Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky,
chtěla jsem se poptat, jestli někdo nechodíme na břišní tance v Brně a okolí. Chtěla bych to vyzkoušet, tak jestli mi neporadíme nějaké dobré studio. Díky
ahoj,chtěla jsem se k tobě přifařit ale nikdo zatím neodpověděl)))))))))
Fakt? Super, aspoň budu mít motivaci, když někdo půjde se mnou ![]()
nooo ale žádná info))))) já chodím na vacushape a chtěla bych ještě k tomu něco))))))))
Já chodím na K2, ale tohle je prý dobrý na početí miminka a na porod ![]()
aháááá ty chceš mimíííí a kam chodíš,já docela dost chodila na HEAT))))))))
Za sebe ti můžu doporučit Centrum tance, je to na Václavské, můžeš si vybrat z x-lektorek a x-tanců atd. zrovna myslím budou zápisy na další pololetí. Z lektorek ti doporučím Janu Leitnerovou, úžasnej člověk a tanečnice, nebo Lenku Zichovou např., Lenku Neunerovou apod. Nevím teda, jestli mají i začátečnický kurzy, kdyžtak se ptej dál. ![]()
Do Kuřimi do wellnessu, protože jsem odsud. Ale dojet do Brna pro mě není problém. Ale nechci to zkusit jen kvůli mimi. Spíš se mi to líbí a je to zase jiný pohyb. Ale už jsem od více lidí slyšela, že porod je pak snazší, že máš ty svaly vypracované a procvičené, tak že je to fajn
NE NEMÁM)))))),mám je rozplesklé a žádné,mám totiž mimi malé,.to jsem chodila před těhu)))))a ted jsem jak rozvařené rajče))))))
ahááá jsem blbě četla,myslela,jsem že to bylo míněné na mě a mé svaly)))))))))))
šnatka píše:
ahááá jsem blbě četla,myslela,jsem že to bylo míněné na mě a mé svaly)))))))))))
V pohodě:)
A kdy by jsi chtěla začít chodit?
Klíďo od příštího týdne ale podle toho kdyby to bylo))))))můžu asi jen dopo ,to ty asi nemůžeš ne????