Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Když jsem chtěla zhubnout, tak jsem cvičila doma každý den cca 30 minut. Většinou cardio, core a trochu posilování. Bez problémů jsem za pár měsíců zhubla a dostala se do kondice..
Já tak 1× týdně doma, 1× plavání, 2× posilovna silový trénink+kardio
My si doma udělali takovou vlastní domácí posilovnu, neradi chodíme do veřejného fitka. Máte to taky někdo tak?
@LauraStara Tak trochu. Máme nějaké činky, bosu, osu, závaží, totalgym, podložky… co se nějak do bytu vejde. Větší plánujeme v domečku.
Sportuju denne. minimalne hodinu. Protoze proste sport mame radi. Cca 5× tydne beham, v lete kolo nekolikrat tydne, v zime 3× tydne bazen. Do toho doma posilovani nebo joga.
Téměř denně. Nemám přesně stanovený režim, ale poslouchám své tělo. Pokud se mi chce, klidně v jeden den ráno běhám, odpoledne posiluji a k večeru si vyjedu na koloběžce. Pokud cítím, že potřebuji pauzu, jdu jen na dlouhou procházku.
Ahoj, já dřív chodila cvičit do posilovny 4× týdně a skoro žádný výsledky
,pak jsem si našla skvělého trenéra a už chodím cvičit jenom 2× týdně a 10 kg tuků dole, ale hlavně ta radost z nakupování je teď úplně jinačí! ![]()
Cvicim cca 5× týdne, pokud to vyjde. Beham s kocarem nebo cvicim venku a dítě buď kouká nebo vypustil z kočáru a lozi kolem mě.