Bývala jsem kočka, jak jí být znova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
9.1.12 16:57

Jaji: Tak to naštve, když člověk shodí a pak nabere zpátky :cert: Za ten rok, co jsem tlustá, se mi to taky několikrát povedlo, vždycky tak sedm kilo tam a zase zpět, což je to nejhorší, co může být.
Ale tobě teda držím moc palce a dej vědět, jak ti to jde. A jakou máš strategii v tom shazování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 17:00

Xangel, a kolik ty chceš dát dolů? Pro mě pevný jídelníčky nejsou, protože jsem vegetariánka a ještě vybíravá, ale moc mě zajímá, jak ti to půjde, tak když budeš mít chuť, dej taky vědět, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
9.1.12 17:01

Přidám svoji zkušenost, vždycky jsem bývala oplácaná, až na nějaké více či méně úspěšné diety, rok po druhém těhu jsem zůstala na váze 93kg / 170 cm, děs. :cert: :cert: 12.1. to bude přesně rok, co jsem od kamarádky dostala obecný doporučení co jíst, jak často a jelikož jsem nechtěla žádnou drastickou dietu, šla jsem do jídla 5× denně, hodně čisté vody a přidala jsem trochu pohybu a po půl roce jsem byla na váze 73 kg a dneska jsem na váze 70 kg, před vánoci dokonce 69 :lol: :lol: o tom se mi ani ve snu nezdálo, a připadám si super, oblékám se hezky a je mi fajn, a chlapi, sklánějí poklony nejen mě, ale i manžovi, že má doma zase pěknou babu :) :)

• Citovat
  • Upravit
15659
9.1.12 17:02

Sanyaa: cvičení, jídla mám stejně. Udělala jsem si pro sebe takovou směs zumby, tance, aerobicu a karate a cvičím doma, když nejsem v práci, půl hodiny denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 17:09
sanyaa píše:
Xangel, a kolik ty chceš dát dolů? Pro mě pevný jídelníčky nejsou, protože jsem vegetariánka a ještě vybíravá, ale moc mě zajímá, jak ti to půjde, tak když budeš mít chuť, dej taky vědět, jo?

Hele, ale tvůj problém je, že nejsi pevně rozhodnutá se změnit.ty o tom přemýšlíš, že bys ráda…Taky jsem furt doufala, že se snad vrátím do původního „stavu“ bez svého přičinění, že to půjde samo.Ne, to fakt nepůjde.A těhotenstvím už vůbec ne (ano, je pár mamin, co díky těhu zhubnout, ale spoléhat se na to vážně nejde).Takže máš dvě možnosti - smířit se s nynější postavou ( tomu se vyhýbám jak čert kříži, protože jakmile se smířím, v životě už nezhubnu) nebo teď hned sednout na net, vymyslet nějakou úpravu jídelníčku, zapsat se do nějaké skupiny mamin, co též zhubnout, abys měla podporu.Popř.zaplatit si výživového poradce, který ti napíše jídelníček na míru a bude tě co 14 dní kontrolovat…
Já chci dát dolů 20 kg, abych se dostala do stavu „před manželem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 17:10

Jaji: Tak jsem zvědavá, jak ti to půjde. Mám s hubnutím bohaté zkušenosti a sportem zásadně přibírám :nevim: , ale vím, že na ostatní působí, tak fakt držím palce, ať to jde co nejlíp.
Jitta: No tak to je super, velká gratulace!!! :kytka: Přesně něco takového toužím uskutečnit. Tvůj manžílek se jistě dme pýchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
9.1.12 17:15
sanyaa píše:
Jaji: Tak jsem zvědavá, jak ti to půjde. Mám s hubnutím bohaté zkušenosti a sportem zásadně přibírám :nevim: , ale vím, že na ostatní působí, tak fakt držím palce, ať to jde co nejlíp.
Jitta: No tak to je super, velká gratulace!!! :kytka: Přesně něco takového toužím uskutečnit. Tvůj manžílek se jistě dme pýchou.

Jo, jo musím přiznat, že manža je rád, i když mi nikdy váhu nepředhazoval. Docela se divím, že mi to šlo tak pěkně dolů a jsem moc ráda, te´dka si váhu sakra hlídám, jsou dny kdy zhřeším, ale jinak pořád dodržuju svůj zdravý jídelníček, protože vím, že jakmile poruším, váha půjde zase nahoru a to už nechci dopustit. A ostatním i tobě taky držím palce, a´t se vám to povede, člověk je pak hnedka líp :)

• Citovat
  • Upravit
563
9.1.12 17:16

Xangel: Máš pravdu, chtěla bych, ale má pevná vůle se někde ztratila, nevím kde. Proto jsem taky založila tohle téma, protože jsem si o tom chtěla pokecat a nabrat nějakou motivaci - na svou omluvu jen můžu říct, že mně to těhotenství ty plány prostě narušuje, nic radikálního teď podnikat nemůžu. Ale vím, co na mě platí. Takže jak píšeš, teď o tom podumám, co bude nejlepší, a snad se konečně PEVNĚ odhodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.1.12 17:19

Jitta: Tak díky moc. Musím jít, ale budu ráda, když se ozvete a sdělíme si, jak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 17:26

Sanyoo ono si k tomu člověk musí dojít.Já takhle kolem zrcadla chodím rok, zastavím se, udělá se mi šoufl, zanadávám, řeknu, že s tím něco musím udělat a pak zas skutek utek :lol: Tak teď už konečně moje znechucení dosáhlo vrcholu a jdu do toho.
Jelikož nemám žádnou vůli, obklopila jsem se lidma, kteří vědí o tom hubnutí a vědí z kolika na kolik má ta váha jít - no a to pak člověka žene, páč přiznat, že jsem to po jednom dnu vzdala, by mě hanba fackovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.1.12 18:30

Mě hanba fackuje denně, ale asi málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.1.12 19:00

Holky a nepřibíráte z antikoncepce třebas? Co tak ji změnit? Já právě jak sjem brala, tak jsem byla jako metráček…pak sjem přestala a změnila a zchudla jsem všechno dolů. No a bohužel kouřím :oops: Hnusný pazvyk, zlozvyk…a to mi drží váhu- ale od zítra přestávám, budu mít elektronickou, už jsem ji zkoušela a zaujala mě natolik, že udělám stop cigaretám :zed: :oops: Snad ale zůstanu jak jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.1.12 19:01

Omlouvám se, ale místo jsem častěji píšu sjem :mrgreen: Pořád ty překlepy :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 19:21

Vanesanko tak to hodně štěstí, mě se tu elektronická válí v koutě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 21:36

Vanesanka: antiko od léta neberu a nekouřila jsem nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková