Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já teda taky naštěstí už hubnout nepotřebuju, ale zkušenosti z okolí mám, teď jsem to psala do jiný diskuze.
Upravit jídelníček a obrnit se. Jenže ono je to kolikrát i o lenosti a pohodlnosti a pak je docela dobrý, když si člověk nějakou tou dietou pomůže.
Tchyně zhubla díky pytlíčkový proteinový dietě, nejdřív nejedla nic než ty jejich bílkoviny, pak začala pomalu zdravě jíst, poloviční porce, přestala úplně jíst pečivo a váhu si drží a celkem bez problému. A to je v úplně jiným věku než my tady
![]()
katys-kubik píše:
To říká hodně lidí, že kouření jim drží váhu.. no že bych začala???![]()
![]()
![]()
![]()
NIKDY!
![]()
Já mám Mirenu od září… taky jsem na netu četla rozdílné reakce.. někdo po ní přibírá, někdo ani neví, že jí má…
Tak začneme s hubnutím? Myslím, že to sama nedám, chce to se navzájem podporovat… kdo jde do toho?
Akorat ze opak je pravdou - kdyz hodne kourite, nemate takkovy hlad ani chute. Vim to, kdysi jsem sama kourila.
Sakra, sakra
, tak já jsem to včera večer zase neukočírovala podle svých představ a předsevzetí, jsem NEMOŽNÁ. Ale nevadí, tentokrát si od začátku říkám, že i malé změny jsou pozitivní a lepší je dát si jeden oplatek po večeři než se cpát celý den - no nicméně tímhle přístupem možná přestanu přibírat, ale stávajících špeků se to netkne.
Asi fakt řeknu manželovi, ať mně napíše na lísteček, co si upřímně myslí o tom, jak vypadám. To by se mnou určitě hnulo tak, že bych byla rázem štíhlá jak proutek, jenže nejspíš taky rozvedená ![]()
sanyaa píše:
Asi fakt řeknu manželovi, ať mně napíše na lísteček, co si upřímně myslí o tom, jak vypadám. To by se mnou určitě hnulo tak, že bych byla rázem štíhlá jak proutek, jenže nejspíš taky rozvedená
Ješišmarjá, to bych teda chtěla vědět jen tak pět minut po sexu, když by měl totiž blbou náladu, tak bych ho vykopla. Nejsem dokonalá (asi jako každý) ani fyzicky ani chováním, ale žiju si šťastně bez toho, že by mi to někdo říkal. Pak by se mi to asi točilo v hlavě. To nedělééj! ![]()
No jasně že to neudělám!!! To byla jen ironie. Nejsem sebevrah ![]()
Taky se přidávám. Před dětima jsem byla kočka. Po prvním těhotenství to ještě šlo. Kila šla rychle dolů a dokonce jsem i zhubla. Jen do té doby, než jsem přestala kojit. Pak nahoru vyletěly tak tři / čtyři kilča a nešla dolů. Při druhém těhetnství jsem nabrala jednou tolik co při prvním. Po porodu jsem sice něco shodila, ale ne vše. Po odstavení jsem něco přibrala. Takže mám docela solidní špek.
Chlap mi říká, že i tak jsem krásná. Nicméně přiznal, že dřív jsem měla super tělo. Nejvíc mu vadí, že když půjdou kila dolů, půjdou i prsa do háje.
Věřím, že je to taky v hlavě - když se bude člověk cítit super, bude se tak vidět a bude ho to vidět i okolí. Omezila jsem ještě více jídlo (nikdy jsem extra moc nejedla) a zítra jdu poprvé na alpinning. Doufám, že mi to pomůže. Jsem na hranici, kdy buď začnu kupovat větší oblečení nebo se dám na hubnutí.
Nejhorší je, že chlap (je štíhlý) má stále chutě na brambůrky, oříšky, oplatky apod.
Takže je pro mne horší odolat. A semtam něco sním.
![]()
To je přesně jak u nás… chlap si v devět večer vezme k telce brambůrky nebo jiné delikatesy a já mám na něj jako koukat?? To neumím
tak jsem nám včera večer oloupala k tv mrkve.. každý jsme snědly tři
no lepší než ty brambůrky
![]()
Tak to budete nejen štíhlí, ale i děsně zdraví. Můj chce dneska dopít portské, co nám zbylo z oslavy, tak nevím, jak odolám.
Sanyaa: a nebo bys byla vdova, ne rozvedená
![]()
Mě se teď váha drží, protože nestíhám cvičit. Pořád bych v tomhle počasí spala, a když nespím, jsem v práci…
Jaji77 píše:
Sanyaa: a nebo bys byla vdova, ne rozvedená![]()
Mě se teď váha drží, protože nestíhám cvičit. Pořád bych v tomhle počasí spala, a když nespím, jsem v práci…
Tak co holky, dneska ráno každá 15 minut břišáků? Za břicho krásnější?