se spoustou vedlejších účinků. Třeba kamarádce lékárnici po tom už leta hvízdá v uších.....Když budeš jíst,tak jak máš a k tomu se hýbat nevěřím tomu,že nepůjde dolů ani kilo.Není to o tom,aby jsi byla o hlavu,ale jedla správně.A už jenom sama pro sebe si piš na papírek vše,co za ten den sníš,ale tím myslím i uzobnutí bonbonu,piškotu dojezení po dítěti apod.A nepsat až večer,ale mít u sebe papírek a všechno si zapsat hned a k tomu čas,kdy jsi to jedla. Už jenom to,že si to budeš psát tě bude trochu hlídat.
Prášky jsou na nic, lepší je dodržet nějaký stravovací režim a ten dodoržovat. ![]()
20 % uspechu je cviceni, 80 % to, co jime. Zacni si psat, co jis, v kolik hodin, jake mnozstvi. Ale ne treba jen „jogurt“, ale jaky. Nezapomen na piti, to muze byt take slusny kaloricky narez. Potraviny jsou idealni v co nejmene upravene forme, takze co nejvice varit doma, hodne syrove zeleniny a ovoce, celozrne vyrobky, hodne opatrne se syrem a uzeninama, vytecne jsou polivky. Rozhodne se nesnaz hladovet, jez male porce 5 - 6× denne, idealne kazde 3 hodiny. Mej neustale v kabelce nejakou „zachranu“ (treba musli tycinku), kdyz Te prepadne hlad a neni lepsi zdroj nez McD's. Hodne pij, ideal cista voda, bylinne neslazene caje. Je toho opravdu hodne, co pro sebe muzes udelat, chce to ale spravnou motivaci a disciplinu. Opravdu ale zacni tim, ze si budes psat, co jis ted, kazdy drobek. Pak uvidis, kde je nejspis zakopany pes. Linda
Jo, jeste jsem chtela pisnout k praskum. Opatrne s nima, je to fakt hazard. Osobne jsem je vyzkousela, brala jsem to jako „nakopnuti“, ale brzy jsem od nich upustila a jsem rozhodnuta uz s nimi nikdy nezacinat. To, ze mi po nich neni spatne ted, neznamena, ze jsou prospesne. Mam v praci kolegyni, odstrasujici pripad. Byvala anorekticka, ale myslim, ze se to s ni porad jeste vlece. Hezka holka, ale vypada o 10 let starsi, neustale do sebe neco cpe, ale aspon ji, ale jeji zdravi, to je fakt katastrofa. Rozpada se prakticky pred ocima, je to smutne
. Pokusim se najit denicek, ktery jsem psala pred lety na baby-cafe, tak jsem popisovala sve metody a fakt to skvele fungovalo. Linda
Tak jsem nasla ten denicek, je tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… . Linda
Už jsem to tady jednou někde psala, bacha na ty prášky na hubnutí, je to pěkné svinstvo a není to ani pořádně testované. Nejsou to léky nýbrž doplňky stravy které nepodléhají tak přísným kriteriím, takže klinické testy nejsou takové jak si někdo může myslet. Z dlouhodobého hlediska můžou poškodit trávící trakt, způsobit deprese, hormonální poruchy a poruchy centrální nervové soustavy. To jen tak okrajově, tyto komplikace se mohou objevit i několik měsíců po vysazení preparátu, proto si to většinou už nikdo nespojí a těžko dokazovat z čeho to vlastně je. Tím pádem výrobci dál prodávají a do letáčku v sekci Nežádoucí účinky se o tom nakonec stejně nedočtete.
Moc dekuji urcite si od zitrka zacnu psat vse co snim uz jsem na to myslela ze to tak zacnu delat vsem moc dekuji za rady.