Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky!
Mojí dceři bude 14měsícu, v těhu jsem nabrala asi 20kg, 10 už je dole. Chtěla bych začít chodit cvičit, ALE: za jedno nemám hlídání, za druhé se malá ani hlídat nenechá(řve tak dlouho až se pozvrací, to už jsme zkoušeli a to jsem byla jen nakoupit na 20min), takže nějaké hlídání ve fitku pro mě nepřipadá v úvahu, když nechce být doma s manželem(ani s ním venku), tak ji nechci nechávat v cizím prostředí s cizím člověkem. Takže mě napadlo cvičit doma.
Moje otázka zní: Máte s tím cvičením doma nějakou zkušenost? A kdyžtak co cvičíte, jak? Stroje nepřipadají v úvahu, není místo.
Díky za odpověď ![]()
Ano začala jsem cvičit začátkem nového roku (konečně jsem se dokopala
) .
Spíše posiluji břišní a prsní svaly . Protáhnutí všech svalů , stojky a tak
.
Cvičím na koberci a nejlépe když malá spí jinak se to nedá . ![]()
Mě to doma samotnou nebaví
I s těmi přístroji mám takovou zkušenost, že po čase jsou z nich věšáky na oblečení. Snad nějaké DVD se cvičením by mohlo být užitečné.
Mám stroj,balon,overbal.
Nebaví mě to,nedonutím se.
Víc mi vyhovuje cvičení v tělocvičně,kde ti i lektorka řekne,jak máš posilovat,držet tělo,apod.
Být tebou,zkusila bych dítko nechat tatínkovi.
Já od malého chodila cvičit už 3 týdny po porodu.Kolikrát jsem i letěla po cvíču domů rychle kojit,doma mě chlap čekal už se řvoucím miminem.
A dnes klukovi nevadí,když mě vidí odcházet.
A ve 14m to zvládnete ![]()
smallrose píše:
s těmi přístroji mám takovou zkušenost, že po čase jsou z nich věšáky na oblečení.
Věšáky na oblečení , úplně to vidím u nás . Proto si žádný radši nepořídím
.
momi33 píše:
Mám stroj,balon,overbal.
Víc mi vyhovuje cvičení v tělocvičně,kde ti i lektorka řekne,jak máš posilovat,držet tělo,apod.
Já od malého chodila cvičit už 3 týdny po porodu.Kolikrát jsem i letěla po cvíču domů rychle kojit,doma mě chlap čekal už se řvoucím miminem.
A ve 14m to zvládnete
já bych nechala, jenže tatínek je od 7 do 8 pryč… a po 8večer už chci jít tak max spát
žirafííí píše:smallrose píše:
s těmi přístroji mám takovou zkušenost, že po čase jsou z nich věšáky na oblečení.Věšáky na oblečení , úplně to vidím u nás . Proto si žádný radši nepořídím
.
Jó to má tchýně - 1.rotoped, cvičila měsíc, pak věšák, pak ho dala dceři. total gym - 2týdny, věšák, sklep, 2.rotoped taky tak měsíc, věšák a ted stojí v ložnici.. ![]()
atominnka píše:momi33 píše:já bych nechala, jenže tatínek je od 7 do 8 pryč… a po 8večer už chci jít tak max spát
Mám stroj,balon,overbal.
A ve 14m to zvládnete
tak dědeček,babička?¨
U nás chlap ještě po práci scůzuje,a mívá je většinou v pondělí,a to mám zaplacený kurs na bosu…
tak nastoupí prarodiče.
momi33 píše:atominnka píše:tak dědeček,babička?¨momi33 píše:já bych nechala, jenže tatínek je od 7 do 8 pryč… a po 8večer už chci jít tak max spát
Mám stroj,balon,overbal.
A ve 14m to zvládnete
U nás chlap ještě po práci scůzuje,a mívá je většinou v pondělí,a to mám zaplacený kurs na bosu…
tak nastoupí prarodiče.
Z manželovi strany se neustále nechávají slyšet, že hlídat nebudou. A moji rodiče - táta chodí domů v 7, máma jak kdy, ale má náročnou práci, dělá VŠ, a mám ještě 3 další sourozence, brácha pracuje a nebo není doma a ségry jsou malé
atominnka píše:momi33 píše:já bych nechala, jenže tatínek je od 7 do 8 pryč… a po 8večer už chci jít tak max spát
Mám stroj,balon,overbal.
A ve 14m to zvládnete
Určitě není pryč o víkendu
nebo ano
nevím kdy chodí spát dítko, ale co si buď ráno přivstat a nebo jít po uspání? Co si jít zaběhat kolem baráku, stačí 20min zezačátku.
Já taky odskakuju už od malička a moje heslo zní : "Kdo nechce, vždycky si najde důvod, proč to nejde " ![]()
Miláček chodí spát okolo 22hodiny
a vstáváme kolem 6,7 ráno. ale zaběhat si to by šlo, to mě nenapadlo
no o víkendu sice nedělá, ale stavíme, takže je na baráku ![]()
Příspěvek upraven 15.01.12 v 23:09
berruska píše:atominnka píše:Určitě není pryč o víkendumomi33 píše:já bych nechala, jenže tatínek je od 7 do 8 pryč… a po 8večer už chci jít tak max spát
Mám stroj,balon,overbal.
A ve 14m to zvládnetenebo ano
nevím kdy chodí spát dítko, ale co si buď ráno přivstat a nebo jít po uspání? Co si jít zaběhat kolem baráku, stačí 20min zezačátku.
Já taky odskakuju už od malička a moje heslo zní : "Kdo nechce, vždycky si najde důvod, proč to nejde "
Já nejsem na chození do tělocvičen. Tam mě to nebaví a cesta mě otravuje. Sama jen tak se doma nedonutím. Ale s puštěným DVD to šlo! To by mě i bavilo, kdyby mě dítko tu hodinku nechalo…
Vždycky jak na sviňu se něco děje: probudí se dítě (i když by nemělo), zazvoní pošťačka, zazvoní mobil atd., furt něco vyrušuje…
cvičím doma - od cvičitelky mám sestavený kruhový trénink na míru, cvičím cca 2 - 3× týdně určené cviky (střídám nohy, břicho, ruce), vydje mě to cca na 3/4 hodiny, cvičím u televize nebo u mnou oblíbené hudby, nikdo mě u toho nepozoruje… ideální, jsem spokojená. 3× týdně do fitka nebo jinam by mi fakt nevyšlo, plus k tomu cesta, oblíkání atd atd… se cvičením doma jsem spokojená maximálně, cvičím cca 2 měsíce, nic mě to nestojí a čas si určuju dle sebe a požadavků dětí
![]()
Wiolla píše:
Já nejsem na chození do tělocvičen. Tam mě to nebaví a cesta mě otravuje. Sama jen tak se doma nedonutím. Ale s puštěným DVD to šlo! To by mě i bavilo, kdyby mě dítko tu hodinku nechalo…Vždycky jak na sviňu se něco děje: probudí se dítě (i když by nemělo), zazvoní pošťačka, zazvoní mobil atd., furt něco vyrušuje…
Jóóó to známe:-) Tělocvičny nemusím, ale kdyby bylo ským, tak jdu…