Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
katyca píše:Klarika píše:
Tohle jsem o ní našla: Úplňková dieta1.den-ovoce a zelenina 4.2.
2.den-nízkotučné mléčné výrobky 5.2.
3.den-kaše 6.2.
4.den-den úplňku-jen pít vodu,příp.málo tučný čistý vývar 7.2
5.den-kaše 8.2.
6.den-nízkotučné mléčné výrobky 9.2.
7.den-ovoce a zelenina 10.2.
FUNGUJE TO!no mi v sobotu slavíme a tovím, že na ovoci bych nezvládla. Jinak ten zbytek jdu do toho co je to za kaši bramborová?
S tou kaší právě nevím ![]()
Aha tak to je škoda
, tak skuz hodit novu diskuzi, třeba bude někdo vědět. ![]()
tak jsem si stáhla knížku o té rozlišovací dietě (teda spíš ten jídelníček diety) a docela se mi to líbí. hodíte odkaz na nějakou tu diskuzi? že bych na to po téhle zelné taky najela ![]()
ha! dneska v poledne budu v půlce ![]()
včera jsem si uvařila tu polívku s brokolicí, květákem, houbama a provensálskými bylinkami. je výborná!
doporučuju vyzkoušet i mimo dietu ![]()
Tak jak pokračujete holky??Kolik vám ještě chybí do konce?Nebo už jste skončily??Jak teď jím pravidelně a jen tmavé pečivo,tak jsem zhubla další 2 kila ![]()
klari, já mám dneska poslední den
a od zítra najedu taky na tu rozlišovací. ![]()
Uteklo to pěkně rychle,že??Tak pak napiš výsledek..už jsem zvědavá ![]()
lari, u mě je to bohužel nespočítatelné
před začátkem jsem měla 76,9 (digi váha). na dietu jsem byla u mamky. no a po dvou dnech jsem se tam zvážila na její mechanické a ta mi ukázala 77,5
přičemž léta zkoumání dokázala, že tahle mechanická ukazuje o 1,5 kila míň, než moje digi.
za další dva dny ukázala mechanika 76,5
takže mi nejspíš v digině dochází baterka a ukazuje kraviny
klidně bych totiž věřila, že jsem začínala na skoro 80kilech
dneska mi ta digina ukázala 76,3
přitom břicho splasklé, kalhoty zapnu líp, triko plandá
bohžel jsem se před začátkem nezměřila. to by bylo víc vidět, než vážení na rozhašené váze ![]()
Taky jsem si říkala,že jsem se mohla i změřit
ale stačí,když se cítím dobře-to je hlavní ![]()
Tak na úplňkovou dietu jsem se vykašlala..Dvě diety tohoto typu by byly asi hned po sobě na tělo docela zátěž..Jojo efekt se nedostavil
.Od tukoDiety jím tmavé pečivo a piju čistou vodu a shodila jsem další 1,5 kilo
Navíc mi každý říká,že jsem zhubla ![]()
Klarika píše:
Tak na úplňkovou dietu jsem se vykašlala..Dvě diety tohoto typu by byly asi hned po sobě na tělo docela zátěž..Jojo efekt se nedostavil.Od tukoDiety jím tmavé pečivo a piju čistou vodu a shodila jsem další 1,5 kilo
Navíc mi každý říká,že jsem zhubla
Http://www. emimino. cz/diskuse/tukozroutska-polevka-95166/strankovani/3/# Ahoj poradi mi někdo kolik litru tukožravki uvařit na 7 dni děkuji
Moje zkušenost je skvělá… samozřejmě při každé hladovce mizí hlavně svaly. Proto se má také cvičit.
a jedla jsem ji jen k večeři nebo když mě chytla mlsná. Dala jsem na ni dolu 10 kg za cca 3měsíce a nic se nevrátilo
![]()
@Ladušenkaaa píše:
Moje zkušenost je skvělá… samozřejmě při každé hladovce mizí hlavně svaly. Proto se má také cvičit.a jedla jsem ji jen k večeři nebo když mě chytla mlsná. Dala jsem na ni dolu 10 kg za cca 3měsíce a nic se nevrátilo
![]()
Taky jsem ji dávno vyzkoušela a byla jsem spokojená. Jo, cvičit se musí, jinak to není ideální.