Madla lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
16.1.12 23:47

Na to vylozene cvik neexistuje:( vim to, byla jsem trener v posilovne:) nemusis drzet dietu, ale chod cvicit(klasika fitko) alespon2krat tydne plus nejake aerobni cviceni (port de bras je super nebo aerobic, salsa, plavani …) dvakrat tydne!!! Ja se jich zbavila krasne ale trvalo to vic jak rok poctiveho cviceni, ale ma postava za to stoji:) je fakt ukazkova:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.1.12 10:55
Janichka píše:
Na to vylozene cvik neexistuje:( vim to, byla jsem trener v posilovne:) nemusis drzet dietu, ale chod cvicit(klasika fitko) alespon2krat tydne plus nejake aerobni cviceni (port de bras je super nebo aerobic, salsa, plavani …) dvakrat tydne!!! Ja se jich zbavila krasne ale trvalo to vic jak rok poctiveho cviceni, ale ma postava za to stoji:) je fakt ukazkova:D

TAk to ti závidím tu pevnou vůli. Já jsem strašně líná a neukázněná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.1.12 13:00
Janichka píše:

Rotační disk zabírá, mám to odzkoušené na sobě :palec: Do toho ještě běhám a špeky nikde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.1.12 14:13
derida píše:
Janichka píše:
Rotační disk zabírá, mám to odzkoušené na sobě :palec: Do toho ještě běhám a špeky nikde ;)

Ten má mamka ještě z dob svého mládí někde pod postelí.....je na čase ho vytáhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.1.12 19:39

Vyzkoušej, můj trenér mi ho doporučil, pak ještě ty úklony do stran s tyčí(klidně násadou od koštěte) za krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková