Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky, je to už 15 měsíců od císaře, začala jsem cvičit, všechno bylo v pohodě až do včera, kdy mě při posilování břicha začala bolet jizva. Už nebyla skoro vidět a najednou je zase výrazně červená. Máte s tím některá zkušenost?
Nemamm, ale nemuze to byt treba od pradla, jak se Ti pri cviceni posouva prave na tom mistu?
u mě v pohodě a to jsem začla cvičit rok po císaři. a nepřehnala jsi to? a je jen červená nebo i bolí?
Jana F píše:
u mě v pohodě a to jsem začla cvičit rok po císaři. a nepřehnala jsi to? a je jen červená nebo i bolí?
bolí při cvičení, přehnat jsem to nepřehnala, cvičím už dýl, začlo to teď
TO znám, ne že by vnější jizva na břiše zrudla, ale když jsem posilování na břicho přehnala, tak mě bolela jizva/nebo přeřezané svaly v podbřišku snad týden
Bude to v pohodě, uvidíš.
a neni jenom jakoby víc prokrvená? a dřív sis toho nevšimala
Jana F píše:
a neni jenom jakoby víc prokrvená? a dřív sis toho nevšimala
no, nedávno jsme na ni s manželem koukali, že už nejde vidět, ale zas na druhou stranu jsem poprvé od porodu odstala ms, tak jesti to nemá spojitost s tím ![]()
jo i to je možné, děloha se ti prokrvila a tím možná i jizva ![]()
příští týden bych si měla jít pro antinu, tak pokud nezapomenu, taxe zeptám doktora, zatím budu doufat, že je to tím ![]()
no snad jo, poporodní komplikace takhle dlouho po porodu to asi nebudou. tak držím pěsti. uvidíš i jak ti bude při dalším cvičení
Mě jizva nebolí při cvičení,ale bolí mě při každé MS a to jsem už 2roky po císaři.Je to taková bolest,jako když si zmáčkneš modřinu.