Bývala jsem kočka, jak jí být znova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
8.2.12 07:32

Tak co, zhubla některá? A jak? U nás byl teď 14 dní problém se spaním a to se na mě vždycky kila lepí snad i z vody. Ale už dva dny spíme a cvičím a cvičím, jen to jídlo… jím tak, že jsem vždycky hodně cvičila a tudíž pálila. Takže jak se kvůli nějaké krizovce zastavím, letí to hned nahoru :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.2.12 07:51

Tak já jsem otěhotněla a hned přibrala 2,5 kg. Snažím se nějak celkově ozdravit stravu - zalíbil se mně jídelníček, který mi byl doporučen v jedné diskuzi tady, tak uvidím, jestli budu schopná se toho držet, aby ta kila tak neletěla nahoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
8.2.12 08:50
sanyaa píše:
Tak já jsem otěhotněla a hned přibrala 2,5 kg. Snažím se nějak celkově ozdravit stravu - zalíbil se mně jídelníček, který mi byl doporučen v jedné diskuzi tady, tak uvidím, jestli budu schopná se toho držet, aby ta kila tak neletěla nahoru :nevim:

8o MOC GRATULUJU! :kytka: Téda, já záávidím :oops: . Tak přeju pohodové a zdravé těhotenství :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.2.12 08:54
kacakaca píše:
sanyaa píše:
Tak já jsem otěhotněla a hned přibrala 2,5 kg. Snažím se nějak celkově ozdravit stravu - zalíbil se mně jídelníček, který mi byl doporučen v jedné diskuzi tady, tak uvidím, jestli budu schopná se toho držet, aby ta kila tak neletěla nahoru :nevim:
8o MOC GRATULUJU! :kytka: Téda, já záávidím :oops: . Tak přeju pohodové a zdravé těhotenství :mavam: .

Moc ti děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
8.2.12 12:15

nuuuu sanny…gratulace veliká, přeju kráásné tehotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.2.12 14:47

sanyo též gratuluji :)
No já úspěšně stále hubnu, ale mám pocit, že jsem tady v tom sama :think: :lol: Zatím 6 kg dole, 14 zbývá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
8.2.12 14:50
xangel87 píše:
No já úspěšně stále hubnu, ale mám pocit, že jsem tady v tom sama :think: :lol: Zatím 6 kg dole, 14 zbývá :)

xangel…já taky pokračuju,ale teda tolik dole nemam jen 3,5 a dál se to nák seklo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.2.12 14:51

Děkuji za gratulace a já naopak gratuluju k úbytkům kileček. To jste teda fakt dobrý, holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.2.12 14:56
jajinka veverka píše:
xangel87 píše:
No já úspěšně stále hubnu, ale mám pocit, že jsem tady v tom sama :think: :lol: Zatím 6 kg dole, 14 zbývá :)
xangel…já taky pokračuju,ale teda tolik dole nemam jen 3,5 a dál se to nák seklo :(

A jak hubneš? Mě to teď jde taky pomalejš, první týden to byl sešup jak blázen, co den to půl kila dole.Za týden 3kg.Teď je to sotva kilo týdně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
8.2.12 14:56
sanyaa píše:
Děkuji za gratulace a já naopak gratuluju k úbytkům kileček. To jste teda fakt dobrý, holky!!!

bych neřekla sany…3,5kila je fááákt málo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.2.12 08:16
jajinka veverka píše:
sanyaa píše:
bych neřekla sany…3,5kila je fááákt málo …

Ehm :oops: , lepší než dvě přibrat…
A jak jste toho dosáhly holky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.2.12 09:21

AHoj holky, tak si Vás pročítám a říkám si, že konečně taky začnu něco dělat.Sice nemám nadváhu, potřebovala bych tak 3kg dolů, ale nejde to. Miluju sladké a nezdravé věci. Sice mám docela vůli a mám hranici kg, přes kterou sjem si zakázala přejít, ale ta poslední 3kg se mě drží. Jinak mi nejvíc pomůže, když přestanu jíst sladké a chipsy apod.
Nepotřebuju drastickou dietu, ale spíš se naučít jíst zdravě…nejím zeleninu, ovoce minimálně…no jsem hrozná…
Tak to zkusím s váma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
penipe
16.2.12 10:39

ahojky.nic neporadil ale snad jen jedno.Zacala jsem15.1.2012 a ted ubehl mesic a ja jsem zhubla 6kg.neni to hladoveni a 6krat denne jist vice ovoce zeleniny ale doporucuji ovoce rano a denne cvicit ne vic nez je nutne to znamena ne do umoru.jsem po druhem porodu a kila jsou teda pozadne nahoru a muzu rict ze me donitilo vlastni telo citim se jak na navsteve ve vlastnim tele,takze nic jiniho nezustava.ale i tych 6kg potesilo to znamena ze telo taky suhlasi takze pokracu ji dal a o mesic uvidime

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková