Zhubnul někdo plaváním?

1769
15.1.12 09:51

zhubnul někdo plaváním??

ahoj, chtela jsem se zeptat jestli jste nekterá zhubla plaváním?? dostala jsem 2 karty prednabité na 2tis. tak bych to chtela zkusit. chtěla bych chodit tak 2× v týdnu + upravit trochu stravování a navštěvovat 2× v tydnu saunu. co myslite, zhubne se plaváním?? potřebovala bych aspon 10kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
15.1.12 10:03

Ahoj, plavanim urcite neco zhubnes, i kdyz plavani (alespon na me) funguje hlavne na tvarovani postavy a vubec to neni marne. Dvakrat v tydnu staci (jednou je podle me malo), ale chce to fakt poctive tu hodinu plavat. A nenech se odradit, kdyzby te to ze zacatku nebavilo, nebo ti to neslo. Plavani je navykove a rychle se zlepsis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.1.12 10:07

a co myslis tim tvarováním postavy?? nechci byt pak jak vyhazovac :lol:

teredes píše:
Ahoj, plavanim urcite neco zhubnes, i kdyz plavani (alespon na me) funguje hlavne na tvarovani postavy a vubec to neni marne. Dvakrat v tydnu staci (jednou je podle me malo), ale chce to fakt poctive tu hodinu plavat. A nenech se odradit, kdyzby te to ze zacatku nebavilo, nebo ti to neslo. Plavani je navykove a rychle se zlepsis :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.1.12 10:19

Taky bych řekla, že plaváním spíš posílíš svaly, ale na hubnutí to moc nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
15.1.12 10:27

Já jsem teda měla nejlepší postavu, když jsem chodila plavat. Ale ne, že bych byla jako modelka, prostě zpevněná postava, na břichu bez špeků a nerozklepaný sulc na pažích.
Ale chodila jsem každý den, na 50 minut, cca 2km jsem plavala.
Plavu jen prsa, takže ramena jsem celkem měla, ale nic hroznýho.
Kdybych chodila opět plavat aspoň 3× týdně, tak zhubnu určitě, bohužel není moc možnost :(.
Důležité je u plavání správné dýchání, bez toho se podle mě nedosáhne správné tepové frekvence a tudíž to pak může mít rozdílné výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
15.1.12 10:28

Hubnout moc nebudeš, voda je studená a tělo si tím pádem tuky drží na sobě. Každopádně ale vytvaruješ postavu, mě plavání zpevnilo a vytvarovalo.Rozhodně ne do formy vyhazovače :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
15.1.12 10:34
market.s.87 píše:
a co myslis tim tvarováním postavy?? nechci byt pak jak vyhazovac :lol:
teredes píše:
Ahoj, plavanim urcite neco zhubnes, i kdyz plavani (alespon na me) funguje hlavne na tvarovani postavy a vubec to neni marne. Dvakrat v tydnu staci (jednou je podle me malo), ale chce to fakt poctive tu hodinu plavat. A nenech se odradit, kdyzby te to ze zacatku nebavilo, nebo ti to neslo. Plavani je navykove a rychle se zlepsis :mrgreen:

Neboj, po dvou hodinach tydne z tebe zadny vyhazovac nebude :lol: . Ja ted chodim plavat jen jednou tydne, na vic nemam energii, ale driv jsem chodila tak 3×, nekdy i vic. Plavani ti posiluje vlastne vsechny svaly najednou. Ruce, nohy, bricho, zada, tak celkem rovnomerne a udrzujes kondicku. Melo by te to celkove zpevnit, ubrat par cisel v pase a casem trosku vyrysovat svaly. Hlavne pokud planujes plavat vic, tak je dulezity styl, aby to neodnesla zada nebo krcni pater. Ale zase nebudu z toho delat vedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
15.1.12 10:41

určitě. plavala jsem 3-4× tdýně a váha letěla dolů hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
15.1.12 10:49

Já zhubnula. Chodila jsem plavat 5× týdně min. 40 bazénů (tj. 2 km).
Shodila jsem 15 kilo. Ale neřeknu ti přesně za jak dlouho. Zezačátku to šlo rychle, pak už tolik ne. Myslím ale, že do půl roku to bylo určitě.
Důležitý, alespoň pro mě, bylo, se před a po plavání pořádně protáhnout, rozcvičit.
Postava se mi hodně změnila k lepšímu. Štíhlejší nohy, hodně mi zhubnula vnitřní strana stehen a boky, měla jsem krásný plochý bříško. Ale žádný nabušený svaly, toho se fakt neboj.
Taky mě přestaly bolet záda a měla jsem mnohem rovnější držení těla.
Plavala jsem jen prsa a znak a je dobrý neplavat stylem „paní radová“, ale tak, jak se má správně plavat. Pak si neničíš krční páteř a svaly na zádech a na břichu se zapojují správně.
Já se tak těším, až po druhým porodu budu zas moct chodit plavat a něco s tou současnou hrůzou provedu.

Příspěvek upraven 15.01.12 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.1.12 11:16

ahoj, i kdybys nezhubla, zpevní se ti postava a tím opticky zkubneš. doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
15.1.12 11:22

U mě plavání fungovalo, jen do toho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.1.12 11:45

o.k. díky a jeste dotaz chci chodit i do sauny, budu tam chodit v den co budu plavat, mám jít nejdriv plavat a pak do sauny, nebo obrácene? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
15.1.12 11:54

My chodili vzdycky nejdriv plavat a pak prohrat do sauny. Nikdy me ale nenapadlo zkoumat, jestli je to tak spravne. Hlavne zacni ze zacatku pozvolna, s obojim. A uzij si to :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.1.12 14:34

Ne, nikdy a chodila jsem leta pravidelne, ikdyz jen na 1,5 Km tydne. pri pravani si prej telo naopak vytvori podkozni tukovou vrstvu proti chladne vode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.1.12 20:43

Ano chodila jsem 2-3 tydne plavat.Plavala jsem hodku a ctvrt zhruba 1,5 km.Zhubla jsem plavanim vychazelo to jedno kg tydne plavanim a to jsem jenom plavala. Ted musim zacit znovu.Ale chci si upravit i stravovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková