Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
mám takový problémek. Jsem sice celkově silnější, ale nejvíc mě trápí takzvaná madla lásky. Teda ta, co na stranách vylízá nahoře z kalhot. Jak se toho rychle zbavit? Potřebuju se vejít do šatů ![]()
Dietu asi držet nezvládnu, tak spíš nějaké cvičení.. MOC děkuji!!!
Davdan píše:
Já nevěděla, že se tomu tak říká.
Taky jsem to nevěděla, donedávna to byl prostě špek ![]()
lumáťa píše:
Bez dietky to asi nepůjde…![]()
Tak vím, že nebudu mít 50kg a budu se u toho spát knedlema, spíš jsem myslela nějakej hubnoucí cvik na tuhle partii
zkoušela jsi lymfatické masáže? Mě to zabralo.. ale to je už dýl, teď jsem od těhu a porodu nikde nebyla, ale potřebuju to jako sůl ![]()
jj,madylka lasky…to kdyz busite z zadu,tka se toho chlap hcyti..proto madla lasky.o))
zkus zumbu…posiloavni bricha..vali tam hodne na sikme brisni svaly,prime..mohlo by to pomoct…celkove krouceni boky,ohybyni trupu…silove…aby se svaly ktere tam jsou zpevnily ![]()
me teda mizi…
valim zumbu denne a jim zdrave…
Když já se k té dietě nedokopu. Prostě strašně ráda jím a ještě k tomu mám chlapa, kterej nejí, ale žere a to se prostě nedá…Říkáš teda, že zumba ti pomáhá?
Monny píše:
zkoušela jsi lymfatické masáže? Mě to zabralo.. ale to je už dýl, teď jsem od těhu a porodu nikde nebyla, ale potřebuju to jako sůl
a jak moc ti to pomohlo? jako vážně viditelně nebo jen lehce?
RencaVlkova píše:Monny píše:a jak moc ti to pomohlo? jako vážně viditelně nebo jen lehce?
zkoušela jsi lymfatické masáže? Mě to zabralo.. ale to je už dýl, teď jsem od těhu a porodu nikde nebyla, ale potřebuju to jako sůl
celkem dost, působí to na odvodňování.. i celulitida slezla…
myslíš OTP (ótépéčka) neboli okrasné tukové polštářky?
taky bych chtěla vědět co na to zabírá ![]()
RencaVlkova píše:lumáťa píše:Tak vím, že nebudu mít 50kg a budu se u toho spát knedlema, spíš jsem myslela nějakej hubnoucí cvik na tuhle partii
Bez dietky to asi nepůjde…![]()
Huboucí cvik na určité partie neexistuje ! Jediná možnost je liposukce.
rotační pohyby v pase,balanční cvičení na zpevnění břicha, a celkově cvičení zaměřené hlavně na břicho.
tj.bosu, flowin,břišní tance,ale i taneční aerobic,kde jsou otočky apod.