Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Řešíme dilema, jaké koupit dětské brusle na led. Klukovi je 5 let. Na přezky nebo na zavazování ? Je tak obrovský výběr, že člověk neví.
Jaké brusle jste pořídili vy ?
Díky a hezký den ![]()
já mám sice,ale omylem jsme jí koupila klučičí brusle jsou velikost 34-36 nastavitelné.Jsou na přezku ale byl fajn, jen je už dcerka nechce
.Můžeme se domluvit přes SZ
MY jsme malému ve 3 letech pořizovali kvalitní brusle aby měl pevnou nožku-takové ty zvětšovací, posouvací mi nepřišli nic moc. Takže má od malička BAuer-ale byla fuška je sehnat-ale jsou pevné a kvalitní a Honzík na nich bruslí dobře a nožka se mu nevyvrací a tak.
magda82 píše:
já mám sice,ale omylem jsme jí koupila klučičí brusle jsou velikost 34-36 nastavitelné.Jsou na přezku ale byl fajn, jen je už dcerka nechce![]()
![]()
![]()
Děkuju za nabídku, ale velikost potřebujem cca 33 ? Ještě to ověřím. Jaké brusle to jsou ? Můžeš poslat odkaz ? ![]()
lumáťa píše:magda82 píše:Děkuju za nabídku, ale velikost potřebujem cca 33 ? Ještě to ověřím. Jaké brusle to jsou ? Můžeš poslat odkaz ?
já mám sice,ale omylem jsme jí koupila klučičí brusle jsou velikost 34-36 nastavitelné.Jsou na přezku ale byl fajn, jen je už dcerka nechce![]()
![]()
![]()
vyfotím a pošlu SZ fotku
dobry den mohu se zeptat na ty brusle poslete mi foto dekuji
Jirka306 píše:
dobry den mohu se zeptat na ty brusle poslete mi foto dekuji
napište do zprávy mail a pošlu vám fotku, nyní je mám sice na aukru tak se můžete kouknout kdyby se neprodaly klidně se dá domluvit na ceně
![]()