Hokejové maminky

10975
17.1.12 12:02

Hokejové maminky

Ahoj všichni a všechny, které vás baví hokej. Se mnou je to trošku těžké, protože srdce je stále u mého domovského týmu, ale vzhledem k místu bydliště jsem se musela sžít i s tím místním. Problém nastává jen při vzájemných zápasech :lol: A taky už se samo nemůžu dočkat, až na brusle poprvé postavím prcka :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
17.1.12 12:04

:mrgreen: a komu fandíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 12:06

:mavam: Miluju hokej, fotbal tedy víc, ale u mně je paradox, že mám chlapa, který sport nesnáší :) U nás je to tedy naopak, než u většiny domácností :)

A s fanděním, jsem ze severní Moravy, teď ale žiju v Čechách a su Sparťan jak poleno. Dom (na Moravu ale jezdím často 1× měsíčně) a trpím tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.1.12 12:23

Taky miluju hokej :pankac:

Bydlim kousek od Karl. Varů, takže je jasný, že fandim Varům i když jsou poslední :mrgreen: :roll: …

Jinak se také těšim, že dám prcka od čtyř let u nás ve Varech na hokej… I když je to pěkně tvrdý sport, denně tréninky,rozcvičovny, nesmíš odjet v sezoně na dovču ani s malým dítětem… No uvidíme, aby na konec nechtěl být můj malej třeba baleták :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
17.1.12 12:29

U nás taky máme rádi hokej,bydlíme na Kladně takže fandíme Kladnu :pankac:
Máme holčičku takže asi nehrozí že bysme ji daly na hokej teda kdyby sama chtěla proč ne :palec: ale nevím zda je tu na kladně i dívčí hokej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 12:39

Tak můj manžel hraje hokej a mrnous to doma také válí s hokejkou :lol: A já se děsím,že bude chtít být také hokejistou.....nedalo by se nic dělat,ale je to řehole…asi jako každý jiný sport na profi úrovni,spousta dřiny a odříkání,nic moc volného času.....a nejvíc mě štve,že lidé z okolí vidí za tím jen prachy

• Citovat
  • Upravit
13794
17.1.12 12:43

anonymní, tak s tim s Tebou musim jedině souhlasit. Řekla bych, že dítko co hraje hokej od mala nezná takové to dětství, běhání po venku, atd… Deno denně na zimákách, tréninky, zápasy, … A úspěch neni nikdy zaručený. Ale sport je to krásný a když to dítě - člověk proto vážně žije, tak je to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 12:46

Duší jsem stále u svých žlutomodrých Zlíňáků, ale teď v Praze jsou to Sešívaní :lol:
Co se týká sportu pro dítě, tak neříkám, že bych z něj nutně chtěla mít hokejistu, ale bruslit ať se naučí :lol: Ono se to pak bude hodit i na inline :lol:
Jo a jsem fakt ráda, že jen já nejsem takový šílenec. Jinak mám štěstí, že jsme na tom s manžou dost podobně. Takže u nás přepínání sportovních přenosů na seriály fakt nehrozí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
17.1.12 12:51
Ester13 píše: :mavam: Miluju hokej, fotbal tedy víc, ale u mně je paradox, že mám chlapa, který sport nesnáší :) U nás je to tedy naopak, než u většiny domácností :)A s fanděním, jsem ze severní Moravy, teď ale žiju v Čechách a su Sparťan jak poleno. Dom (na Moravu ale jezdím často 1× měsíčně) a trpím tam :)

Ester SPARTA FOREVER :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 12:51

Ahoj holky, já čekám své první miminko, s velkou pravděpodobností by to měl být malý hokejista. U nás je to jasné, protože tatínek taky hraje hokej:-), takže já jsem doslova budoucí hokejová maminka. Už od začátku vztahu s mým manželem se všechno prodřizovalo hokeji, ale já tento sport miluji. Navíc hokej trochu hraje i můj brácha… když si vzpomenu na něj, jak od malička lítal jen po zimácích.. jo je to náročné, žádné dětství, jen disciplína… aspoň Ti kluci pak nemají myšlenky na jiné špatné věci :palec:

• Citovat
  • Upravit
4415
17.1.12 12:52
MisaHanuska píše:
Duší jsem stále u svých žlutomodrých Zlíňáků, ale teď v Praze jsou to Sešívaní :lol:
Co se týká sportu pro dítě, tak neříkám, že bych z něj nutně chtěla mít hokejistu, ale bruslit ať se naučí :lol: Ono se to pak bude hodit i na inline :lol:
Jo a jsem fakt ráda, že jen já nejsem takový šílenec. Jinak mám štěstí, že jsme na tom s manžou dost podobně.Takže u nás přepínání sportovních přenosů na seriály fakt nehrozí :lol: :lol: :lol:

:palec: :palec: :palec: u nás též ne :mrgreen: My fandíme Perníkářům (Pardubky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 12:59

Super, tak to dáme za chvilku celou Extraligovou sestavu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.1.12 13:07
MisaHanuska píše:
Super, tak to dáme za chvilku celou Extraligovou sestavu :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 13:43
MisaHanuska píše:
Super, tak to dáme za chvilku celou Extraligovou sestavu :lol: :lol: :lol:
:) to bude řežba :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 14:13

Jedině až se sem přihlásí někdo z Brna fandící Kometě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková