Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máme stepper, když mě to chytne, tak ho docela využívám, ale pak přijde lenivé období..no musím být na sebe přísnější.
Já vás teda obdivuju, já bych doma cvičit nemohla, protože bych se prostě nedonutila
Navíc bych ty cviky ani nedělala dobře a ještě bych si spíš ublížila :/ Takže já pokud, tak jedině někam docházet a ani na to nemám úplně moc času ![]()
Doma na to nemam klid chodim do fitka a jsem maximalne spokojena
@Linduš91 to je docela čilá, že vstává v 5:30 a přes den nespí. Bych ji asi šoupla do ohrádky
Nebo jestli jí aspon trochu sama, tak cvičit když ona snídá?
Předně bych ti ale asi doporučila dojít si k fyzio, která ti ukáže vhodný cviky na bolavý záda apod. Ono se to pak jinak cvičí, když si seš jistá, že to děláš dobře a má to smysl. Já třeba cvičim hned ráno, ještě před snídaní. Dcera 7m ráno jíst nechce, takže ji jen přebalim a mám chvíli čas.
A na to abys hubla cvičení nepotřebuješ, je to bohužel hlavně o stravě ![]()
5:30 blaznivy
ja jsem rada ze vstanu v 7 do prace, chodim po praci a nemohu si na nic stezovat.
Doma posilují každý den, za fitness centrum nechci utrácet
..
Dneska jsem se zaregistrovala, tak snad vám nevadí, že už tu pisu
Také nejraději cvičím doma v klidu. Jsem silnější postavy a tak se ve veřejném fitku stydím. S jakými stroji máte nejlepší zkušenost na doma? Koukala jsem www.fitham.cz ale je tam obrovský výběr.
Mám doma běžecký (chodící
) pás, protože v práci pouze sedím a jezdím. A cvičím pilates, ale x let jsem chodila na kurzy, jinak bych si asi netroufla. Bohužel, nemám pravidelnou práci a na skupinové cvičení (joga, pilates, zumba) chodit konstantně nemohu. A s trenérem mě to neba ![]()
Nikdy jsem nechodila do fitka a po porodech jsem vždy zhubla cvičením doma.. každý den jsem cvičila cca 30 minut a většinou cardio, core a trochu posilování.. vždycky jsem bez problémů zhubla..
Jestli nemáš místo, pořiď si BOSU, rolovací podložku a dvě 2-3kg činky. Zabere to minimum prostoru a zacvičíš si na tom dobře, projdeš všechny partie.