Léky na hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
20.1.12 13:50

Leky na hubnuti

Ahoj mam problem asi jako kazda z nas takze je mi 25 let a po druhem porodu jsem dost pribrala prckovi je dva roky a ja stale nemuzu shodit nabrana kila :(
Vazim 105kg je to katastrofa nic mi neni nebavi me chodit nakupovat protoze se v kabince jen spotim jsem ruda k prasknuti jak se snazim neco zapnout :mrgreen:
Mam vyzkouseno par diet ale nic nezabira na prochazky taky chodim a na hodne dlouhy vsude pesky zacala jsem cvicit a porad nic ani jedno kilo uz jsem zoufala a nevim si rady do fitka chodit nemuzu mam dve deti a zadny hlidani :(
Nikdy jsem moc stihla nebyla vzdy jsem mela tech 60kg ale byla jsem max. spokojena :) mozna bych diskuzi ani nezalozila ale vcera jsem sla pro kluka do skoly a jedna maminka se me zeptala v jakem mesici jsem ze mi brisko slusi malem me ranila mrtvice :mrgreen:
Tak jsem si rekla ze tohle uz je extrem a musim neco delat proto se chci zeptat vite o lecich po kterych se shazuji kila? Vim ze musim hlavne sama ale nakej pomocnik v podobe leku by se sikl dekuji vsem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
20.1.12 13:55

Asi si napřed trochu rýpnu,ale jak ses z krásných 60kg dostala na 105, mělas nějaké komplikace v těhu? Kolik jsi při každém těhu nabrala? A po prvním porodu ses dostala zpátky na svou váhu?
Jinak na léky zapomeň, radikálně změň jídelníček, zajdi si do nějaké dietologické poradny, v každé nemocnici je, tam ti poradí.
Jsi mladá holka, maminka dvou dětí, tak pevnou vůli, ať jsi brzo šik :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.1.12 13:56

Ahojky, já tedy zkoušela Lipoxal, ale nebylo mi po něm dobře. Já mám nejlepší zkušenost s pravidelným a vyváženým jídelníčkem. Zkus http://www.activia.cz/cz/ tam ti po vyplnění takového dotazníčku zdarma vypracují jídelníček a ten určitě funguje. Chce to jen vydržet.Dobrý je chrom jako doplněk stravy, stačí úplně obyčejný samotný chrom, snižuje chuť k jídlu a hlavně na sladké. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.1.12 13:58

Kdyby takové léky existovaly,tak na světě nejsou tlusťoši ;)Změn jídelníček,hlavně se hod do klidu.Jsi mladá,za chvíli bude jaro,člověk se bude víc hýbat a kilča půjdou dolů,uvidíš.Hlavně to chce pevnou vůli a věřit si,že to dokážeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.1.12 13:59
danik píše:
Asi si napřed trochu rýpnu,ale jak ses z krásných 60kg dostala na 105, mělas nějaké komplikace v těhu? Kolik jsi při každém těhu nabrala? A po prvním porodu ses dostala zpátky na svou váhu?
Jinak na léky zapomeň, radikálně změň jídelníček, zajdi si do nějaké dietologické poradny, v každé nemocnici je, tam ti poradí.
Jsi mladá holka, maminka dvou dětí, tak pevnou vůli, ať jsi brzo šik :-)!!!

Po prvnim porodu jsem shodila kila celkem lehce a to jsem ani necvicila ale tet to proste nejde v tehu jsem pribrala 30kg jo je to moc vim a zbytek nabrala potom tech 10-15 vim ze jsou ruzny jidelnicky a tak ale chtela bych zkusit leky a samozdrejme mou snahu ale dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.1.12 14:02
Alefka píše:
Ahojky, já tedy zkoušela Lipoxal, ale nebylo mi po něm dobře. Já mám nejlepší zkušenost s pravidelným a vyváženým jídelníčkem. Zkus http://www.activia.cz/cz/ tam ti po vyplnění takového dotazníčku zdarma vypracují jídelníček a ten určitě funguje. Chce to jen vydržet.Dobrý je chrom jako doplněk stravy, stačí úplně obyčejný samotný chrom, snižuje chuť k jídlu a hlavně na sladké. Držím palce :mavam:

Moc dekuji jdu to zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
20.1.12 14:11

taky mám hodně přes míru, ale to jsem měla ještě před porodem, teď hubnu prostě úpravou jídelníčku a zařazením pohybu, pomalu ale jistě, můžeš si zajít za Dr. a poradit se ohledně nějakých léků (nejsou to pochopitelně ty, na které jsou v TV reklamy, do toho bych nešla), pomáhají odbourávat tuk nebo potlačit chuť k jídlu, prostě podpoří především tvoji snahu zhubnout, samo se to bohužel nestane, tak držím palce, ať najdeš vůli k hubnutí, je super vidět výsledky a že je vidí i ostatní a vlézt se do starých hader :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
20.1.12 14:15

Zajdi k dietologovi nestojí to moc a hlavně je to jediné zdravé hubnutí.Ty prášky jsou všechno hrozné svinstvo se spoustou vedlejších účinků. Třeba kamarádce lékárnici po tom už leta hvízdá v uších.....Když budeš jíst,tak jak máš a k tomu se hýbat nevěřím tomu,že nepůjde dolů ani kilo.Není to o tom,aby jsi byla o hlavu,ale jedla správně.A už jenom sama pro sebe si piš na papírek vše,co za ten den sníš,ale tím myslím i uzobnutí bonbonu,piškotu dojezení po dítěti apod.A nepsat až večer,ale mít u sebe papírek a všechno si zapsat hned a k tomu čas,kdy jsi to jedla. Už jenom to,že si to budeš psát tě bude trochu hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
20.1.12 14:16

lepši je www.stobklub.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.1.12 15:20

Prášky jsou na nic, lepší je dodržet nějaký stravovací režim a ten dodoržovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.1.12 15:24

20 % uspechu je cviceni, 80 % to, co jime. Zacni si psat, co jis, v kolik hodin, jake mnozstvi. Ale ne treba jen „jogurt“, ale jaky. Nezapomen na piti, to muze byt take slusny kaloricky narez. Potraviny jsou idealni v co nejmene upravene forme, takze co nejvice varit doma, hodne syrove zeleniny a ovoce, celozrne vyrobky, hodne opatrne se syrem a uzeninama, vytecne jsou polivky. Rozhodne se nesnaz hladovet, jez male porce 5 - 6× denne, idealne kazde 3 hodiny. Mej neustale v kabelce nejakou „zachranu“ (treba musli tycinku), kdyz Te prepadne hlad a neni lepsi zdroj nez McD's. Hodne pij, ideal cista voda, bylinne neslazene caje. Je toho opravdu hodne, co pro sebe muzes udelat, chce to ale spravnou motivaci a disciplinu. Opravdu ale zacni tim, ze si budes psat, co jis ted, kazdy drobek. Pak uvidis, kde je nejspis zakopany pes. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.1.12 15:27

Jo, jeste jsem chtela pisnout k praskum. Opatrne s nima, je to fakt hazard. Osobne jsem je vyzkousela, brala jsem to jako „nakopnuti“, ale brzy jsem od nich upustila a jsem rozhodnuta uz s nimi nikdy nezacinat. To, ze mi po nich neni spatne ted, neznamena, ze jsou prospesne. Mam v praci kolegyni, odstrasujici pripad. Byvala anorekticka, ale myslim, ze se to s ni porad jeste vlece. Hezka holka, ale vypada o 10 let starsi, neustale do sebe neco cpe, ale aspon ji, ale jeji zdravi, to je fakt katastrofa. Rozpada se prakticky pred ocima, je to smutne :( . Pokusim se najit denicek, ktery jsem psala pred lety na baby-cafe, tak jsem popisovala sve metody a fakt to skvele fungovalo. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.1.12 15:33

Tak jsem nasla ten denicek, je tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.1.12 15:43

Už jsem to tady jednou někde psala, bacha na ty prášky na hubnutí, je to pěkné svinstvo a není to ani pořádně testované. Nejsou to léky nýbrž doplňky stravy které nepodléhají tak přísným kriteriím, takže klinické testy nejsou takové jak si někdo může myslet. Z dlouhodobého hlediska můžou poškodit trávící trakt, způsobit deprese, hormonální poruchy a poruchy centrální nervové soustavy. To jen tak okrajově, tyto komplikace se mohou objevit i několik měsíců po vysazení preparátu, proto si to většinou už nikdo nespojí a těžko dokazovat z čeho to vlastně je. Tím pádem výrobci dál prodávají a do letáčku v sekci Nežádoucí účinky se o tom nakonec stejně nedočtete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.1.12 18:18

Moc dekuji urcite si od zitrka zacnu psat vse co snim uz jsem na to myslela ze to tak zacnu delat vsem moc dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková