Tukožroutská polévka

361
18.1.12 11:15

Tukožroutská polévka

Ahoj holky.Máte některá zkušenosti s touhle polévkou?Ráda bych zhubla,tak 4-6 kilo,ale na diety moc nejsem a tahle se mi nezdá moc drastická.Děkuju za každou radu,nebo jen příspěvek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
18.1.12 11:16

Jo, zkoušela jsem to někdy v létě. Jedla jsem jí jeden den, celkem mi i chutnala. Ale druhej den letěla do záchodu. :lol: Už jsem ji nemohla ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
18.1.12 11:23

Jedla jsem ji, první tři dny to šlo, pak už jsem se jen na ní podívala a zvednul se mi kufr :poblion: . Hubneš tím, že ji vlastně nemáš chuť jíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.1.12 11:25

Já ji teda nejedla, ale zajímá mě recept :think:

• Citovat
  • Upravit
6926
18.1.12 11:26

Mně docela chutnala, ale jedla jsem nejen ji… Jíst jenom polívku, za tři dny bych ji musela prohodit oknem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 11:26

Tukožravá, tukožroutská dieta den po dni

1. den Můžete jíst neomezené množství polévky, veškeré ovoce (kromě banánů) a z tekutin černý neslazený čaj, kávu a vodu.

2. den Neomezené množství polévky, veškerou zeleninu včetně konzervované (bez přísad). Dejte přednost čerstvé zelenině (okurky, rajčata, papriky, ředkvičky, špenát, mrkev, celer, čínské zelí apod.) Vyhněte se fazolím, hrachu a kukuřici. K večeři si dopřejte větší pečenou bramboru s máslem.

3. den Můžete jíst polévku, ovoce a zeleninu dle libosti. Nic dalšího. Na váze by se měl projevit menší úbytek.

4. den Opět neomezené množství polévky, alespoň 3 banány a sbírané mléko. Nezapomínejte na tekutiny, pokuste se vypít co nejvíce vody.

5. den Kromě polévky můžete sníst 20-35 dkg vařeného hovězího masa a 5-6 čerstvých rajčat. Pijte dostatečné množství vody, aby se odbourala kyselina močová. I přesto, že Vás už veškerá chuť na polévku přešla, měli byste alespoň jednu porci sníst.

6. den Tento den jezte zeleninu (především tu se zelenou natí) a hovězí maso (upravované na minutkový způsob bez tuku) v neomezeném množství stejně jako tukožroutskou polévku.

7. den Minimálně jednu porci tukožroutské polévky, rýži natural, neslazený ovocný džus a zeleninu. Pokud jste vše dodrželi, měli byste být lehčí o 5-7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 11:27

Našla jsem na netu recept,kde se nejí jen polévka a jídelníček sestavil (údajně) poradce na výživu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 11:28
Davdan píše:
Mně docela chutnala, ale jedla jsem nejen ji… Jíst jenom polívku, za tři dny bych ji musela prohodit oknem… :lol:

A zhubla jsi něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.1.12 11:33

Já bych to chtěla taky zkusit.Od ledna jsem najela na zdravou stravu a cvičení.Zatím jsem zhubla 2 kg, ale přijde mi, že je to dobrý způsob na „pročištění“ a že by se pak mohlo hubnout líp.Jak je to s jojo efektem?a kolik se vám za ten týden podařilo shodit kdo to vydržel?

• Citovat
  • Upravit
6926
18.1.12 11:34
Klarika píše:
Davdan píše:
Mně docela chutnala, ale jedla jsem nejen ji… Jíst jenom polívku, za tři dny bych ji musela prohodit oknem… :lol:
A zhubla jsi něco???

:( Ne. Cítila jsem se lehčí, ale kg nic…
Víš čím jsem zhubla a trvale? Až když jsem přestala jíst pečivo a chleba. Veškerý pečivo. Místo toho suchárky nebo ten chleba, jak se po otevření skladuje v lednici, tmavej tenkej… A to mělo trvalý efekt a ani to „nebolelo“. :lol: Jinak na diety vůbec nejsem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
18.1.12 11:42

Já jí také zkusila, měla jsem dole 4 kila, ale přišlo mi, že jsem vůbec nic nezhubla, přikládám recept :
6 velkých cibulí, 3 zelené papriky, 1 menší hlávkové zelí, 1 menší celer, 5 rajčat čerstvých nebo z konzervy, petržel, sůl, může se dát i polévkové koření. Nakrájíš na nudličky zaliješ vodou a vaří se do měka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 11:43
zichisek píše:
Já bych to chtěla taky zkusit.Od ledna jsem najela na zdravou stravu a cvičení.Zatím jsem zhubla 2 kg, ale přijde mi, že je to dobrý způsob na „pročištění“ a že by se pak mohlo hubnout líp.Jak je to s jojo efektem?a kolik se vám za ten týden podařilo shodit kdo to vydržel?

Já si myslím,že když po tom týdnu budu dodržovat zdravou stravu,tak by se jo-jo efekt dostavit nemusel ;) No uvidíme.Nakoupím si potraviny-do obchodu jedu zítra.Pozítří začnu jíst polévku a za týden vám tady napíšu jak jsem dopadla.Kdo chcete také polévku zkusit tak pojďte do toho semnou a za týden si napíšeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
18.1.12 11:47
Klarika píše:
zichisek píše:
Já si myslím,že když po tom týdnu budu dodržovat zdravou stravu,tak by se jo-jo efekt dostavit nemusel ;) No uvidíme.Nakoupím si potraviny-do obchodu jedu zítra.Pozítří začnu jíst polévku a za týden vám tady napíšu jak jsem dopadla.Kdo chcete také polévku zkusit tak pojďte do toho semnou a za týden si napíšeme :D

Tak já jdu do toho taky, od kdy chceš začít . :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 11:51

A prý by se měla každý den vařit čerstvá-druhý den už není tak dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
18.1.12 11:53
Klarika píše:
A prý by se měla každý den vařit čerstvá-druhý den už není tak dobrá

No nemysli si budeš mít hlat a tu polívku budeš vařit víckrát, polezeti pak vším né jen krkem. Jinak já jí pak dala do mrazáku, uděla jsem si přesně porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková