Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Na to vylozene cvik neexistuje:( vim to, byla jsem trener v posilovne:) nemusis drzet dietu, ale chod cvicit(klasika fitko) alespon2krat tydne plus nejake aerobni cviceni (port de bras je super nebo aerobic, salsa, plavani …) dvakrat tydne!!! Ja se jich zbavila krasne ale trvalo to vic jak rok poctiveho cviceni, ale ma postava za to stoji:) je fakt ukazkova:D
Janichka píše:
Na to vylozene cvik neexistuje:( vim to, byla jsem trener v posilovne:) nemusis drzet dietu, ale chod cvicit(klasika fitko) alespon2krat tydne plus nejake aerobni cviceni (port de bras je super nebo aerobic, salsa, plavani …) dvakrat tydne!!! Ja se jich zbavila krasne ale trvalo to vic jak rok poctiveho cviceni, ale ma postava za to stoji:) je fakt ukazkova:D
TAk to ti závidím tu pevnou vůli. Já jsem strašně líná a neukázněná ![]()
Janichka píše:
Rotační disk zabírá, mám to odzkoušené na sobě
Do toho ještě běhám a špeky nikde ![]()
derida píše:Janichka píše:Rotační disk zabírá, mám to odzkoušené na sobě
Na to vylozene cvik neexistuje:( vim to, byla jsem trener v posilovne:) nemusis drzet dietu, ale chod cvicit(klasika fitko) alespon2krat tydne plus nejake aerobni cviceni (port de bras je super nebo aerobic, salsa, plavani …) dvakrat tydne!!! Ja se jich zbavila krasne ale trvalo to vic jak rok poctiveho cviceni, ale ma postava za to stoji:) je fakt ukazkova:DDo toho ještě běhám a špeky nikde
Ten má mamka ještě z dob svého mládí někde pod postelí.....je na čase ho vytáhnout ![]()
Vyzkoušej, můj trenér mi ho doporučil, pak ještě ty úklony do stran s tyčí(klidně násadou od koštěte) za krkem.