Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak investuj prachy a pořiď si to nintendo wii fit, dá se tam cvičit joga, aerobik, jsou tam všechny možné cviky rychlé,pomalé, běhání, když se dokoupí cd tak se tam dá svičit i ta zumba, je tam nespočet cviků a možností, ukazují třeba zrovna u všeho na jaký sval to působí, když cvičím špatně, tak mě opraví, počítá to kolik kalorií se spálí při každém cviku a celkově, dá se tam nastavit plán. Můžu jen doporučit. Chytlo nás to s manželem oba,jen se musíme vždycky dohodnout, kdo kdy cvičí
starší dcera se snaží opakovat a cvičit taky, mimi sedí v sedačce a sleduje. Alespoň se už nemůžeme vymlouvat, že není čas někam jít cvičit, kdo pohlídá děcka a pod… takže určitě doporučuji zabaví i velké i malé ![]()
Koupila jsem si pernamentku do sportcentra. Doma se nedonutím a to mám i nějaký stroj na cvičení doma. Chodím 2× týdně, ale vidím, že asi to dám 3× jak píšou holky. Děkuji všem a ty cviky na břicho jsem si už zkoušela, jsou super. Díky ![]()
Holky, jak dlouho jste cvičily než se začalo bříško, zadek zpevňovat. po jaké době jste viděly výsledky?
No to dost zalezi jaky je „pocatecni stav“ a jak casto a jak intezivne se do toho pustis. kdyz naplno, tak za mesic vidis zmenu.
Počáteční stav není tak hrozný, spíš jen povolený bříško po dětech.. Mylíte, že tak za měsíc bych mohla vidět zlepšení-zpevnění?
@Anonymní píše:
Počáteční stav není tak hrozný, spíš jen povolený bříško po dětech.. Mylíte, že tak za měsíc bych mohla vidět zlepšení-zpevnění?
v tomhle nedokazu poradit, protoze moje bricho bylo povolene vzdycky, ted je akorat vic nez driv ![]()
pokud jsi driv nejake brisni svaly na rozdil ode me mela, tak se taky rychleji zpevni zpatky. u me to bude beh na dloooouhou trat… ![]()
Já chodím 3× týdně do Expresky(posilovna s aerobním tréninkem),chodím přes měsíc a začala se mi vyhlazovat celulitida na nohách. Jsme tam tak hodinu a půl a intenzivně cvičím…Předtím jsem chodila na spining 3× týdně, ale tam jsem moc hubla, ale jen tam, kde to nepotřebuju a naskákaly křečáky na nohách. Ale zas mě moc bavil ![]()
@IvkaH prosím tě to je toto http://www.gameshop.cz/…e-board.html nebo je k tomu ještě něco potřeba?
Těhulky, čerstvé maminky, vícečetné maminky mám k vám všem prosbu a veliký dotaz, jelikož jsem také na mateřské a bydlím v Blansku kde se té aktivity s miminky moc nekoná, chtěla bych se zeptat zda by byl zájem tu v Blansku zřídit FITMAMI. Oč jde - Jde o kompletní kondiční trénink a cvičení s kočárkem (FITMAMI OUTDOOR), při kterém si nejen protáhnete a posílíte celé tělo, ale také si užijete spoustu zábavy. To vše ve společnosti vašich dětiček.
Pokud by byl zájem to zavést u nás v Blansku a bylo by nás dost maminek, udělala bych si kurz instruktorky a ráda bych vám tak umožnila další vyžití s našimi dětmi a zároveň shazování kil po porodu zábavnou formou. Prosím pište mi kdo by měl zájem co nejdříve, kurz instruktorky je už 18.5. a potřebovala bych se na to připravit. Moc děkuji za odpovědi a popřípadě se budu těšit na všechny co je nebaví být doma celé dny…s pozdravem Katka.
Holky, mám dotaz. Od ledna se zdravě stravuji, nějaké to kilčo šlo dolů, ale protože jsem lenoch, tak necvičila jsem. Chodím akorát svižnější chůzí na vycházky. Teď se snažím 4-5 x týdně cvičit cca 10-15 min podle videí na youtube. Bude to mít nějaký efekt na zpevnění postavy? Měřím 168 cm, vážím 65.5 kg. Cviky tam jsou stabilizační, pak třeba squaty, výpady, zkracovačky. Časem bych to chtěla dát na 20-30 min to cvičení.
Jillian jsem zkoušela, ale ta mě nebavila vůbec. Tyhle cvičení mě baví a svaly cítím.
Děkuji za odpovědi.
Určitě, pokud se stravuješ zdravě a ještě k tomu děláš nějaký pohyb, tak to bude znát ![]()
Určitě jo, já cvičím HIIT tréninky 3-4× týdně, většinou 20 minutové (ale někdy 25 a někdy jen 15 minut) a rozhodně mám výsledky.
Každý den cvičím doma podle youtube tak cca 20 min. Většinou večer, když syn spí, nebo když večeří. Baví mě, že nikam nemusím dojíždět a můžu cvičit, co zrovna chci (zumbu, pilates, jógu,…). Teď jak jsem těhotná, tak jsem si tam našla i cvičení v těhotenství.
Jste dobré holky, ja se snažím taky pravidelně. Hodně jsem si také rotoped oblíbila, od jakých značek máte?
Taky cvičím tak 4× týdně cca 10 minut, dlouho jsem necvičila vůbec, proto to nechci hned na začátku přepálit a pomalu zvyšuji odcvičené minuty, také cvičím doma u youtubu, hodně zumbu. Ostatní dny, kdy necvičím mi to cvičení chybí. ale chci přidat procházky a plavání. Hubnu z velké váhy, tak doufám, že dám něco dolů. Zdravou stravu držím už déle, jen jsem měsíc zpátky upravila gramáž jidel a celkově se učím jíst pravidelnějc.