Tukožroutská polévka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
2.2.12 11:04
katyca píše:
Klarika píše:
Tohle jsem o ní našla: Úplňková dieta1.den-ovoce a zelenina 4.2.
2.den-nízkotučné mléčné výrobky 5.2.
3.den-kaše 6.2.
4.den-den úplňku-jen pít vodu,příp.málo tučný čistý vývar 7.2
5.den-kaše 8.2.
6.den-nízkotučné mléčné výrobky 9.2.
7.den-ovoce a zelenina 10.2.
FUNGUJE TO!
:mrgreen: no mi v sobotu slavíme a tovím, že na ovoci bych nezvládla. Jinak ten zbytek jdu do toho co je to za kaši bramborová?

S tou kaší právě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
2.2.12 11:06

Aha tak to je škoda :( , tak skuz hodit novu diskuzi, třeba bude někdo vědět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.2.12 17:17

ahoj holky, teda jedu třetí den a už mě to neba… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.2.12 18:36

tak jsem si stáhla knížku o té rozlišovací dietě (teda spíš ten jídelníček diety) a docela se mi to líbí. hodíte odkaz na nějakou tu diskuzi? že bych na to po téhle zelné taky najela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.2.12 09:34

ha! dneska v poledne budu v půlce :mrgreen:
včera jsem si uvařila tu polívku s brokolicí, květákem, houbama a provensálskými bylinkami. je výborná! :potlesk: doporučuju vyzkoušet i mimo dietu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
6.2.12 10:11

Tak jak pokračujete holky??Kolik vám ještě chybí do konce?Nebo už jste skončily??Jak teď jím pravidelně a jen tmavé pečivo,tak jsem zhubla další 2 kila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
6.2.12 10:38

klari, já mám dneska poslední den :pankac: a od zítra najedu taky na tu rozlišovací. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
6.2.12 10:40

Uteklo to pěkně rychle,že??Tak pak napiš výsledek..už jsem zvědavá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
6.2.12 11:21

lari, u mě je to bohužel nespočítatelné :mrgreen: před začátkem jsem měla 76,9 (digi váha). na dietu jsem byla u mamky. no a po dvou dnech jsem se tam zvážila na její mechanické a ta mi ukázala 77,5 :nevim: přičemž léta zkoumání dokázala, že tahle mechanická ukazuje o 1,5 kila míň, než moje digi. :nevim: za další dva dny ukázala mechanika 76,5 :nevim: takže mi nejspíš v digině dochází baterka a ukazuje kraviny :nevim: klidně bych totiž věřila, že jsem začínala na skoro 80kilech :nevim: dneska mi ta digina ukázala 76,3 :nevim: přitom břicho splasklé, kalhoty zapnu líp, triko plandá :nevim: bohžel jsem se před začátkem nezměřila. to by bylo víc vidět, než vážení na rozhašené váze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
6.2.12 11:49

Taky jsem si říkala,že jsem se mohla i změřit :zed: ale stačí,když se cítím dobře-to je hlavní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.2.12 23:16

Tak na úplňkovou dietu jsem se vykašlala..Dvě diety tohoto typu by byly asi hned po sobě na tělo docela zátěž..Jojo efekt se nedostavil :palec: .Od tukoDiety jím tmavé pečivo a piju čistou vodu a shodila jsem další 1,5 kilo :dance: Navíc mi každý říká,že jsem zhubla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.2.12 10:57
Klarika píše:
Tak na úplňkovou dietu jsem se vykašlala..Dvě diety tohoto typu by byly asi hned po sobě na tělo docela zátěž..Jojo efekt se nedostavil :palec: .Od tukoDiety jím tmavé pečivo a piju čistou vodu a shodila jsem další 1,5 kilo :dance: Navíc mi každý říká,že jsem zhubla :mrgreen:
:potlesk: tak to jsi dobrá já nyní dietu ani moc neřeším :oops: nějaké trable v práci, ale snad to bude lepší, tak se do toho pak zase vrhnu. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phagerči123
17.2.13 15:12

Tukožravka

Http://www. emimino. cz/diskuse/tukozroutska-polevka-95166/strankovani/3/# Ahoj poradi mi někdo kolik litru tukožravki uvařit na 7 dni děkuji

• Citovat
  • Upravit
Ladušenkaaa
31.5.17 16:06

Moje zkušenost je skvělá… samozřejmě při každé hladovce mizí hlavně svaly. Proto se má také cvičit. ;) a jedla jsem ji jen k večeři nebo když mě chytla mlsná. Dala jsem na ni dolu 10 kg za cca 3měsíce a nic se nevrátilo :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
31.5.17 16:07
@Ladušenkaaa píše:
Moje zkušenost je skvělá… samozřejmě při každé hladovce mizí hlavně svaly. Proto se má také cvičit. ;) a jedla jsem ji jen k večeři nebo když mě chytla mlsná. Dala jsem na ni dolu 10 kg za cca 3měsíce a nic se nevrátilo :mrgreen: :jazyk:

Taky jsem ji dávno vyzkoušela a byla jsem spokojená. Jo, cvičit se musí, jinak to není ideální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková