Bývala jsem kočka, jak jí být znova?

563
9.1.12 14:20

Bývala jsem kočka

Ahoj holky, tak včera na mě padla obrovská depka z toho, jak jsem se změnila. Před prvním dítětem, kterému jsou dva roky, jsem vlastnila štíhlou figuru, hezká velká prsa, spoustu padnoucích šatiček, botiček atd. a prostě jsem mívala šťávu. Po porodu jsem sice rychle zhubla, ale asi za rok jsem měla 15 kilo nahoře a ty si pěstuju přes četná protiopatření doteď, dokonce jsem v současné době rezignovala a jídlo je pro mě naprostá obsese a nevím, jak se ho vzdát. Co se týče oblečení, střídám pár velikých svetrů a triček, no děs. Navíc je přede mnou další těhotenství - na jednu stranu se bojím, co se mnou udělá, na druhou stranu se přesvědčuju, že je to šance změnit životní styl a jíst zdravě a vypadat pak třeba líp než teď. Už si ani nepamatuju, kdy na mě se zájmem pohleděl cizí muž :zed: Tak se ptám, jestli je tady někdo, komu se podařilo se znovu vyloupnout a mít ze sebe dobrý pocit. Jakou jste měly motivaci, co vám pomohlo a tak. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
9.1.12 14:36

No, ja teda taky potrebuju zhubnout, ale na druhy strane, znam holky, co ztloustly i bez ditete (a jsou zdravy, nemaji endokrino.poruchy apod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.1.12 14:39

bohužel ti neporadím mám stejné pocity a problémy dříve jsem nemohla projít po ulici aby se za mnou neotočil cizí chlap a teď prostě hrůza co s tím? A to mám po posledním porodu jen tři kila navíc,takže ani nejsou vidět.Myslím že je to sebevědomím které chybí.Takže taky uvítám rady. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.1.12 14:44

Měla jsem taky takový období,pak se mi teda zhubnout podařilo.Ale chce to se naučit mít ráda sama sebe.Mám kamarádky pěkný macandy,ale umí se hezky obléknout a namalovat,je v nich vidět to sebevědomí a chlapi se mlžou zbláznit :D A mě teda donutila hubnout manželova hláška „teda mámo ty máš tlustý nohy“ :( A začla jsem makat a bylo 20 kilo dole.Chce to makat a ne brečet do polštáře :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.1.12 14:44

jeeeje, taky , taky taky se přidávam..když vidim svoje fotky , jak jsem vypadala před Míšou chce se mi občas i bulet..byla jsem sice terčem posměchu že jsem malá,ale aspon jsme byla hubená, pěknej xichtík atd…taky se chlap cizí i otočil..hm a ted? dlouho nic. od porodu rok a pul, 12kg stále nahoře, sebevědomí nikde…ale aspon mam toho krásnýho chlapečka a milujícího manžílka(snad) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.1.12 14:46
Liduš88 píše:
Měla jsem taky takový období,pak se mi teda zhubnout podařilo.Ale chce to se naučit mít ráda sama sebe.Mám kamarádky pěkný macandy,ale umí se hezky obléknout a namalovat,je v nich vidět to sebevědomí a chlapi se mlžou zbláznit :D A mě teda donutila hubnout manželova hláška „teda mámo ty máš tlustý nohy“ :( A začla jsem makat a bylo 20 kilo dole.Chce to makat a ne brečet do polštáře :D :hug:
tak to byla dobrá motivace a dobře , že ses ji chytla..mě ten muj když mi sahne na břicho vždycky řiká..jeee miláčku, ty máš tak pěkný prsa..jako joo musim se smát :mrgreen: ale v koutku duše mi to hrozně sejří, jak si muže dovolit bejt takovej rejpal…já ale nevim jak zhubnout, pohybu mam dost, jim dá se říct málo než hodně , protože moje malý dítátko je sobeček, jak hejbnu hubou je zle :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.1.12 14:51
jajinka veverka píše:
Liduš88 píše:
Měla jsem taky takový období,pak se mi teda zhubnout podařilo.Ale chce to se naučit mít ráda sama sebe.Mám kamarádky pěkný macandy,ale umí se hezky obléknout a namalovat,je v nich vidět to sebevědomí a chlapi se mlžou zbláznit :D A mě teda donutila hubnout manželova hláška „teda mámo ty máš tlustý nohy“ :( A začla jsem makat a bylo 20 kilo dole.Chce to makat a ne brečet do polštáře :D :hug:
tak to byla dobrá motivace a dobře , že ses ji chytla..mě ten muj když mi sahne na břicho vždycky řiká..jeee miláčku, ty máš tak pěkný prsa..jako joo musim se smát :mrgreen: ale v koutku duše mi to hrozně sejří, jak si muže dovolit bejt takovej rejpal…já ale nevim jak zhubnout, pohybu mam dost, jim dá se říct málo než hodně , protože moje malý dítátko je sobeček, jak hejbnu hubou je zle :mrgreen:

Mě pomohlo jíst 5× denně a malé porce.byla jsem strašně rozežraná.To jsem se pořád cpala hranolkama atd.Prvních 14 dní to bylo náročný,ale zvykla jsem si :D Manžela to teď mrzí že mi to řekl,co jsem zhubla se chlapi lepí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
9.1.12 14:59

To znám…já jsem ještě v šestinedělí. Postavu mám stejnou cca jak před těhu, jen možná menší špíček na břichu (moc nechápu, ale nezlobím se :) ) No ale vzhledem k tomu že moje miminko zemřelo, tak to trápení, stres…no mám pociz že mám den ode dne víc a víc vrásek a jsem taková bez šťávy :( Ted teda moc neřeším vzhled, ale chci co nejdřív další miminko…Ale jstejnak, pokud jsme bývaly středem zájmu všech chlapů, a teď to není co bývalo…špatně se to snáší :roll: Podle mě hodně dělá oblečení a pěkně se nalíčit, člověk má hned lepší náladu že mu to sluší a vyzařuje ze sebe jen to nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 15:01

Mám teď to samé.Dřív jsem bývala kočka, dnes si připadám jako umaštěná bečka od sporáku.Vlasy v culíku, na sobě tričko, že by se do něj vešli 3 lidi.No hnus, sebevědomí na nule.
Ale jelikož už mám fakt depky a štve mě, že už se nemůžu ani sejít s kamarádama (stydím se, aby mě viděli v nynějším stavu a váze), konečně jsem se dokopala s tím něco udělat.Chci, aby se za mnou zas otáčeli chlapi.
Na mimibazaru jsem našla dietku „60 dní s Petrem Havlíčkem“.Holky se do toho pustily, já se k nim teď připojila na FB.Aby té motivace nebylo málo, hodlám se připojit k holkám na jednom blogu, kde si každý týden zapisujou míry a váhy.
Tolik lidí zklamat nažráním, to vážně nechci ;)
A manžel jde do toho se mnou, jůů, já budu zas hezká :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.1.12 15:01

Já myslím, že vypadám stejně, ale něco se mi změnilo v hlavě. Před miminkem jsem řešila každý špíček, kozačky aby ladily ke kabelce, na každém wc popravit make-up :roll: . Teď nemám pracovní stresy, jen mateřskou pohodu a něco pozitivního ze mne vyzařuje, že mě lidi zastavují, jak skvěle vypadám. Ale podle mne jsem stejná, jen spokojenější. Jo, splasklý balonek z bříška ještě nezmizel, ale už mě tolik netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 15:02

ja nez sem potkala manzela tak jsem vazila 65kg…pak jsem mela nejake vetsi zrav.problemy…po 3letech vztahu se nam narodil prcek…ale po tydnu umrel…a ja se vyzrala na krasnych 84kg…podarilo se nam otehotnet..maly ma rok a pul…a ted mam …kamaradka zhubla u dietni sestry ke ktere dochazi pres rok a pul cca 30kg…takl jsem od ledna taky zacala s tou Dr.hubnout a 31.12.2010 jsem vazila 92.8kg :poblion: a ke vcerejsku mam 88.2kg…jim 5× denne a male porce a hromadu zeleniny a taky kazdy den jezdim na eptikalu(ne orbitrek ale to druhe :mrgreen: ) 30min…tak doufam ze do leta jeste neco shodim…Dr ma se mnou plany dojit aspom k 70kg… :roll:

• Citovat
  • Upravit
6555
9.1.12 15:05

Jo a mimochodem, ani na to dítě se vymlouvat nemůžu - těhotenstvím jsem totiž zhubla.Já začala přibírat už před dítětem - dala jsem výpověď v práci a byla nějaký čas doma a jak člověk doma nosí vytahané domací oblečení, ani si nevšimne, jak strašně přibírá.Po porodu jsem pak zhubla, byla jsem jak laňka, ale díky stereotypu v mateřství jsem se zas vyžrala zpátky :cert: ( známe to, dítě usne a my musíme náročný den oslavit kafíčkem, dortíčkem, brambůrkama…) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 15:07

Tady ten jídelníček http://www.mimibazar.cz/recept.php?… .No není to výzva, zkusit ho dodržet jídlo po jídle den po dni? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 15:32

Díky moc všem za reakce, některý moc smutný, že potom blábolení o vzhledu samozřejmě ztrácí smysl :,(

No jinak, vezmu si z vás úspěšných příklad, nějak to cpaní se MUSÍM omezit, a zatím jsem se rozhodla, že každý den pro sebe něco udělám (např. epilace, nehty, maska na obličej, vyzkoušet nový make-up a tak), aby mně to hubnutí rychleji utíkalo.
Těm, co jste zhubly či nepřibraly, fakt závidím, postava dělá hrozně moc a štíhlá postava se lehce pěkně obleče. Macandy, co faldíky neřeší a mají úspěch u mužů, obdivuju a líbí se mi, ale já ze sebe takovou udělat neumím, prostě se s pneumatikou a tlustýma stehnama, oteklýma lýtkama a nevím čím ještě vůbec necítím. Snad manžel ještě chvilku vydrží - zatím je na mě hodnej a nikdy neměl žádnou poznámku, ale vím, že se mu líbí štíhlý, a říkám si, kdy ho to se mnou přestane bavit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.1.12 15:36

Ahoj Sanyaa, právě končím druhé těhu a musím říct, že mi prospělo. S dcerkou 2,5 roku totiž nestíhám jen tak polehávat a zobat dobroty jako při ní. Takže jsem přibrala zatím jen 7kg (jsem v 35tt). Je tedy pravda, že jím zároveň s malou. Tak možná i to častější jídlo mi pomáhá. Ale hlavně, ten pohyb s ní. Neboj, bude líp. Těhu se neboj. Budeš kočka jak v něm, tak i po něm. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková