Už nevím, jak se holit - pupínky

Anonymní
13.1.12 21:47

už nevim jak se holit-pupínky

Ahoj,prosim poradte,mám hodně citlivou pokožku,proto se dole holím zásadně po koupeli s pěnou na holení strojkem venus,ale stejně to nemá žádný efekt pupínky mám stejně,už si nevim rady jestli nebude lepší to jen zastříhávat:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
13.1.12 21:50

a dáváš si po holení nějaký balzám? Já používám manželovu Niveu pro citlivou pokožku a je to lepší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.12 21:54
Jarka K píše:
a dáváš si po holení nějaký balzám? Já používám manželovu Niveu pro citlivou pokožku a je to lepší… :nevim:

jo vždycky to pak namažu niveou nebo indulonou a stejně tam jsou,nejhorší je první a druhý den jak to roste,svědí a pupeny všude:-(

• Citovat
  • Upravit
1707
13.1.12 21:57

Já jsem se na radu jedné maminky tady z emimina začala po holení mazat Avirilem, tím dětským krémem na zadeček…a poprvé v životě zažívám úžasný pocit bez pupínků!!!! Jinak jsem je taky měla pokaždé a mohla jsme mazat čím jsem chtěla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.1.12 21:57

Mě se osvědčilo ostré holítko a co nejdříve po holení namazat zklidňujícím krémem nebo balzámem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.1.12 21:58

Tak já jsem na tom stejně, ať dělám co dělám, samej pupen :twisted: , tak jsem začala používat krémy - veet, zelenej je na 3 minuty a od té doby mám klid a pro jistotu to třeba druhej den ještě potřu balzámem po holení a je to Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.1.12 21:59

Ahojky, měla jsem taky tento problém a pak jsem hned po holení zapudrovala pudrem (klidně obyčejný pro děti). Od té doby žádné pupínky, vše bez problémů. Pudruju i podpaží. Jenom nohy po oholení nakrémuju (to bych se upudrovala :mrgreen: ).
Teď používám parfémovaný pudr a v létě i několikrát denně když jsem čerstvě oholená.
Barča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
13.1.12 22:04

Nebo se neholit do protisměru a taky pak nosit ty prvni dva dny volnejší kalhotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.1.12 22:04

holit pouze po směru i za cenu čtvrtmilimetrových zbytků. ;) Já pak mažu Indulonou a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
13.1.12 22:07

mažu rybilkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.12 22:07
MaryClementine píše:
holit pouze po směru i za cenu čtvrtmilimetrových zbytků. ;) Já pak mažu Indulonou a pohoda.

co to znamená po směru?

• Citovat
  • Upravit
27305
13.1.12 22:13
Anonymní píše:
MaryClementine píše:
co to znamená po směru?

no po směru růstu, prostě ti chlupy leží na kůži v jednom směru, tak holit jakoby ve směru od kořínků ke špičce, abys to seřízla těsně nad kůží. V protisměru bereš někdy i špičku kůže, jak se ten chlup narovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.1.12 22:14

aviril co ma na sobe napsano detsky krem ci nejaky specialni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.12 22:32
alla píše:

to ti musí pak docela páchnout ne 8o

• Citovat
  • Upravit
2616
13.1.12 22:42
Anonymní píše:
alla píše:
to ti musí pak docela páchnout ne 8o
Já zrovna chtěla napsat, že nesnáším mazání dotyčných míst žádnými krémy kvůli nepřirozené vůni (rozumněj- vůni přirozenou přebije parfemace), ale rybilka je teda normálně vražda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková