Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak co, zhubla některá? A jak? U nás byl teď 14 dní problém se spaním a to se na mě vždycky kila lepí snad i z vody. Ale už dva dny spíme a cvičím a cvičím, jen to jídlo… jím tak, že jsem vždycky hodně cvičila a tudíž pálila. Takže jak se kvůli nějaké krizovce zastavím, letí to hned nahoru
.
Tak já jsem otěhotněla a hned přibrala 2,5 kg. Snažím se nějak celkově ozdravit stravu - zalíbil se mně jídelníček, který mi byl doporučen v jedné diskuzi tady, tak uvidím, jestli budu schopná se toho držet, aby ta kila tak neletěla nahoru ![]()
sanyaa píše:
Tak já jsem otěhotněla a hned přibrala 2,5 kg. Snažím se nějak celkově ozdravit stravu - zalíbil se mně jídelníček, který mi byl doporučen v jedné diskuzi tady, tak uvidím, jestli budu schopná se toho držet, aby ta kila tak neletěla nahoru
MOC GRATULUJU!
Téda, já záávidím
. Tak přeju pohodové a zdravé těhotenství
.
kacakaca píše:sanyaa píše:
Tak já jsem otěhotněla a hned přibrala 2,5 kg. Snažím se nějak celkově ozdravit stravu - zalíbil se mně jídelníček, který mi byl doporučen v jedné diskuzi tady, tak uvidím, jestli budu schopná se toho držet, aby ta kila tak neletěla nahoruMOC GRATULUJU!
Téda, já záávidím
. Tak přeju pohodové a zdravé těhotenství
.
Moc ti děkuju ![]()
sanyo též gratuluji ![]()
No já úspěšně stále hubnu, ale mám pocit, že jsem tady v tom sama
Zatím 6 kg dole, 14 zbývá ![]()
xangel87 píše:
sanyo též gratuluji
No já úspěšně stále hubnu, ale mám pocit, že jsem tady v tom sama![]()
Zatím 6 kg dole, 14 zbývá
xangel…já taky pokračuju,ale teda tolik dole nemam jen 3,5 a dál se to nák seklo ![]()
Děkuji za gratulace a já naopak gratuluju k úbytkům kileček. To jste teda fakt dobrý, holky!!!
jajinka veverka píše:xangel87 píše:xangel…já taky pokračuju,ale teda tolik dole nemam jen 3,5 a dál se to nák seklo
sanyo též gratuluji
No já úspěšně stále hubnu, ale mám pocit, že jsem tady v tom sama![]()
Zatím 6 kg dole, 14 zbývá
A jak hubneš? Mě to teď jde taky pomalejš, první týden to byl sešup jak blázen, co den to půl kila dole.Za týden 3kg.Teď je to sotva kilo týdně…
sanyaa píše:
Děkuji za gratulace a já naopak gratuluju k úbytkům kileček. To jste teda fakt dobrý, holky!!!
bych neřekla sany…3,5kila je fááákt málo …
jajinka veverka píše:sanyaa píše:bych neřekla sany…3,5kila je fááákt málo …
Ehm
, lepší než dvě přibrat…
A jak jste toho dosáhly holky??
AHoj holky, tak si Vás pročítám a říkám si, že konečně taky začnu něco dělat.Sice nemám nadváhu, potřebovala bych tak 3kg dolů, ale nejde to. Miluju sladké a nezdravé věci. Sice mám docela vůli a mám hranici kg, přes kterou sjem si zakázala přejít, ale ta poslední 3kg se mě drží. Jinak mi nejvíc pomůže, když přestanu jíst sladké a chipsy apod.
Nepotřebuju drastickou dietu, ale spíš se naučít jíst zdravě…nejím zeleninu, ovoce minimálně…no jsem hrozná…
Tak to zkusím s váma…
ahojky.nic neporadil ale snad jen jedno.Zacala jsem15.1.2012 a ted ubehl mesic a ja jsem zhubla 6kg.neni to hladoveni a 6krat denne jist vice ovoce zeleniny ale doporucuji ovoce rano a denne cvicit ne vic nez je nutne to znamena ne do umoru.jsem po druhem porodu a kila jsou teda pozadne nahoru a muzu rict ze me donitilo vlastni telo citim se jak na navsteve ve vlastnim tele,takze nic jiniho nezustava.ale i tych 6kg potesilo to znamena ze telo taky suhlasi takze pokracu ji dal a o mesic uvidime