Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mrkni na tuhle diskuzi.. https://www.emimino.cz/…-96362/Tyhle Abs cviky jsem během tukožroutské diety začala cvičit a pokračuju v nich.Teď jsem si navíc koupila takový ten rotační disk.Měli jsme ho už kdysi-ještě takový kovový.V tescu ho mají za 99,–
Klarika píše:
Mrkni na tuhle diskuzi.. https://www.emimino.cz/…-96362/Tyhle Abs cviky jsem během tukožroutské diety začala cvičit a pokračuju v nich.Teď jsem si navíc koupila takový ten rotační disk.Měli jsme ho už kdysi-ještě takový kovový.V tescu ho mají za 99,–
Jo ten disk někde doma také máme
Jinak děkuji , a čekám na tvoje výsledy. ![]()
katyca píše:
Ten odkaz mi nejde spustit
Tak si zadej na youtube 8 minute Abs nebo si najdi v diskuzích CVIČENÍ BŘICHO 8 MINUTE ABS ![]()
Klarika píše:katyca píše:Tak si zadej na youtube 8 minute Abs nebo si najdi v diskuzích CVIČENÍ BŘICHO 8 MINUTE ABS
Ten odkaz mi nejde spustit
Tak mám zasebou den, a musím říct, že mi polévka leze krkem, jinak je dole 1,5 kg, zatím hlad nemám, tělo se čistí, no snad to přežuji ![]()
Klarik co váha?
ahoj! já dneska začínám… polívka mi teda zrovna moc nechutná. ![]()
jo a našla jsem na netu toto:
Našla jsem ve své kuchařce i obměny těchto tukožroutských polévek:
Francouzská: 500g bílého zelí, 1cibule, 300g květáku,300g brokolice,150g žampionů, 1lžice oleje, 1lžička provensálského koření, cibulový vývar
Německá: 500g bílého zelí, 200g mrkve,200g kedlubny,150g brambor,1lžíce oleje, cibulový vývar
Italská: 500g bílého zelí, 100g cibule, 400g řapíkatý celer, 1lžička oleje, 1 konzerva loupaných rajčat, cibulový vývar
Asijská: 10g čínských hub, 500g bílého zelí, 500g červené papriky, 150g sojových klíčků, 1lžička oleje, cibulový vývar
Delikatesa: 2červené a 1 žlutá paprika, 250g mrkve, 3 petržele, 250g fazolových lusků,500g bílého zelí, 1velká cibule 2 hlavičky česneku, 4 pol. lžíce oliv.oleje, sůl,2 čili papričky, zeleninový vývar, 4 rajčata, 75g černých oliv,2pol lžíce vinného octa
Tak jsem se konečně zvážila a výsledek je… z 64 kg jsem zhubla na 60,2 kg
To si myslím,že docela jde..Akorát škoda,že jsem se nemohla zvážit hned po dietě,ale až po 2 dnech.Ale jsem spokojená
budu vám držet palce,ať vydržíte ![]()
zuzanecka81 píše:
Francouzská: 500g bílého zelí, 1cibule, 300g květáku,300g brokolice,150g žampionů, 1lžice oleje, 1lžička provensálského koření, cibulový vývarNěmecká: 500g bílého zelí, 200g mrkve,200g kedlubny,150g brambor,1lžíce oleje, cibulový vývar
Italská: 500g bílého zelí, 100g cibule, 400g řapíkatý celer, 1lžička oleje, 1 konzerva loupaných rajčat, cibulový vývar
Asijská: 10g čínských hub, 500g bílého zelí, 500g červené papriky, 150g sojových klíčků, 1lžička oleje, cibulový vývar
Delikatesa: 2červené a 1 žlutá paprika, 250g mrkve, 3 petržele, 250g fazolových lusků,500g bílého zelí, 1velká cibule 2 hlavičky česneku, 4 pol. lžíce oliv.oleje, sůl,2 čili papričky, zeleninový vývar, 4 rajčata, 75g černých oliv,2pol lžíce vinného octa
Tak to je super to je na dalších 5 týdnů ![]()
Klarika píše:
Tak jsem se konečně zvážila a výsledek je… z 64 kg jsem zhubla na 60,2 kgTo si myslím,že docela jde..Akorát škoda,že jsem se nemohla zvážit hned po dietě,ale až po 2 dnech.Ale jsem spokojená
budu vám držet palce,ať vydržíte
Ty hubeňoure jeden
Já mít tvojí váhu tak si létám ![]()
katyca píše:zuzanecka81 píše:Tak to je super to je na dalších 5 týdnů
Francouzská: 500g bílého zelí, 1cibule, 300g květáku,300g brokolice,150g žampionů, 1lžice oleje, 1lžička provensálského koření, cibulový vývarNěmecká: 500g bílého zelí, 200g mrkve,200g kedlubny,150g brambor,1lžíce oleje, cibulový vývar
tak jsem zvědavá, jestli to takhle dáš ![]()
katyca píše:Klarika píše:Ty hubeňoure jeden
Tak jsem se konečně zvážila a výsledek je… z 64 kg jsem zhubla na 60,2 kgTo si myslím,že docela jde..Akorát škoda,že jsem se nemohla zvážit hned po dietě,ale až po 2 dnech.Ale jsem spokojená
budu vám držet palce,ať vydržíte
Já mít tvojí váhu tak si létám
no to teda
mám skoro o 15 víc ![]()
Zuz nejsem blázen
, to bych nikdy ani nezkusila, mě stačí jen ten jeden týden ![]()
katyca píše:
Zuz nejsem blázen, to bych nikdy ani nezkusila, mě stačí jen ten jeden týden
mě stačí už těch pár hodin ![]()