Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
holky paráda, budeme se popdporovat..snáz do toho zapadnem, moc se těšim na hubnutí s vámi ![]()
jajinka veverka píše:
holky paráda, budeme se popdporovat..snáz do toho zapadnem, moc se těšim na hubnutí s vámi
Taky se těším, jen aby nám to nadšení vydrželo, až se do toho dáme. Mohla bych taky zkusit říct mamce, jestli do toho nechce jít se mnou, to je dobrej nápad ![]()
Dalunko, to je jasný, že ty musíš jen něco velmi mírného a udržovacího. Já jakmile budu mít podezření, že můžu být těhu, tak taky hned přepnu na nějaký mírnější program.
Reňula: Fakt jsi hubla víc až ten druhý týden? To je moc zajímavý. Já vždycky když jsem držela bezsacharidovou dietu (docela podobnou té mléčné), tak za první týden jsem zhubla i přes čtyři kila a pak už za každý další jen kilo - ale byla to jediná dieta, u které se hubnutí po čase nezastavilo, hubla jsem pořád dál kilo týdně až na váhu, o které jsem předtím ani nesnila.
Ahoj holky, taky jsem nasadila dietu, chtěla jsem se zeptat nemáte někdo zkušenosti s touto dietou? http://www.dukanova-dieta.cz/
sanyaa píše:nuu jasný zburcuj i mamku, ono se to pak líp zvládájajinka veverka píše:Taky se těším, jen aby nám to nadšení vydrželo, až se do toho dáme. Mohla bych taky zkusit říct mamce, jestli do toho nechce jít se mnou, to je dobrej nápad
holky paráda, budeme se popdporovat..snáz do toho zapadnem, moc se těšim na hubnutí s vámi
Jajinka: Jo od pondělka jdu do toho s tebou. Doufám, že něco půjde dolů už teď o víkendu, budu trochu šetřit s kaloriema, už se totiž nemůžu ani vidět. Mléko jsem dnes zakoupila a už se na něho těším ![]()
Domca: Dukanovu dietu znám, je to právě jedna z těch, které co nejvíc omezují sacharidy. Určitě funguje, ale ta první fáze, kdy se nejí ani zelenina, je k nepřežití, to jsem vydržela maximálně dva dny. Já jsem vlastně zhubla dietou podobnou druhé fázi této diety, jedla jsem v pravidelných intervalech po dvou a půl až třech hodinách, nikdy jsem nevynechala jídlo, protože když jsem to udělala, hubla jsem fakt míň, jedla jsem ryby (jsem totiž vegetarián, takže jiné maso ne), sýry, máslo, smetanu, klidně hodně tučné věci, zeleninu a ořechy. Jedla jsem i mléčné výrobky, ale jen ty slazené umělými sladidly - prostě žádný cukr. A jak jsem hubla jsem psala před chvílí - za první týden přes čtyři kila, pak jedno týdně, ale zhubla jsem opravdu hodně. Bonus je, že u této diety nemáš vůbec hlad, do jídla jsem se musela nutit, ale pak když ti někdo zamává před nosem zákuskem, tak je to peklo ![]()
sanyaa tak to zní taky dobře, uvidím zkusím od pondělka jak první fázi vydržím, popř. se přesunu na druhou ![]()
holky tak mléčnou dietu si nedam..dneska po přečtení v jednom magazínu, jak ty žensky rychle zhubli a nabrali to pak okamžitě zpátky, jsem se rozhodla, že začnu s méně dradtickou dietou..čili vynecham sladký, vyvaruju se tučnýmu, 5krát denně baštit,hodně pít a trochu víc se hejbat…prostě aby až se rozhodnu přestat dietařit se tělo nezbláznilo a nezačla jsem znova nebírat, kdysi jsem držela právě takto dietu, hubla jsem pomalu, bylo to 8kg za měsíc,ale dokud jsem nebyla tehotná, tak jsem nepřibrala ani deko navíc, to vše až po porodu..tak se pokusim takhle po dobrým zhubnout, pokud to nepujde až pak bych šla do náký drastárny ![]()
Holky, to je jasný, že tyhle nesmyslné diety fungují, ale pak přichází jojo efekt…
Nehledě na to, že mi na tom nepřijde ani nic zdravého.Vůbec diety jsou nesmysl, spíš to chce správnou úpravu jídelníčku - proto se mi líbí ten Havlíček, není to dieta, jen správné stravování prostě…A po 2 dnech mám kilo dole, manžel dokonce 1,5 , takže nás to solidně nakoplo… ![]()
No tak to se těším, jak si tady počtu, jaký jsem slaboch, protože jsem před 14 dny zkusila vydržet den bez sacharidů (sacharidové vlny) a vydržela jsem to do 15:00
. Tak vám holky přeju, ať vydržíte ty diety, které jste si vybraly. Já teda kojím a kojím a mám hlad celý den
.
Mno, po skoro 6 týdnech nemoci mám 4kila navíc (před nemocí 3), což je 16 kostek másla
, taky by se mi hodilo zhubnout. Co se zbrchávám z nemoci, tak zas najíždím na cvičení a jídelníček se taky trochu snažíme přizpůsobit Havlíčkovi (ráda bych předala dětem zdravější stravovací styl). A hlavně - se mi daří držet se pravidla Každý den něco pěkného pro sebe
, hodně mi to zdvihlo náladu.
Jajinko, tak tys mě opustila ?
No tak co já teď? Myslím, že ráno je moudřejší večera, tak uvidím, jestli zítra začnu mlíkem nebo se do toho nedokopu, prostě podle zítřejší nálady. Z joja mám taky obavy, ale zase vím, že je pro mě snazší mít tvrdá pravidla než si říct, že se jen budu omezovat, protože to z toho pak uhýbám jak můžu a nevede to k ničemu
No uvidím, do čeho se zítra pustím.
kacakaca píše:
No tak to se těším, jak si tady počtu, jaký jsem slaboch, protože jsem před 14 dny zkusila vydržet den bez sacharidů (sacharidové vlny) a vydržela jsem to do 15:00. Tak vám holky přeju, ať vydržíte ty diety, které jste si vybraly. Já teda kojím a kojím a mám hlad celý den
.Mno, po skoro 6 týdnech nemoci mám 4kila navíc (před nemocí 3), což je 16 kostek másla
, taky by se mi hodilo zhubnout. Co se zbrchávám z nemoci, tak zas najíždím na cvičení a jídelníček se taky trochu snažíme přizpůsobit Havlíčkovi (ráda bych předala dětem zdravější stravovací styl). A hlavně - se mi daří držet se pravidla Každý den něco pěkného pro sebe
, hodně mi to zdvihlo náladu.
Tak to jsme stejné slabošky, protože takových dnů, co jsem začala bez sacharidů a večer se nacpala třeba těstovinama, jsem zažila spoustu ![]()
To pravidlo zatím taky dodržuju, zrovna dneska jsem byla nakupovat oblečení, tak se docela prodražilo ![]()
xangel87 píše:
Holky, to je jasný, že tyhle nesmyslné diety fungují, ale pak přichází jojo efekt…Nehledě na to, že mi na tom nepřijde ani nic zdravého.Vůbec diety jsou nesmysl, spíš to chce správnou úpravu jídelníčku - proto se mi líbí ten Havlíček, není to dieta, jen správné stravování prostě…A po 2 dnech mám kilo dole, manžel dokonce 1,5 , takže nás to solidně nakoplo…
Moc držím palce do dalšího hubnutí, seš šikovná!!!
sany promin
ale jinak to nešlo..já radši budu na sebe tvrdší v ohledu cvičení a stravování, než aby se mi to pak vrátilo…jak si se rozhodla? pokud pro mléčnou dietku držim pěstičky ![]()
Víte co je taky dobrý - úplně přestat jíst pečivo! Žádný rohlíky, ani tmavý, chleba, koblihy, no prostě vůbec nic. Přílohy zmenšit na polovinu a ideálně je nahradit zeleninou. Tohle jsem se naučila od tchýně když držela tu bílkovinnou dietu (http://www.prozeny.cz/…-to-dokazete)
Ale musim říct, že mě si na to člověk musí sakra zvyknout .. teď teda zase pečivo jim, ale snažim se to omezovat. Nepotřebuju sice nějak extra hubnout, ale aspoň nemám pořád pocit jak nafouklej balón ![]()