Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj. Nemá tady někdo zkušenost s rostřepenými konečky vlasů? Já mám dlouhé vlasy a mám hrozně roztřepené konečky,stříháni moc nepomáhá za chvíli jsou roztřepené znova.Nemáte někdo zkušenost s nějakým šampónem nebo třeba vitamíny?
Děkuji za každou zkušenost a radu ![]()
zkus tekuté krystaly od firmy Black mě nic jiného nepomáhá jen tohle
Lucynka86 píše:
děkuju, určitě zkusím. koupím to i nějaké drogerce? ![]()
Monika123 píše:
Na mna zazracne posobi gliss kur hair repair.
ten zrovna mám a u mě je k ničemu ![]()
Pokud je máš i suché tak vtírat do konečků trošku oleje. Já mám ráda třeba kokosový. Může být i olivový nebo jiné.
pemi9 píše:Lucynka86 píše:děkuju, určitě zkusím. koupím to i nějaké drogerce?
jen na netu nebo v kadeřnictví
pemi9 píše:
Ahoj. Nemá tady někdo zkušenost s rostřepenými konečky vlasů? Já mám dlouhé vlasy a mám hrozně roztřepené konečky,stříháni moc nepomáhá za chvíli jsou roztřepené znova.Nemáte někdo zkušenost s nějakým šampónem nebo třeba vitamíny?Děkuji za každou zkušenost a radu
Kokosový olej, koupíš v DM ![]()
Prosím, já se přidám. A co někdo, kdo má stejný problém, ale navíc rychle se mastící vlasy?
Jestli nevadí taky se přidám, já mám suché konečky a mastné u hlavy. Nějakou dobu mě pomáhal pivní šampon,ale po nějaké době zase stejné ![]()
Amabilis a Monkax, asi bych doporučila Wonder gestil, ale vetřít jen do konečků vlhkých vlasů. Nechat minut a pořádně spláchnout. A samozřejmě kupovat šampony bez silikonů.
ja chodim pravidelne, zhruba kazdy 3. mesic na strihani elektrickyma nuzkama (zabranuji trepeni). vysledek byl znat uz po 1. ostrihani- ale chce to vzit na poprve aspon 5 cm. pak si pokazde nechavam delat regeneracni masku. doma pouzivam oplachovy balzam a pak i strikaci glis kur (nebo jak se to pise
). a kdyz je mam hodne vysuseny, tak do konecku vtiram olivovy olej. a musim rict ze u me velke zlepseni!
tekute krystaly vubec neznam, dekuju za tip ![]()
P.S. pomohlo mi to i na krepateni, se kterym jsem mela hrozny problemy ![]()
Ahoj já mám z roztřepenými konečky dobrou zkušenost s PANTENE ,ale pozor je v něm silikon čímž soce zabrání roztřepování ale taky po něm padaj víc vlasy(po delší době užívání)…každopádně když ho budeš střídat třeba jednou si koupíš pantene a jednou nějakej jinej tak se nic nestane já to tak dělám,a vlasy mám a dokonce neroztřepené
![]()