Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky.Máte některá zkušenosti s touhle polévkou?Ráda bych zhubla,tak 4-6 kilo,ale na diety moc nejsem a tahle se mi nezdá moc drastická.Děkuju za každou radu,nebo jen příspěvek ![]()
Jo, zkoušela jsem to někdy v létě. Jedla jsem jí jeden den, celkem mi i chutnala. Ale druhej den letěla do záchodu.
Už jsem ji nemohla ani vidět.
Jedla jsem ji, první tři dny to šlo, pak už jsem se jen na ní podívala a zvednul se mi kufr
. Hubneš tím, že ji vlastně nemáš chuť jíst ![]()
Mně docela chutnala, ale jedla jsem nejen ji… Jíst jenom polívku, za tři dny bych ji musela prohodit oknem… ![]()
Tukožravá, tukožroutská dieta den po dni
1. den Můžete jíst neomezené množství polévky, veškeré ovoce (kromě banánů) a z tekutin černý neslazený čaj, kávu a vodu.
2. den Neomezené množství polévky, veškerou zeleninu včetně konzervované (bez přísad). Dejte přednost čerstvé zelenině (okurky, rajčata, papriky, ředkvičky, špenát, mrkev, celer, čínské zelí apod.) Vyhněte se fazolím, hrachu a kukuřici. K večeři si dopřejte větší pečenou bramboru s máslem.
3. den Můžete jíst polévku, ovoce a zeleninu dle libosti. Nic dalšího. Na váze by se měl projevit menší úbytek.
4. den Opět neomezené množství polévky, alespoň 3 banány a sbírané mléko. Nezapomínejte na tekutiny, pokuste se vypít co nejvíce vody.
5. den Kromě polévky můžete sníst 20-35 dkg vařeného hovězího masa a 5-6 čerstvých rajčat. Pijte dostatečné množství vody, aby se odbourala kyselina močová. I přesto, že Vás už veškerá chuť na polévku přešla, měli byste alespoň jednu porci sníst.
6. den Tento den jezte zeleninu (především tu se zelenou natí) a hovězí maso (upravované na minutkový způsob bez tuku) v neomezeném množství stejně jako tukožroutskou polévku.
7. den Minimálně jednu porci tukožroutské polévky, rýži natural, neslazený ovocný džus a zeleninu. Pokud jste vše dodrželi, měli byste být lehčí o 5-7 kg.
Našla jsem na netu recept,kde se nejí jen polévka a jídelníček sestavil (údajně) poradce na výživu..
Davdan píše:
Mně docela chutnala, ale jedla jsem nejen ji… Jíst jenom polívku, za tři dny bych ji musela prohodit oknem…
A zhubla jsi něco???
Já bych to chtěla taky zkusit.Od ledna jsem najela na zdravou stravu a cvičení.Zatím jsem zhubla 2 kg, ale přijde mi, že je to dobrý způsob na „pročištění“ a že by se pak mohlo hubnout líp.Jak je to s jojo efektem?a kolik se vám za ten týden podařilo shodit kdo to vydržel?
Klarika píše:Davdan píše:A zhubla jsi něco???
Mně docela chutnala, ale jedla jsem nejen ji… Jíst jenom polívku, za tři dny bych ji musela prohodit oknem…
Ne. Cítila jsem se lehčí, ale kg nic…
Víš čím jsem zhubla a trvale? Až když jsem přestala jíst pečivo a chleba. Veškerý pečivo. Místo toho suchárky nebo ten chleba, jak se po otevření skladuje v lednici, tmavej tenkej… A to mělo trvalý efekt a ani to „nebolelo“.
Jinak na diety vůbec nejsem. ![]()
Já jí také zkusila, měla jsem dole 4 kila, ale přišlo mi, že jsem vůbec nic nezhubla, přikládám recept :
6 velkých cibulí, 3 zelené papriky, 1 menší hlávkové zelí, 1 menší celer, 5 rajčat čerstvých nebo z konzervy, petržel, sůl, může se dát i polévkové koření. Nakrájíš na nudličky zaliješ vodou a vaří se do měka.
zichisek píše:
Já bych to chtěla taky zkusit.Od ledna jsem najela na zdravou stravu a cvičení.Zatím jsem zhubla 2 kg, ale přijde mi, že je to dobrý způsob na „pročištění“ a že by se pak mohlo hubnout líp.Jak je to s jojo efektem?a kolik se vám za ten týden podařilo shodit kdo to vydržel?
Já si myslím,že když po tom týdnu budu dodržovat zdravou stravu,tak by se jo-jo efekt dostavit nemusel
No uvidíme.Nakoupím si potraviny-do obchodu jedu zítra.Pozítří začnu jíst polévku a za týden vám tady napíšu jak jsem dopadla.Kdo chcete také polévku zkusit tak pojďte do toho semnou a za týden si napíšeme ![]()
Klarika píše:zichisek píše:Já si myslím,že když po tom týdnu budu dodržovat zdravou stravu,tak by se jo-jo efekt dostavit nemusel
Já bych to chtěla taky zkusit.Od ledna jsem najela na zdravou stravu a cvičení.Zatím jsem zhubla 2 kg, ale přijde mi, že je to dobrý způsob na „pročištění“ a že by se pak mohlo hubnout líp.Jak je to s jojo efektem?a kolik se vám za ten týden podařilo shodit kdo to vydržel?No uvidíme.Nakoupím si potraviny-do obchodu jedu zítra.Pozítří začnu jíst polévku a za týden vám tady napíšu jak jsem dopadla.Kdo chcete také polévku zkusit tak pojďte do toho semnou a za týden si napíšeme
Tak já jdu do toho taky, od kdy chceš začít . ![]()
A prý by se měla každý den vařit čerstvá-druhý den už není tak dobrá
Klarika píše:
A prý by se měla každý den vařit čerstvá-druhý den už není tak dobrá
No nemysli si budeš mít hlat a tu polívku budeš vařit víckrát, polezeti pak vším né jen krkem. Jinak já jí pak dala do mrazáku, uděla jsem si přesně porce.