Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
mne se libi to uhlazene mikadko,ale budes si to muset zehlit..aby to vypadalo takhle
a kdyz zrovna nebudes mit umytou hlavu tak si nebudes moc udelat ani culik.Taky jsem do toho chtela jit,ale nakonec jsem si to nechala prostrihat a stejne furt nosim culik ![]()
Mě se dle fotek na Tebe líbí první varianta
. S mikadem je moc práce ![]()
První foto je nejhezčí, ale jinak se mi líbí všechny. A tiše závidím, já se svýma vlasama musím chodit furt stejně (mám jich hodně málo)
Bubu25 píše:weruuunka píše:Werčo fakt chces slyset bubákovo nazor?
Dneska ráno jsem se podívala do zrcadla a už doopravdy potřebuju udělat něco s vlasy.![]()
Teď jsem si hrála, co by mi tak slušelo a přišla na 3 vsrianty.
Samozřejmě zase nevim co si vybrat a co by mi slušelo víc.
![]()
![]()
Tak tady přikládám fotky a prosila bych o nezávislé hodnocení co se vám líbí víc.
Klidně napište i něco jinýho, ráda si nechám poradit.
![]()
hele já bych si dala papirovej pytlik na hlavu, udelala dirky na woči a uši a mas to vyreseny ne?Culika si pod tim udelas, vlasi si nemusis mejt a ani resit strih nebo barvu
a kdyz ten pytlik bude barevnej tak to bude vypadat i jak melír
![]()
![]()
taky se mi líbí všechny,ale ta první vypadá jednodušší na údržbu ![]()
Mě se líbí číslo 1 i 3, ofina na patku ti bude určitě slušet. Ale hrozně záleží na typu vlasů, husté nebo řídké, rovné nebo vlnité… To ti nejlíp poradí spíš kadeřnice, zkus jí ukázat ty fotky a něco už vymyslíte
Přeju ať to dopadne podle tvých představ!
Urcite ta prvni
. Ofina sestrihla na rovno i to uhlazene mikado ti zesiruji oblicej. Mozna mikado ( podkovu), ale sestrihlou ofcu na bok
Dneska ráno jsem se podívala do zrcadla a už doopravdy potřebuju udělat něco s vlasy.

Teď jsem si hrála, co by mi tak slušelo a přišla na 3 vsrianty.
Samozřejmě zase nevim co si vybrat a co by mi slušelo víc.
Tak tady přikládám fotky a prosila bych o nezávislé hodnocení co se vám líbí víc.
Klidně napište i něco jinýho, ráda si nechám poradit.