Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dneska se jdu optat do posilovny… začínám se z toho věčného sezení hrbit, tak abych posílila záda, rehabka tu není.
Ahoj holky, tak jak pokračujete? Já se v tom pořád plácám, sice jím míň, ale přijde mně, že je to k ničemu, a začínám si zahrávat s myšlenkou, že tam hodím nějakou rychlejší dietku, aspoň třeba jen na týden, aby se váha trochu pohla.
A od manžela jsem se bohužel přece jen včera něco dozvěděla - díval se na naše fotky na počítači a okomentoval jednu naši společnou fotku „dva tlouštíci“, přitom on teda rozhodně tlustý není, jen ho štve, že není takovej vyhublej zajíček jak ve dvaceti. Tak to se mě fakt dotklo, ale cítím, že má pravdu. Přemýšlím, jak si zhnusit čokoládu, ale nic mě nenapadá. No snad to byla poslední kapka a vydržím a zhubnu. Ach jo
ahoj holky, jak pokračujete, ani jsem vás nedočítala vy drbny
já jim 4 krát denně 5krát se mi do celýho dne nevejde, prostě ne a ne
naposled nejim v 8,ale v 6 nu a taky jim menší porce..ale příde mi že je to k ničemu
Přesně tak, jajinko, taky mně přijde, že je mé rozumné a pomalé hubnutí zatím k ničemu, tzn. že nehubnu pomalu, nýbrž vůbec
Asi tam fakt od pondělka hodím nějakou pětidenní až týdenní rychlovku. Jen mám strach, abych si tím nezrušila ovulaci nebo tak něco, když se snažíme.
holky asi tady někdo možná bude něco namítat, ale já jsem držela tu mléčnou dietu rajka dolečka 13dní a není to zas až tak hrozné hlavně na čas je to nenáročné a opravdu musím říct zhodila jsem 6kg moje mamka shodila 5kg a je to už půl roku a žádný jojo efekt a cítím se opravdu líp i moje máti tak to zkuste je to jen můj názor a mě to opravdu vyhovovalo a pomohlo
reňule13 píše:
holky asi tady někdo možná bude něco namítat, ale já jsem držela tu mléčnou dietu rajka dolečka 13dní a není to zas až tak hrozné hlavně na čas je to nenáročné a opravdu musím říct zhodila jsem 6kg moje mamka shodila 5kg a je to už půl roku a žádný jojo efekt a cítím se opravdu líp i moje máti tak to zkuste je to jen můj názor a mě to opravdu vyhovovalo a pomohlo
mléčná dieta?? co je to?
sanyaa píše:
Přesně tak, jajinko, taky mně přijde, že je mé rozumné a pomalé hubnutí zatím k ničemu, tzn. že nehubnu pomalu, nýbrž vůbecAsi tam fakt od pondělka hodím nějakou pětidenní až týdenní rychlovku. Jen mám strach, abych si tím nezrušila ovulaci nebo tak něco, když se snažíme.
nu sany jestli se snažíte o miminko žádný drastarny bych radši nezkoušela… ![]()
Reňule: Ahoj, tuhle mléčnou dietu taky zvažuju. Šest kilo je hodně, to by za to stálo, ale můžu se zeptat, tys potom nepřibrala třeba ani ze začátku něco zpět, kdyžs začala jíst i jiné potraviny? Přijde mně, že tyhle diety hodně odvodní a jak začne jíst člověk i něco jiného, tak se voda zase začne zadržovat a pár kilo se vrátí ![]()
Jajinka: Když si to zadáš do vyhledávače, vyjede ti spousta odkazů. Ta dieta se drží 13 dní, jíš myslím pětkrát denně a to hlavně mléčné výrobky, zeleninu, občas maso nebo kousek ovoce. Je přesně dané, co se kdy jí, a úbytky mají být opravdu velké, navíc má ta dieta prý změnit metabolismus k lepšímu.
Asi se do toho hubnutí pustím, teď jen tloustnu a neotěhotňuju
V úplném začátku by to snad vadit nemuselo, ne?
sanyaa píše:sany já fakt nevim, to je na tvým uvážení, já bych počkala,ale jak řikam, je to na tobě..du mrknout do vyhledávače
Jajinka: Když si to zadáš do vyhledávače, vyjede ti spousta odkazů. Ta dieta se drží 13 dní, jíš myslím pětkrát denně a to hlavně mléčné výrobky, zeleninu, občas maso nebo kousek ovoce. Je přesně dané, co se kdy jí, a úbytky mají být opravdu velké, navíc má ta dieta prý změnit metabolismus k lepšímu.
Asi se do toho hubnutí pustím, teď jen tloustnu a neotěhotňujuV úplném začátku by to snad vadit nemuselo, ne?
tak jsem nani koukala,…týýý fole, jako dobrý,ale to je drastárna,to je i 13 dní hodně,umřu hlady ![]()
No ono když člověk takhle jí (co nejmíň cukrů), tak nemá hlad, to mám na sobě odzkoušené, musím se vždycky do dalšího jídla dokonce nutit, tak proto se to asi dá vydržet líp než třeba jíst malé porce ale všeho. To pak hlady šilhám. A kolik ty chceš zhubnout, jajinko?
Já hlásím, že s manželem od rána úspěšně dietujem
Tedy až na vynechání dopolední svačiny, nestíhala jsem…A taky hlásím, že mám hlaaaaaad !!
Ale musíme, jsme teď fakt otesánci ![]()
sanyaa píše:nu potřeboval bych těch 112,ale 8kgf na začátek by mi dalo odvahy a pak už bych třeba začala ještě cvičit a nák bych to snad dala
No ono když člověk takhle jí (co nejmíň cukrů), tak nemá hlad, to mám na sobě odzkoušené, musím se vždycky do dalšího jídla dokonce nutit, tak proto se to asi dá vydržet líp než třeba jíst malé porce ale všeho. To pak hlady šilhám. A kolik ty chceš zhubnout, jajinko?