Bývala jsem kočka, jak jí být znova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
13.1.12 16:35
jajinka veverka píše:
ne sany ,stačilo by jen 12 :lol:

Tak já bych měla těch 12 zhubnout určitě, spíš asi ale 15 :,(
Vzpomínám s láskou na doby, kdy jsem měla navíc tři kila a byla z toho celá pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.1.12 16:36
xangel87 píše:
Já hlásím, že s manželem od rána úspěšně dietujem :lol: Tedy až na vynechání dopolední svačiny, nestíhala jsem…A taky hlásím, že mám hlaaaaaad !! :lol: Ale musíme, jsme teď fakt otesánci :cert:

Tak gratuluju k rozjezdu a ať se vám to daří. To je fajn hubnout s manželem, že? Já vyvářím pro toho svého večeře i obědy do práce a štve mě, že musím aspoň ochutnávat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
13.1.12 17:29

Ahoj holky, můžu k vám? Jsem sice těhule, takže nic drastickýho zkoušet nemůžu. Ale začala jsem teď víc přibírat než bych měla. Moje váha začíná na 1.. takže se musím hlídat i v těhotenství abych pak nemusela tolik bojovat. Ale zatím se moc nehlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.1.12 17:32

Dalunka: Určitě k nám můžeš :potlesk: Doufám, že brzo na tom budeme stejně a budu taky těhotná a hlídající si váhu, zatím se jen snažíme. A v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.1.12 17:37
sanyaa píše:
xangel87 píše:
Já hlásím, že s manželem od rána úspěšně dietujem :lol: Tedy až na vynechání dopolední svačiny, nestíhala jsem…A taky hlásím, že mám hlaaaaaad !! :lol: Ale musíme, jsme teď fakt otesánci :cert:
Tak gratuluju k rozjezdu a ať se vám to daří. To je fajn hubnout s manželem, že? Já vyvářím pro toho svého večeře i obědy do práce a štve mě, že musím aspoň ochutnávat a tak.

Upřímně nejít do té diety manžel se mnou, tak jí vydržím tak půl dne…Nemám natolik silnou vůli, abych koukala, jak se on cpe a v klidu hryzala mrkev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
13.1.12 17:48

končím 21.tt. Mám trojcifernou váhu, ale zatím jen asi 2 kg plus. Ale mám o 5 kg míň než loni po vánocích - to bylo moje životní maximum. pár kilo jsem dala dolů sama, 3 dolů z hormonů kvůli otěhotnění.

Od 3. měsíce jsem na neschopence. Ale spíš jen tak preventivně - jsem po IVF a taky potřebuju hodně spát a to jsem při práci nestíhala - byla jsem ve stresu a vyčerpaná a to mi pak stoupá tlak, tak radši doma - vyspaná, odpočatá a s dobrým tlakem.

U mě dieta s manžou nepřichází v úvahu - je vychrtlej navzdory tomu že jí 2× denně - oběd v práci a večeře doma často až po desáté - a samý nezdravý a nedietní věci. Jen pro představu - jednou si pekl k narozkám dort podle starodávného receptu - z 36 vajec a to tam ani nebyl krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
13.1.12 19:19

tááák děvčata oukej..v pondělí začínam mléčnou dietu, kdybych do toho měla jít sama, tak bych si netroufla neštěstí moje mamka se mnou bude držet basičku :) a doufam, že i nekterá z vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
14.1.12 00:38

Ten můj kdyby taky snědl celý prase, tak nepřibere… mírně demotivující, jak píše Dalunka… ale jde to. Pro mě jeden brambor a kopec dušeného porku k masu, pro něj lžíce porku a kopec brambor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reňule13
14.1.12 10:03

Tak holky mě ta dieta pomohla hlavně v tom, že jsem si stáhla žaludek a nemám už tolik chutě miluju zeleninu takže mi ta dieta vyhovovala dělala jsem si ji grilovanou i s kořením a k tomu maso kuřecí. Já po té dietě jsem jedla potom úplně vše jen jsem jedla malé porce ono potom ti už i to stačí protože se cítíš najezená i po menší porci. Do teď jím normálně jen se prostě už nepřežírám. Nepřibrala jsem ani kilo na víc taky jsem ale víc už nezhubla a cítím se daleko líp i po zdravotní stránce tu dietu jsem držela v září půl roku po porodu. Možná až zase na léto k ní ještě vrátím ještě bych potřebovala dolů dát asi 3kg a normálně mi to nejde. Je pravda že je to drasťák hlavně prvních pár dnů a člověk je nervozní a není ve své kůží ale stojí to za to člověk se potom zase cítí jako přitažlivě a sexy.

• Citovat
  • Upravit
563
14.1.12 10:04
jajinka veverka píše:
tááák děvčata oukej..v pondělí začínam mléčnou dietu, kdybych do toho měla jít sama, tak bych si netroufla neštěstí moje mamka se mnou bude držet basičku :) a doufam, že i nekterá z vás :)

Tak tě zaujala? Tak já se hlásím, že jdu taky do toho a jsem zvědavá, jak nám to půjde :dance: Nemám ale teda předsevzetí vydržet 13 dní, stačí mně týden, protože z předchozích podobných diet vím, že zhubnu nejvíc ten první týden, pak je pro mě lepší dát mírnou pauzičku, ve které si dávám bacha, abych nepřibrala, ale trošku obnovím metabolismus, a třeba po týdnu dám zas další týden diety a zas zhubnu hodně, dohromady víc než kdybych držela dietu v kuse skoro dva týdny. Taky je pro mě snazší říkat si, že mě čeká sice tvrdý, ale jen jeden týden.
Tak se budem podporovat, jo? Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.1.12 10:06
reňule13 píše:
Tak holky mě ta dieta pomohla hlavně v tom, že jsem si stáhla žaludek a nemám už tolik chutě miluju zeleninu takže mi ta dieta vyhovovala dělala jsem si ji grilovanou i s kořením a k tomu maso kuřecí. Já po té dietě jsem jedla potom úplně vše jen jsem jedla malé porce ono potom ti už i to stačí protože se cítíš najezená i po menší porci. Do teď jím normálně jen se prostě už nepřežírám. Nepřibrala jsem ani kilo na víc taky jsem ale víc už nezhubla a cítím se daleko líp i po zdravotní stránce tu dietu jsem držela v září půl roku po porodu. Možná až zase na léto k ní ještě vrátím ještě bych potřebovala dolů dát asi 3kg a normálně mi to nejde. Je pravda že je to drasťák hlavně prvních pár dnů a člověk je nervozní a není ve své kůží ale stojí to za to člověk se potom zase cítí jako přitažlivě a sexy.

Super, žes to zvládla, a díky za rady a podporu :kytka: Ale divím se, že teď už nehubneš, když jíš malý porce, doufala jsem, že pak taky tak budu jíst a časem ještě něco dolů půjde. Nebo jíš i sladký a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reňule13
14.1.12 10:14

Právě, že nejím sladký nic jen prostě si udržuju svoji váhu, ale dolů to nejde, to bych zase asi musela vynechat pečivo a přílohy a to se mi teď momentálně nechce, ale já už tlustá nejsem mám ve 36letech po 3 dětech 164cm a váhu 56kg takže v pohodě.

Držím vám palečky a hodně pijte aspoň 2-3litry denně nejlépe kdyby jste i trošku cvičily kila jdou pak líp dolů a ještě něco první týden shubnete tak 2kg a poto se to teprve rozjede tak vydržet a nenechat se odradit. Já tu dietu držela taky s holkama na eMiminu je tady diskuze na dietu rajka dolečka. Takže hodně sil.

• Citovat
  • Upravit
6672
14.1.12 10:38

Já se bohužel připojit nemůžu, teď co jsem těhotná, tak když vynechám sacharidy, tak je mi na omdlení a dělá se mi špatně z mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
14.1.12 10:43

ahoj holky taky bych se pridala ale nevim jak to vydrzet ,chtelo by to neco aby se mi stahl zaludek.Merim 170cm a 92kilo des.V tehotenstvi jsem nabrala 29kilo a zhubla do ted jen 5 :(

• Citovat
  • Upravit
7142
14.1.12 10:44
Dalunka píše:
Já se bohužel připojit nemůžu, teď co jsem těhotná, tak když vynechám sacharidy, tak je mi na omdlení a dělá se mi špatně z mlíka.

dalu tak to je jasn, že ty nemužeš…to by nebylo dobrý ani pro minkp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková