Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak v něm asi nee
, fakt mám obavy začínat další těhotenství s tolik kilama nahoře, když jsem při prvním přes dvacet přibrala. Pořád doufám, že budu jíst rozumě a kila nahoru nepoletí a miminko třeba ují i něco z mých zásob, ale zas poprvé mi bylo celou dobu mírně nevolno a pomohlo jen sníst rohlík či buchtu a za chvíli zas a tak pořád dál. No snad to tentokrát bude jako u tebe ![]()
sanyaa píše:
Tak v něm asi nee, fakt mám obavy začínat další těhotenství s tolik kilama nahoře, když jsem při prvním přes dvacet přibrala. Pořád doufám, že budu jíst rozumě a kila nahoru nepoletí a miminko třeba ují i něco z mých zásob, ale zas poprvé mi bylo celou dobu mírně nevolno a pomohlo jen sníst rohlík či buchtu a za chvíli zas a tak pořád dál. No snad to tentokrát bude jako u tebe
Sanyaa, to víš, že bude. UVidíš. Prvorozené tě nenechá v klidu. Nevyspíš se … ![]()
Sannyo nehaž flintu do žita,mám 3 děti a s postavou si připadám ve 40 ti líp,než ve 20 ti. Všechno je to v hlavě,ve zdravém přístupu sama k sobě . ![]()
Sanyaa: a co si na sobě něco pochválit místo toho věčného kritizování? Jsem dost velká baculka, i když sportovnějšího typu a ne „rozplesk“, ale úsměv, rovná záda a pružná chůze se dají v jakékoli váhové kategorii - a chlapi se otáčejí ![]()
berry4 píše:
Sannyo nehaž flintu do žita,mám 3 děti a s postavou si připadám ve 40 ti líp,než ve 20 ti. Všechno je to v hlavě,ve zdravém přístupu sama k sobě .
Přesně tak
Já taky mám 3 děti a citím se lépe a atraktivnější, než když jsem je měla. Chlapi se za mnou otáčí i teď
Mám ženštější rysy, asi mi to těhulkování prospělo, zvětšily se mi cecíčky a celkově se to upravilo. Je to ale hodně i o sebevědomí, jak píšeš, s tím souhlasím. Každá žena je svým způsobem krásná, jak na duši, tak navenek
Jenom to umět „prodat“-
![]()
Jojo, já už jsem někde psala, že i baculky umí být přitažlivé, to je jasné a já se samozřejmě v rámci možností snažím. Když si někam s manžou vyrazíme, tak se vyfintím a celkem to jde. Jenže v naprosté většině případů ho po práci vítám doma u sporáku - a tam v riflích a svetru (bez pomoci podpatků a bižuterie a podobně, což by asi působilo dost nepatřičně
), to je prostě blbý - tam mě zdobí fakt jen ta pneumatika, i když jsem samozřejmě namalovaná, vlasy umytý a tak. Prostě nejvíc sexy jsem si přišla, když jsem byla schopná držet se na 55 kg (169cm), což bylo tři roky v mým životě a pocit to byl k nezaplacení, prostě úplně o něčem jiným. No tak aspoň mám nějaký dlouhodobý cíl, no.
Vanesanka píše:berry4 píše:Přesně tak
Sannyo nehaž flintu do žita,mám 3 děti a s postavou si připadám ve 40 ti líp,než ve 20 ti. Všechno je to v hlavě,ve zdravém přístupu sama k sobě .Já taky mám 3 děti a citím se lépe a atraktivnější, než když jsem je měla. Chlapi se za mnou otáčí i teď
Mám ženštější rysy, asi mi to těhulkování prospělo, zvětšily se mi cecíčky a celkově se to upravilo. Je to ale hodně i o sebevědomí, jak píšeš, s tím souhlasím. Každá žena je svým způsobem krásná, jak na duši, tak navenek
Jenom to umět „prodat“-
![]()
Tak „cecíčky“ se mi doufám nezvětší
, to bych byla už jak dolly buster!!!
![]()
Sanyaa: kurník babo, zakaž si tu pneumatiku vidět na chvíli, prostě jí odstřihni z dohledu
Já vypadám jak těhotná i teď, kdy nejsem, prsa to trošku zachraňujou, takže výstřih odvede pozornost od břicha a zbytku si chlapi prostě nevšimnou
Zkus si vzít papír, napsat co se Ti na Tobě líbí, stejný papír dej chlapovi a nebo kamarádce. Když to srovnáš, něco se dozvíš ![]()
Tak kamarádky mám moc hodný, těm bych papír klidně dala, ale manželovi
, ani za nic, tos mě fakt pobavila, to bych teda neriskovala.
Ale já nemám nízký sebevědomí a vím, co je na mně pěkný, ale ta tloušťka je prostě fakt a musím se nakopnout a něco s tím udělat. I když manža nic neříká, tak uvnitř vím, že mu to vadí. Jsem prostě jiná, než když jsme se poznali, tak se mu ani nedivím.
Manžel není hodný?
On je nachlup stejný jako před těmi lety, jo? Změň, co Ti vadí, ale je docela zbytečné se tím trápit, když s tím něco děláš.
Taky jsem si tak připadala
a vlastně tak trochu ještě připadám… bývalo to horší… tak jsem začala aspoň s vizáží… sice doma chodím v triku a teplákách, ale aspoň pěkných, žádné vytahané hadry… nechala jsem se ostříhat, udělat melírek a snažím se udržovat.. mě po těhu zbylo 5 kg a ty si statečně držím nahoře… na mé malé výšce je to vidět… mám prostě břicho… manžel se mi směje, že mi zapomněli v břiše ještě jedno mimčo.. vypadám jak v 5 měsíci… prostě rozežraný žaludek… už tolikrát jsem chtěla začít jíst zdravě, dietně, ale s mírou, jelikož kojím… no a pak mě malý mamíchne nebo mám klídek, když děti spí a já si udělám kafčo, k tomu sušenku, banán a v klidu se nadlábnu.. jinak s nimi je jídlo v poklusu.. kolikrát do sebe něco hodím, že ani nevychutnám chuť a talíř prázdný ![]()
Koukala jsem na ten jídelníček Havlíčka… teda, to je jídla za den.. jen teda jsou to takové potraviny, které normálně doma nemívám…
docela mě to láká…
Jaji: Manžel je hodný a určitě není úplně stejný, ale bohužel pořád dobře vidí ![]()
Ne vážně, máš ve všem pravdu, jen jsem chtěla slyšet nějaké úspěšné historky pro povzbuzení v boji s nadváhou, protože prostě dneska mně najednou přišlo, že jsem se definitivně z kategorie hezkých mladých zábavných slečen přesunula do zasloužilé kategorie nepříliš vzhledných a stále upatlaných maminek a prostě mě to poznání zamrzelo.
Sanyaa: loni jsem se 9.11 rozhodla, že potřebuju shodit pár kilo - začal mě bolet kotník, který jsem měla dřív už několikrát zvrtnutý, a vím že je to váhou. Do Vánoc jsem měla o pět kilo míň - pak nebyl čas cvičit ani vůle si odpírat a mám tři z těch pěti zpátky… a začala jsem znovu předevčírem.
katys-kubik: Začnu nějak podobně, asi nakoupím pár nových (velikých
) věcí a zajdu ke kadeřnici a jídlo zkusím omezit nějak postupně. Taky jím hlavně, když mě malá rozlobí, nebo když usne a já mám konečně klid, ale v poslední době se mně zdá, že se cpu, i když jsem v pohodě, schválně si kupuju čokolády
, prostě jídlo miluju, ach jo, jak já se ho jen vzdám ![]()
Katys - já z těch jídel v tom jídelníčku nejím ani jedno…
nejíme nic zdravého.A proto se na něj těším, jak říkám, je to výzva ![]()