Madla lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
16.1.12 22:37
steveka píše:
momi33,s tim se plne ztotoznuji

děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.1.12 22:39
Evickita píše:
myslíš OTP (ótépéčka) neboli okrasné tukové polštářky? :think: :mrgreen: taky bych chtěla vědět co na to zabírá :pankac:

u nás se tomu říká ozdobný tukový prstenec :lol: Mě pomohl cvik: chytneš ručník nebo švihadlo na šířku ramen nad hlavu a ohýbáš se na jednu a druhou stranu, co nejvíc zvládneš, ideálně 90stupnů. Vypadá to snadně, ale udělej 10 na každou stranu a počkej ráno :pankac: . OTP zmizí stylem, že si z něj vytvoříš svaly…a dobrá je i lymfodrenáž-takový ty kalhoty, co se nafukujou a vyfukujou-tím mi zmizelo 9cm!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
16.1.12 22:40

neni zac,ja to myslela v tomto duchu…akorat to neumele vyjadrila

:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
16.1.12 22:42

to s tím ručníkem zkusím. A tu lymfodrenáž asi taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.1.12 22:49
Evickita píše:
myslíš OTP (ótépéčka) neboli okrasné tukové polštářky? :think: :mrgreen: taky bych chtěla vědět co na to zabírá :pankac:

OTP - u nás říkáme okrasný tukový prstenec :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
16.1.12 22:53

Dobrý je vacushape! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.1.12 22:56

ahoj, mam to samy, desny boky spekaty, tecou mi z kalhot :-)
ikdyz jsem byla hubena tak byly veliky a ted kdyz mam neco navic tak jsu jeste vic mega…

no taky by me zajimalo co ty lymfaticky masaze jeslti by to fakt zabralo…
jinak pry chytit koste dat na ramena a tocit do prava pak doprostred a zas doleva, myslim otacet horni pulku tela, to pry pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.1.12 22:56
Markytkaaa píše:

to mi nepomohlo, mela jsem 20 lekci :-/
merila jsem se pred ap o, zhubla jsem 6cm v pase a pak pres zadek s atehna po 4 cm (melaj sme 2 meice po porodu mozna by to slo i tak) no a premerila jsem si i ono kriticky misto a tam snad ani 1cm mozna ten 1 pro trose predstavivovsti

Příspěvek upraven 16.01.12 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.1.12 22:57

mě pomohl před těhotenstvím vacueshape, to jsem dala dolu přes břicho několik cm, pak jsem otěhotněla a bříško mi to vytáhlo, a ted? bez komentáře a chodit na to už prostě nemám čas, tak jedině mě napadly stahovací spoďáry :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
janisska píše:
Evickita píše:
u nás se tomu říká ozdobný tukový prstenec :lol: Mě pomohl cvik: chytneš ručník nebo švihadlo na šířku ramen nad hlavu a ohýbáš se na jednu a druhou stranu, co nejvíc zvládneš, ideálně 90stupnů. Vypadá to snadně, ale udělej 10 na každou stranu a počkej ráno :pankac: . OTP zmizí stylem, že si z něj vytvoříš svaly…a dobrá je i lymfodrenáž-takový ty kalhoty, co se nafukujou a vyfukujou-tím mi zmizelo 9cm!!! :palec:

Tímhle sádlo samo od sebe nezmizí. Chce to omezit stravu, resp. najet na zdravý vyvážený jídelníček !!! Zvýšit aerobní pohyb a začneš hubnout celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
Ajla píše:
Markytkaaa píše:

Jak často?
Já měla loni sérii 30lekcí 3× týdně a zabralo to parádně … jenže to pak člověk nesmí prasit a u nějakého pohybu aktivního zůstat :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.1.12 22:59
Ajla píše:
Markytkaaa píše:

merila jsem se pred ap o, zhubla jsem 6cm v pase a pak pres zadek s atehna po 4 cm (melaj sme 2 meice po porodu mozna by to slo i tak) no a premerila jsem si i ono kriticky misto a tam snad ani 1cm mozna ten 1 pro trose predstavivovsti

Příspěvek upraven 16.01.12 v 22:57

Mě vacushape taky nepomohl !!! Chodila jsem tam 2měsíce, 3×-4× týdně. Neubyl ani ten 1cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.1.12 23:00

no mne to nepomohlo hned pri tom ne ze by sem i neco vratilo nebo tak, proste v urcitych mistech jo ale pres ty boky co tecou z kalhot ktery se obecne nemeri ale ja si to kriticky misto premerila tak tam nic proste, chodila jsem 3× tydne nekdy 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.1.12 23:01
lumáťa píše:
janisska píše:
Evickita píše:
u nás se tomu říká ozdobný tukový prstenec :lol: Mě pomohl cvik: chytneš ručník nebo švihadlo na šířku ramen nad hlavu a ohýbáš se na jednu a druhou stranu, co nejvíc zvládneš, ideálně 90stupnů. Vypadá to snadně, ale udělej 10 na každou stranu a počkej ráno :pankac: . OTP zmizí stylem, že si z něj vytvoříš svaly…a dobrá je i lymfodrenáž-takový ty kalhoty, co se nafukujou a vyfukujou-tím mi zmizelo 9cm!!! :palec:
Tímhle sádlo samo od sebe nezmizí. Chce to omezit stravu, resp. najet na zdravý vyvážený jídelníček !!! Zvýšit aerobní pohyb a začneš hubnout celkově.

Po celém těle určitě ne, ale mě tímhle cvikem špeky na bocích zmizely…jiná věc je, že už tam jsou zase, ale to už je moje rozežranost. Po lymfo mi zmizely cm na všech partiích-boky, zadek i stehna, nejméně o 5cm, nejvíc o těch 9cm :pankac: Ale je bez diskuze, že pro celkové zhubnutí je třeba vyvážená strava a pravidelný pohyb ve správné tepové frekvenci…jen se donutit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.1.12 23:03

Jak psaly holky, nejlepší je rotační disk nebo úklony do stran, opravdu to funguje :palec: Ale chtělo by to určitě omezit sladkosti a trochu se hlídat v jídle!!! Jinak můžeš cvičit jak chceš, ale výsledky nebudou nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková