Poraďte s vlasy - tři účesy:)

weruuunka
18.1.12 12:31

Poraďte s vlasy :))))

Dneska ráno jsem se podívala do zrcadla a už doopravdy potřebuju udělat něco s vlasy. :mrgreen: :zed:

Teď jsem si hrála, co by mi tak slušelo a přišla na 3 vsrianty. :mrgreen: Samozřejmě zase nevim co si vybrat a co by mi slušelo víc. :zed: :zed: :zed: Tak tady přikládám fotky a prosila bych o nezávislé hodnocení co se vám líbí víc. :lol: Klidně napište i něco jinýho, ráda si nechám poradit. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
18.1.12 12:34

mne se libi to uhlazene mikadko,ale budes si to muset zehlit..aby to vypadalo takhle :nevim: a kdyz zrovna nebudes mit umytou hlavu tak si nebudes moc udelat ani culik.Taky jsem do toho chtela jit,ale nakonec jsem si to nechala prostrihat a stejne furt nosim culik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
18.1.12 12:36

mě se líbí ta první fotka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1369
18.1.12 12:36

Mě se dle fotek na Tebe líbí první varianta :). S mikadem je moc práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
18.1.12 12:37

mě se líbí ten střih na první fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.1.12 12:39

U mě taky vítězí první fotka! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
18.1.12 12:41

První fotka ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
18.1.12 12:44

1.foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.1.12 12:44

První foto je nejhezčí, ale jinak se mi líbí všechny. A tiše závidím, já se svýma vlasama musím chodit furt stejně (mám jich hodně málo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.1.12 12:47
Bubu25 píše:
weruuunka píše:
Dneska ráno jsem se podívala do zrcadla a už doopravdy potřebuju udělat něco s vlasy. :mrgreen: :zed:Teď jsem si hrála, co by mi tak slušelo a přišla na 3 vsrianty. :mrgreen: Samozřejmě zase nevim co si vybrat a co by mi slušelo víc. :zed: :zed: :zed: Tak tady přikládám fotky a prosila bych o nezávislé hodnocení co se vám líbí víc. :lol: Klidně napište i něco jinýho, ráda si nechám poradit. :hug:
Werčo fakt chces slyset bubákovo nazor? :lol: :mrgreen: hele já bych si dala papirovej pytlik na hlavu, udelala dirky na woči a uši a mas to vyreseny ne?Culika si pod tim udelas, vlasi si nemusis mejt a ani resit strih nebo barvu :lol: a kdyz ten pytlik bude barevnej tak to bude vypadat i jak melír :nevim: :mrgreen: :lol:
:cert: :cert: :cert: Bubu, tak tvůj názor jsem doopravdy potřebovala slyšet. :cert: :cert: :cert: Ale možná, že tě poslechnu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
361
18.1.12 12:47

taky se mi líbí všechny,ale ta první vypadá jednodušší na údržbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.1.12 12:48

Mě se taky líbí nejvíc ten první, tak asi do něj půjdu. :think:

• Citovat
  • Upravit
705
18.1.12 12:51

Mě se líbí číslo 1 i 3, ofina na patku ti bude určitě slušet. Ale hrozně záleží na typu vlasů, husté nebo řídké, rovné nebo vlnité… To ti nejlíp poradí spíš kadeřnice, zkus jí ukázat ty fotky a něco už vymyslíte ;) Přeju ať to dopadne podle tvých představ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.1.12 12:51

Urcite ta prvni :palec: . Ofina sestrihla na rovno i to uhlazene mikado ti zesiruji oblicej. Mozna mikado ( podkovu), ale sestrihlou ofcu na bok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.1.12 12:53

Neco jako tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie