Léky na hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
21.1.12 00:20

Hlavne pak dej vedet, jak to jde, my Te budem kontrolovat :) . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.1.12 00:43
Lindusa píše:
Hlavne pak dej vedet, jak to jde, my Te budem kontrolovat :) . L.

Od pondelka zacnu pritel mi jde zitra koupit vahu a denik kam si budu kazdej den psat co jim a po te seste bych chtela prestat jist a vydrzet to tak snad to zvladnu dekuji vsem za podporu urcite vedet dam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.1.12 08:45

Monico,vloni jsem potřebovala dát dolů pár kg, měla jsem půjčenou fajn knížku, Hubneme s rozumem v praxi (zkus mrknout do knihkupectví).
Pokud chodíš spát pozdě v noci (jako že podle posl. příspěvku asi chodíš), tak nemusíš jíst poslední jídlo před 6hod, ale cca 3hod před spaním.
Pokud budeš mít hlad (nebo i chu't),dej si zeleninu (ne ovoce, má hodně cukru, to se doporučuje jíst spíš dopoledne), tvrdý sýr nebo jogurt (tam jen hlídej obsah tuku, do cca 3%).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
21.1.12 09:16

Ahoj, moc ti rozumím. po těhu mi sice zůstalo „jen“ 6 kg, ale ještě před těhu jsem chtěla zhubnout 15kg, což chci i teď. Já byla neuvěřitelně rozmlsaná, tak jsem si koupila jen Acai, někomu to pomáhá zhubnout, někomu to brání jen v chuti na sladké, já jsem to druhé, ale aspoň něco :) a jinak jsem začala cvičit, změnila kompletně jídelníček, počítám si denní příjem na www.kaloricketabulky.cz, ale i podle toho jím málo, ačkoliv do sebe víc nedostanu :nevim: Na kg zatím od vánoc nic moc asi 1kg, ale pořád to skáče. Cvičení mi pomohlo sundat, alespoň pár cm. Je to hodně dřiny, ale musím to vydrřžet :zed: jinak jez nejpozději 3 hodiny před spaním. Že se nesmí jíst po páté je přežitek.. Moc ti držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.1.12 10:38
danik píše:
Monico,vloni jsem potřebovala dát dolů pár kg, měla jsem půjčenou fajn knížku, Hubneme s rozumem v praxi (zkus mrknout do knihkupectví).
Pokud chodíš spát pozdě v noci (jako že podle posl. příspěvku asi chodíš), tak nemusíš jíst poslední jídlo před 6hod, ale cca 3hod před spaním.
Pokud budeš mít hlad (nebo i chu't),dej si zeleninu (ne ovoce, má hodně cukru, to se doporučuje jíst spíš dopoledne), tvrdý sýr nebo jogurt (tam jen hlídej obsah tuku, do cca 3%).

o tom ovoci jsem to ani nevedela myslela jsem ze se po nem nestloustne mam rada pomerance a banany tak nic dam si radeji zeleninu dekuji vsem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuponikovic
8.3.12 17:50

lékař je víc než nutnost

ahoj ,jako bych četla svůj příběh ,když už si čas udělám na nějaký nákupy jen se naštvu nic neobleču ,ale zachovala jsem chladnou hlavu a zašla na endokrinologii na vyšetření štítné žlázy ,ta potvůrka nebolí ,ale nefungujeli je to přesně náš problém a můsí se začít léčit ,netvrdím ,že je to tak i u tebe ,nejsem jasnovědec ,ale možné to je ,přesně jsem měla po dětech nejvíc 60kg, spíš 58kg ,ale pak se to nějak všechno začalo po troškách měnit tam 5 kg tam 5kg ,začala jsem šílet s dietama bylo to ještě horší ,změnila jsem od základu stravu, cvičení ,kurzy hubnutí, jenže to nepomáhalo dnes se léčím ,cvičím jím zdravě a čekám ,že se to všechno změní, žádný adipex a nic podobného neber,protože to všechno jen zhoršuje zdr.stav např po adipexu jsem měla vysoký tlak ,zpomalené reakce ,nespavost , neuvěřitelná energie se střídala s vyčerpáním no hruza ,ale je pravda ,že co den to 1kg dolu až jsem byla úplně vyčerpaná neschopná napsat sms jak jsem se třapala pak jsem to vyhodila a dalšího půl roku se dávala dohromady .
nejdůležitější je vyhledat tu správnou lékařskou pomoc ,nechat si udělat vyšetření a nemyslet si, že nějaké patáky z lékárny nebo z internetu to vyřeší pozor na prodejce herbalifu a podobnou verbež co chtějí za každou cenu vydělat na lidské zoufalosti
hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
3
19.4.12 14:29
@Lindusa píše:
20 % uspechu je cviceni, 80 % to, co jime. Zacni si psat, co jis, v kolik hodin, jake mnozstvi. Ale ne treba jen „jogurt“, ale jaky. Nezapomen na piti, to muze byt take slusny kaloricky narez. Potraviny jsou idealni v co nejmene upravene forme, takze co nejvice varit doma, hodne syrove zeleniny a ovoce, celozrne vyrobky, hodne opatrne se syrem a uzeninama, vytecne jsou polivky. Rozhodne se nesnaz hladovet, jez male porce 5 - 6× denne, idealne kazde 3 hodiny. Mej neustale v kabelce nejakou „zachranu“ (treba musli tycinku), kdyz Te prepadne hlad a neni lepsi zdroj nez McD's. Hodne pij, ideal cista voda, bylinne neslazene caje. Je toho opravdu hodne, co pro sebe muzes udelat, chce to ale spravnou motivaci a disciplinu. Opravdu ale zacni tim, ze si budes psat, co jis ted, kazdy drobek. Pak uvidis, kde je nejspis zakopany pes. Linda

Strašně moc s tebou souhlasím, mne taky pomohla až uprava jídelníčku, každopádně na to nedám dopustit, kila jdou dolu, já jsem spokojená, najedená, zklidnila jsem se. Acai jsem nějakou dobu užívala, ale pouze jako podporu, abych se nakopla. Samotnýma pilulema ještě nikdy nikdo nezhubl. A díky za zveřejnění deníčku, našla jsem tam nový tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková