Jak často cvičíte?

685
15.1.12 16:19

Jak často cvičíte?

Chtěla bych se zeptat, jak často cvičíte a jestli chodíte cvičit někam nebo jen tak doma? A ještě co vám pomáhá zpevnit tělo. Díky všem za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
15.1.12 16:22

Od nového roku jsem začla cvičit denně hodinu doma na Nintendo wii fit a dobré, občas jsem s toho tak rozsekaná, že nemůžu ani chodit, jak se procvičují všechny svaly, ale moc mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.1.12 16:44

Ahoj,tak ja jsem konecne cvicit zacala..Po dlouhem sebepresvedcovani ze bych teda uz neco delat mela..Chodim behat 2krat tydne do fitka plus 2krat tydne cvicim doma,posilovani brisnich svalu..Poslu ti odkaz na ty cviky na brisko :) .Docela me to zacalo bavit a uz se tesim na teple pocasicko kdy budu chodit behat ven..Preji hodne zdaru.
 http://www.novinky.cz/…ostredi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
15.1.12 16:48

Já sportování miluju. Chodím tak dvakrát týdně na volejbal (šestkový i plážový) a k tomu zhruba třikrát týdně běhám. I v tomhle počasí raději venku, do fitka chodím, jen když je venku velká slota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.1.12 16:48

Já cvičím každý den..břišáky a kliky.Od pondělí začnu chodit 2× týdně do posilovny zpevnit tělo..hlavně stehna a zadek :cert: :cert: :cert: a nesmím zapomenout tanec a zumbičku :dance: :dance: :dance:

Příspěvek upraven 15.01.12 v 16:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.1.12 16:50

Chodím cvičit 3× týdně - zumba, spinning, břišní tance :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.1.12 16:54

ja se snazim cvicit aspon 2 tydne. delam lektorku na power plate tak cvicim tam i ted budu delat na posilce takze zacnu i posilovnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.12 17:06

Příspěvek upraven 16.05.16 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
15.1.12 17:30
jů kde se to dá sehnat?
gabi.design píše:
Cvičím doma každý den s vyjímkou víkendů sestavu cviků podle jedné slovenské cvičitelky: je to takový mix pilates, strečink a posilování. Celá sestava má asi půl hodinky. Sportovala jsem závodně od děství, ale těhotenství proseděla na zadku, takže začátky byly krušné, bolel mě celý člověk, ale teď jedu jak fretka. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.1.12 18:10

Ahoj, já chodím 2× týdně do fitka. Nechala jsem si setavit cvičební plán a podle něj cvičím. Doma ještě každý den přidávám cviky na břicho a sem tam rotoped. Cvičím ráda, baví mě to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.1.12 18:43

Tak chodím 2X do týdne na Jumping a jednou týdně plavat. Během svátku jsme se na to trochu vyprdla takže teď chodím 3X týdně. Nikdy jsme nesportovala ale tohle mě fakt baví…navíc máme lektory kteří dokážou vyburcovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.1.12 19:18

No jelikož manžel je celý den v práci a já sama s dítětem, cvičím jen když malá spí, což je 30 minut.Jinka se mi věší na nohy a to fakt nejde.A každý večer dělám sadu cviků na zpevnění hýždí :)

• Citovat
  • Upravit
685
15.1.12 19:26

Tak to jste šikulky, já právě nikdy necvičila a po druhém porodu už nějak nemohu shodit to břicho, ale já pro to nic nedělala. Teď jsem se na sebe už fakt nemohla dívat, tak jsem začala chodit na vibrační polšiny a na heat to je ten chodící pás. To vibro mě moc baví, jen se prostě asi nedokopu k tomu cvičit doma.Potřebuju alespoň 5 kilo dolů a hlanvně to tělo zpevnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.12 20:12

Příspěvek upraven 16.05.16 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.1.12 20:20

3-4× týdně,chodím cvičit do tělocvičny k cvičitelce-na bosu,fitbally,step aerobic,bodyforming.Od následujícího týdne budu chodit na dance aerobic.
Jezdíme taky s kamarádkou na jumping,ale za poslední 2 týdny nám to nevyšlo.
Nicméně si cvíčo poskládám tak,aby bylo ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková