Cvičíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
28.7.16 10:02

@Veverko Nene, malá už přes den spí jen velmi výjimečně, většinou když je nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.7.16 10:07

@Linduš91 tak to mas asi smulu. Budes muset vydrzet az trochu povyroste a bude chtit cvicit s tebou resp. vedle tebe. Byt ve tve situaci nevim jak to udelat. Me 19 mesicni spi kolem obeda 3hodiny v kuse a chodi spat v 19:00 a spi do 7:00. A do toho se s partnerem stridame, takze odpo/vecer muzu jit cvicit. Navic dite je zvykle na hlidani i kdyz nejradci je se mnou to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
28.7.16 10:11

Nevím no, já bych se asi zaměřila na to, ať je malá schopna vydržet i s tatínkem. Klidně bych je spolu nechala, tak si 1,2 porve a pak si zvykne. Já manželovi děti nechávám od mimin, jinak by mi hrklo. Co se zad týče pokud je to až tak, nebyla by lepší nějaká rehabka? Ať ti to trochu napraví a pak přidat nějaké zdravotní cvičení na záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
28.7.16 10:24

@Linduš91 Ahoj a co zkusit cvičení kde mají i hlídání? Většinou je to třeba hodinka děti se hodí do koutku a tu hodinku to tam vydrží, malá by se zabavila a ty by sis mohla dát do těla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.16 10:29

@Anikaa02 to je super nápad, jenže to není všude. Třeba hned vedle nás je fitko, zumba, trampolínky, prostě hned ve vedlejší ulici, ale hlídání tam není. Nejbližsí taková služba je až ve velkém městě 35 km od nás. Já mám to štěstí, že muž se vrací o půl 5 domů, ale někdo to štěstí nemá a navíc hlídání v posce taky není… mělo by to být všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
28.7.16 10:32

@Halibar Hele tak to je u nás docela štěstí, protože bydlím v PB (já teda děti nemám ale hooodně kamarádek jo) a je fakt že tam jsou minimálně 3, což je na tak malé město docela uspěch a vím že holky jsou z toho nadšený a chodí i 3× týdně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.16 10:36

@Anikaa02 tak to máš dobré. Toho já se nedočkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.7.16 10:58

Ja tedy doma necvicim, bo by me soused vystěhoval.. Ale kdyz přijde Norbit kolem jedenacte vecer domu, tak osedlam kolo a jedu se projet. Neskutečne me to dobíjí.. To je vášeň na cely zivot. Vic si to užiju takhle vecer. Bez deti je to luxus.. A čekát až deti vyrostou, je úplnej nesmysl. Ja ziju ted a tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.7.16 12:16

Nerozumím tomu, proč manžel nemá čas, udivuje mě kolik mužů emiminovských žen pracuje 12 hodin DENNĚ a na to, aby se postarali o SVÉ dítě a nechali SVOU ženu odpočinout, nemají čas, tohle fakt nechápu a moc takových kolem sebe nemám a ti, kteří takovou blbou práci mají hledají usilovně jinou.
Já chodím pravidelně plavat na poslední hodinu bazénu (od devíti večer) a potkávám tam převážně ženy, které mají doma malé děti a manžel prostě uspává a tu hodinu a půl pohlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
28.7.16 12:29

@Halibar No ted se zrovna stěhujeme na Prahu tak uvidím :D Snad tam taky něco mají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
28.7.16 12:56

Já si teda také myslím, že většinou to opravdu jde, když se chce. Já cvičím doma téměř denně. Teď večer po práci, než dcera usne - usíná sama, nebo až třeba v 9 večer, když je totální klid. Když jsem byla doma, cvičila jsem v jejím poledním spánku, nebo zas až večer. Teď už jezdí na kole, tak ona jede a já s ní běžím. Cvičení, kdy po tobě dítě leze je děsné a k ničemu, člověk akorát trne, kdy mu zasadí úder do hlavy, takže toto také nechápu :nevim: Prostě musíš dceru trochu vyškolit, že se netočí vše kolem ní a hold jí 2× týdně uspí tatínek. I matka má své potřeby, ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
28.7.16 21:02

Já cvicim doma téměř od narození dcery teď jsou jí dva nejdřív ležela vedle mě na dece občas mi dělala závaží. Teď si u mě hraje nebo si kreslí. Cvicim podle různých cvičení z YouTube. Odpoledne buď beham když je někdo doma tak hlídá když ne beham s malou ve vozíku nebo jedu s vozíkem na kolo či brusle. Když někdo cvičit chce tak ta chvilka se dá vždy i s dítětem jsou to jen výmluvy.

Jo dneska máme s malou 70 km na kole obě jsme to zvládly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
29.7.16 08:18

@zuzan No jo, ale zakladatelka má dost odlišný typ dítěte, co jsem tak pochopila, docela dost náročné na pozornost a prostě s ní za zadkem toho moc neudělá. Jako já bych se svým druhorozeným taky měla míň možností, jak si doma v klidu zacvičit, ten by vedle mě jako mimino zcela jistě v klidu neležel na dečce a ani teď, ve 20 měsících by si u mě nekreslil ani nehrál, ale furt by mě prudil :mrgreen: Každé děcko je jiné…Já mám ale naštěstí vstřícného muže, který kluky pohlídá a já si můžu jít za svým pohybem. Případně mi pohlídají prarodiče a to jsou ty možnosti prostě úplně jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
29.7.16 09:32

Já své dítě považuji taky za náročnější jako mimino asi 20 hodin denně řvalo a teď je rozmazlené vztekle neustále kňučící batole a velký mamanek. Já prostě mám svoje práva holt mimino že začátku bulilo nebo jak říkám cvičila jsem s ní v náručí jako s činkou. Teď už je za ty dva roky nacvičena ze když máma cvičí má smůlu a už moc neotravuje.

Příspěvek upraven 29.07.16 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
29.7.16 15:58

Ahojky, já chodím 3 krát do týdne cvičit do VibroGym, předpokládám, že po celé ČR je jich několik a tam mají inviduální přístup a můžeš tam jít i s dítětem. Zacvičíš si, většinou je to na půl hodiny až na hoďku. Časově se přizpůsobí tobě, mají i cviky speciálně na záda. Mě sice syna hlídá babička, ale kamarádky, které nemají hlídání jsou tam i s dětmi a zacvičí si bez problémů. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková