Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ted na to má super akci ale kolik to je nevím a podívej se na figuraline
se dívám všude tak kolem na ty břišní tance a je vše většinou k večeru,takže pro mě nereálné.Pro mě tak super dopo ten vacu a ještě posilka asi.Tak jestli budeš chtít tak se klidně přidej,je to vše tu na konečné Merhautky,což pro tebe docela super dostupné))))))),já se do toho potřebuju pořádně obout,takže hurá do toho,potřebuju vypadat trošku líp do jaroléta))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
šnatka píše:
se dívám všude tak kolem na ty břišní tance a je vše většinou k večeru,takže pro mě nereálné.Pro mě tak super dopo ten vacu a ještě posilka asi.Tak jestli budeš chtít tak se klidně přidej,je to vše tu na konečné Merhautky,což pro tebe docela super dostupné))))))),já se do toho potřebuju pořádně obout,takže hurá do toho,potřebuju vypadat trošku líp do jaroléta))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ještěě si zjistím, jestli na to můžu, když se snažíme o mimi
Jojo ,kdyby něco se ozvi a jinak přeji brzské početí))))))a mooooc držím pěstičky))))Když tak mi napiš SZ,kdyby sis to rozmyslela.)))
šnatka píše:
Jojo ,kdyby něco se ozvi a jinak přeji brzské početí))))))a mooooc držím pěstičky))))Když tak mi napiš SZ,kdyby sis to rozmyslela.)))
dám ti určitě vědět tak jako tak
taky bych se přidala, ale můžu jen do cvičení s hlídáním. Chtěla jsem zkusit Medlánky- měli to mít v matátě, ale nakonec to snad vůbec nebylo ![]()
Příspěvek upraven 16.01.12 v 17:11
Já mám právě paní na hlídání,jezdí s kočárkem tu hodinu po venku a do té posilky je to s hlídáním dětí.
já paní na hlídání nemám. Malá má 2 roky- takže ji nikdo v kocarku neudrzi. Do posilovny nechci, jen aerobic, pilates, brisni tance apod. Kamaradka chodi na zumbu nekam k voj. nemocnici a mam dojem ze tam hlidani je.
Já zas nemůžu tyto sporty,zumba a tak,protože rychle vylítne tep a nehubne se,já musím max ty břišní tance a já asi vím kam,je to přesně naproti,voj.nemocnice.Je to DYNAMIC.