Bývala jsem kočka, jak jí být znova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
9.1.12 15:46

Tak v něm asi nee :mrgreen: , fakt mám obavy začínat další těhotenství s tolik kilama nahoře, když jsem při prvním přes dvacet přibrala. Pořád doufám, že budu jíst rozumě a kila nahoru nepoletí a miminko třeba ují i něco z mých zásob, ale zas poprvé mi bylo celou dobu mírně nevolno a pomohlo jen sníst rohlík či buchtu a za chvíli zas a tak pořád dál. No snad to tentokrát bude jako u tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.1.12 15:49
sanyaa píše:
Tak v něm asi nee :mrgreen: , fakt mám obavy začínat další těhotenství s tolik kilama nahoře, když jsem při prvním přes dvacet přibrala. Pořád doufám, že budu jíst rozumě a kila nahoru nepoletí a miminko třeba ují i něco z mých zásob, ale zas poprvé mi bylo celou dobu mírně nevolno a pomohlo jen sníst rohlík či buchtu a za chvíli zas a tak pořád dál. No snad to tentokrát bude jako u tebe :palec:

Sanyaa, to víš, že bude. UVidíš. Prvorozené tě nenechá v klidu. Nevyspíš se … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.1.12 15:58

Sannyo nehaž flintu do žita,mám 3 děti a s postavou si připadám ve 40 ti líp,než ve 20 ti. Všechno je to v hlavě,ve zdravém přístupu sama k sobě . ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:03

Sanyaa: a co si na sobě něco pochválit místo toho věčného kritizování? Jsem dost velká baculka, i když sportovnějšího typu a ne „rozplesk“, ale úsměv, rovná záda a pružná chůze se dají v jakékoli váhové kategorii - a chlapi se otáčejí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.1.12 16:22
berry4 píše:
Sannyo nehaž flintu do žita,mám 3 děti a s postavou si připadám ve 40 ti líp,než ve 20 ti. Všechno je to v hlavě,ve zdravém přístupu sama k sobě . ;)

Přesně tak :palec: Já taky mám 3 děti a citím se lépe a atraktivnější, než když jsem je měla. Chlapi se za mnou otáčí i teď :lol: Mám ženštější rysy, asi mi to těhulkování prospělo, zvětšily se mi cecíčky a celkově se to upravilo. Je to ale hodně i o sebevědomí, jak píšeš, s tím souhlasím. Každá žena je svým způsobem krásná, jak na duši, tak navenek :pankac: Jenom to umět „prodat“- :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 16:22

Jojo, já už jsem někde psala, že i baculky umí být přitažlivé, to je jasné a já se samozřejmě v rámci možností snažím. Když si někam s manžou vyrazíme, tak se vyfintím a celkem to jde. Jenže v naprosté většině případů ho po práci vítám doma u sporáku - a tam v riflích a svetru (bez pomoci podpatků a bižuterie a podobně, což by asi působilo dost nepatřičně :lol: ), to je prostě blbý - tam mě zdobí fakt jen ta pneumatika, i když jsem samozřejmě namalovaná, vlasy umytý a tak. Prostě nejvíc sexy jsem si přišla, když jsem byla schopná držet se na 55 kg (169cm), což bylo tři roky v mým životě a pocit to byl k nezaplacení, prostě úplně o něčem jiným. No tak aspoň mám nějaký dlouhodobý cíl, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 16:24
Vanesanka píše:
berry4 píše:
Sannyo nehaž flintu do žita,mám 3 děti a s postavou si připadám ve 40 ti líp,než ve 20 ti. Všechno je to v hlavě,ve zdravém přístupu sama k sobě . ;)
Přesně tak :palec: Já taky mám 3 děti a citím se lépe a atraktivnější, než když jsem je měla. Chlapi se za mnou otáčí i teď :lol: Mám ženštější rysy, asi mi to těhulkování prospělo, zvětšily se mi cecíčky a celkově se to upravilo. Je to ale hodně i o sebevědomí, jak píšeš, s tím souhlasím. Každá žena je svým způsobem krásná, jak na duši, tak navenek :pankac: Jenom to umět „prodat“- :kytka: :mavam:

Tak „cecíčky“ se mi doufám nezvětší :mrgreen: , to bych byla už jak dolly buster!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:27

Sanyaa: kurník babo, zakaž si tu pneumatiku vidět na chvíli, prostě jí odstřihni z dohledu :lol: Já vypadám jak těhotná i teď, kdy nejsem, prsa to trošku zachraňujou, takže výstřih odvede pozornost od břicha a zbytku si chlapi prostě nevšimnou :jazyk: Zkus si vzít papír, napsat co se Ti na Tobě líbí, stejný papír dej chlapovi a nebo kamarádce. Když to srovnáš, něco se dozvíš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 16:38

Tak kamarádky mám moc hodný, těm bych papír klidně dala, ale manželovi 8o , ani za nic, tos mě fakt pobavila, to bych teda neriskovala.
Ale já nemám nízký sebevědomí a vím, co je na mně pěkný, ale ta tloušťka je prostě fakt a musím se nakopnout a něco s tím udělat. I když manža nic neříká, tak uvnitř vím, že mu to vadí. Jsem prostě jiná, než když jsme se poznali, tak se mu ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:42

Manžel není hodný? 8o On je nachlup stejný jako před těmi lety, jo? Změň, co Ti vadí, ale je docela zbytečné se tím trápit, když s tím něco děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.1.12 16:44

Taky jsem si tak připadala :-( a vlastně tak trochu ještě připadám… bývalo to horší… tak jsem začala aspoň s vizáží… sice doma chodím v triku a teplákách, ale aspoň pěkných, žádné vytahané hadry… nechala jsem se ostříhat, udělat melírek a snažím se udržovat.. mě po těhu zbylo 5 kg a ty si statečně držím nahoře… na mé malé výšce je to vidět… mám prostě břicho… manžel se mi směje, že mi zapomněli v břiše ještě jedno mimčo.. vypadám jak v 5 měsíci… prostě rozežraný žaludek… už tolikrát jsem chtěla začít jíst zdravě, dietně, ale s mírou, jelikož kojím… no a pak mě malý mamíchne nebo mám klídek, když děti spí a já si udělám kafčo, k tomu sušenku, banán a v klidu se nadlábnu.. jinak s nimi je jídlo v poklusu.. kolikrát do sebe něco hodím, že ani nevychutnám chuť a talíř prázdný :-(
Koukala jsem na ten jídelníček Havlíčka… teda, to je jídla za den.. jen teda jsou to takové potraviny, které normálně doma nemívám… 8o docela mě to láká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 16:49

Jaji: Manžel je hodný a určitě není úplně stejný, ale bohužel pořád dobře vidí :oops:
Ne vážně, máš ve všem pravdu, jen jsem chtěla slyšet nějaké úspěšné historky pro povzbuzení v boji s nadváhou, protože prostě dneska mně najednou přišlo, že jsem se definitivně z kategorie hezkých mladých zábavných slečen přesunula do zasloužilé kategorie nepříliš vzhledných a stále upatlaných maminek a prostě mě to poznání zamrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:51

Sanyaa: loni jsem se 9.11 rozhodla, že potřebuju shodit pár kilo - začal mě bolet kotník, který jsem měla dřív už několikrát zvrtnutý, a vím že je to váhou. Do Vánoc jsem měla o pět kilo míň - pak nebyl čas cvičit ani vůle si odpírat a mám tři z těch pěti zpátky… a začala jsem znovu předevčírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 16:54

katys-kubik: Začnu nějak podobně, asi nakoupím pár nových (velikých :mrgreen: ) věcí a zajdu ke kadeřnici a jídlo zkusím omezit nějak postupně. Taky jím hlavně, když mě malá rozlobí, nebo když usne a já mám konečně klid, ale v poslední době se mně zdá, že se cpu, i když jsem v pohodě, schválně si kupuju čokolády :nevim: , prostě jídlo miluju, ach jo, jak já se ho jen vzdám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 16:56

Katys - já z těch jídel v tom jídelníčku nejím ani jedno… :lol: nejíme nic zdravého.A proto se na něj těším, jak říkám, je to výzva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková