Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, nemáte někdo tip na dobré cvičení na doma?Popř. kde se dá stáhnout? Díky moc!
Kdysi se mi líbilo cvičení s J. Kornem, ale to nikde nejde stáhnout…
Hezké ráno Janio, kamarádka mi doporučovala stránky www.fithall.cz. Prý si tam jen zadáš parametry a oni ti pošlou cvičení na tebe. Je těhotná, takže i s tímhle se tam počítá. A měla to zdarma. Upřímně jsem se k tomu ještě nedostala, ale ona si to chválí.
Mám ráda www.hejbejse.tv. Je to cvičení s Hankou Kynychovou, má tam spoustu věcí - arrobik, posilování, tanec, … akorát se to nedá stáhnout.
Já mám ráda Cindy Crawford, Hanku Kynychovou nebo náročnější P90X, ke stažení na ulozto.cz
Vichrice píše:
Hezké ráno Janio, kamarádka mi doporučovala stránky www.fithall.cz. Prý si tam jen zadáš parametry a oni ti pošlou cvičení na tebe. Je těhotná, takže i s tímhle se tam počítá. A měla to zdarma. Upřímně jsem se k tomu ještě nedostala, ale ona si to chválí.
Stránky vypadaj dobře, hned jsem si je uložila a určitě podle toho zkusím cvičit.
Já teď cvičím hodně podle těhle videí: http://www.fitnesstv.cz/cviceni
Vichrice píše:
Já podle toho cvičím 14 dní a můžu říct,že je to fakt super.Střídá se tam několik cvičení např kick box aerobic jiný den mám naplánovaný třeba posilování břišních svalů atd.Vážně mě to baví a je to hlavně cvičení,který se doma dobře cvičí.Jinak si sama můžeš vybrat kdy chceš cvičit.Oni ti něco doporučí a ty cvičíš podle toho jak ty to budeš stíhat ![]()
Agi20 píše:Vichrice píše:Já podle toho cvičím 14 dní a můžu říct,že je to fakt super.Střídá se tam několik cvičení např kick box aerobic jiný den mám naplánovaný třeba posilování břišních svalů atd.Vážně mě to baví a je to hlavně cvičení,který se doma dobře cvičí.Jinak si sama můžeš vybrat kdy chceš cvičit.Oni ti něco doporučí a ty cvičíš podle toho jak ty to budeš stíhat
Tak to je holky super, že vás to podle toho baví. Přes víkend na to mrknu a dám se do toho taky ![]()
Ja som niekedy cvicievala podla Cindy Crawford - ta ma dobre posilovanie na brucho aj ruky…ta uvodna cast ma nikdy nebavila - vykopava nohami na vsetky strany ![]()
Inak body rock je tiez dobry…ale pre mna narocny…je to Ceska, ktora sa strasne preslavila na you tube..a vdaka tomu je znama po svete…v Cechach moc znama nie je. Ma dokonalu postavu…to je dobra inspiracia ![]()
Staci si dat na you tube vyhladat Zuzana Light alebo kuknut na tuto stranku:
http://www.bodyrock.tv/…eace-within/
Je to v anglictine
Holky díky moc!už dva dny jedu podle toho fithall a super…akorát jsem asi fakt lemra, na to že to je pro začátečníky, tak jsem pěkně vyřízená:D
Jania píše:
Holky díky moc!už dva dny jedu podle toho fithall a super…akorát jsem asi fakt lemra, na to že to je pro začátečníky, tak jsem pěkně vyřízená:D
To já jsem taky
Kolikrát se těším na to až to skončí.
Ahoj
tak na vaši radu jsem se také do toho dala
minulý týden jsem začala posilovat sama a to mě nebavilo,ale tohle na Fithallu je super ![]()
a taky jsem pěkně vyřízená
snad se to zlepší a vydržím cvičit co nejdéle
Ahoj holky,
náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi, taky jsem hledala nějaké video a ten fithall je fajn. Už cvičím týden a jsem vyřízená. ALe sama se k tomu nedonutím, takhle je to fajn.
A jak to jde vám?
No já cvičím taky týden, podle fithall a už se to docela dá,nejsem tak mrtvá pokaždé, ale celkem mě demotivuje, že i když se snažím tolik nežrat a cvičím teda takhle často, tak mám dole sotva půl kila:(
snad se to zlomí…
Ahoj,
no ono to nebude vidět hned, typuji tak za měsíc první známky lepšení a hubnutí. mě teda nejvíc ničil ten kickbox a ještě jsem si připadala jak tele, když jsem doma po obyváku hopsala ![]()