Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všichni a všechny, které vás baví hokej. Se mnou je to trošku těžké, protože srdce je stále u mého domovského týmu, ale vzhledem k místu bydliště jsem se musela sžít i s tím místním. Problém nastává jen při vzájemných zápasech
A taky už se samo nemůžu dočkat, až na brusle poprvé postavím prcka
![]()
Miluju hokej, fotbal tedy víc, ale u mně je paradox, že mám chlapa, který sport nesnáší
U nás je to tedy naopak, než u většiny domácností ![]()
A s fanděním, jsem ze severní Moravy, teď ale žiju v Čechách a su Sparťan jak poleno. Dom (na Moravu ale jezdím často 1× měsíčně) a trpím tam ![]()
Taky miluju hokej ![]()
Bydlim kousek od Karl. Varů, takže je jasný, že fandim Varům i když jsou poslední
…
Jinak se také těšim, že dám prcka od čtyř let u nás ve Varech na hokej… I když je to pěkně tvrdý sport, denně tréninky,rozcvičovny, nesmíš odjet v sezoně na dovču ani s malým dítětem… No uvidíme, aby na konec nechtěl být můj malej třeba baleták
![]()
U nás taky máme rádi hokej,bydlíme na Kladně takže fandíme Kladnu ![]()
Máme holčičku takže asi nehrozí že bysme ji daly na hokej teda kdyby sama chtěla proč ne
ale nevím zda je tu na kladně i dívčí hokej ![]()
Tak můj manžel hraje hokej a mrnous to doma také válí s hokejkou
A já se děsím,že bude chtít být také hokejistou.....nedalo by se nic dělat,ale je to řehole…asi jako každý jiný sport na profi úrovni,spousta dřiny a odříkání,nic moc volného času.....a nejvíc mě štve,že lidé z okolí vidí za tím jen prachy
anonymní, tak s tim s Tebou musim jedině souhlasit. Řekla bych, že dítko co hraje hokej od mala nezná takové to dětství, běhání po venku, atd… Deno denně na zimákách, tréninky, zápasy, … A úspěch neni nikdy zaručený. Ale sport je to krásný a když to dítě - člověk proto vážně žije, tak je to super ![]()
Duší jsem stále u svých žlutomodrých Zlíňáků, ale teď v Praze jsou to Sešívaní ![]()
Co se týká sportu pro dítě, tak neříkám, že bych z něj nutně chtěla mít hokejistu, ale bruslit ať se naučí
Ono se to pak bude hodit i na inline ![]()
Jo a jsem fakt ráda, že jen já nejsem takový šílenec. Jinak mám štěstí, že jsme na tom s manžou dost podobně. Takže u nás přepínání sportovních přenosů na seriály fakt nehrozí
![]()
Ester13 píše:Miluju hokej, fotbal tedy víc, ale u mně je paradox, že mám chlapa, který sport nesnáší
U nás je to tedy naopak, než u většiny domácností
A s fanděním, jsem ze severní Moravy, teď ale žiju v Čechách a su Sparťan jak poleno. Dom (na Moravu ale jezdím často 1× měsíčně) a trpím tam
Ester SPARTA FOREVER
![]()
Ahoj holky, já čekám své první miminko, s velkou pravděpodobností by to měl být malý hokejista. U nás je to jasné, protože tatínek taky hraje hokej:-), takže já jsem doslova budoucí hokejová maminka. Už od začátku vztahu s mým manželem se všechno prodřizovalo hokeji, ale já tento sport miluji. Navíc hokej trochu hraje i můj brácha… když si vzpomenu na něj, jak od malička lítal jen po zimácích.. jo je to náročné, žádné dětství, jen disciplína… aspoň Ti kluci pak nemají myšlenky na jiné špatné věci ![]()
MisaHanuska píše:
Duší jsem stále u svých žlutomodrých Zlíňáků, ale teď v Praze jsou to Sešívaní
Co se týká sportu pro dítě, tak neříkám, že bych z něj nutně chtěla mít hokejistu, ale bruslit ať se naučíOno se to pak bude hodit i na inline
Jo a jsem fakt ráda, že jen já nejsem takový šílenec. Jinak mám štěstí, že jsme na tom s manžou dost podobně.Takže u nás přepínání sportovních přenosů na seriály fakt nehrozí![]()
![]()
u nás též ne
My fandíme Perníkářům (Pardubky)
MisaHanuska píše:
Super, tak to dáme za chvilku celou Extraligovou sestavu![]()
![]()
MisaHanuska píše:
Super, tak to dáme za chvilku celou Extraligovou sestavu![]()
![]()