Kadeřník a proměna - doporučte

412
18.1.12 10:38

Kadeřník - proměna - doporučte prosím

Ahoj. Nemůžu narazit na skvělou kadeřnici/kadeřníka, která rozumí barvám, doporučí střih apod. Jsem rozhodnutá vrazit do vlasů klidně několik tisíc, ale musí to stát za to. Doporučíte mi někoho opravdu OPRAVDU dobrého? Praha, Benešov a okolí.
 Díky.

Jo a ještě bych potřebovala, aby mě vzali tak do 3 týdnů max. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5517
18.1.12 10:52

já chodím do Bomtonu, mají několik studií po Praze a kadeřníci jsou rozděleni do kategorií podle zkušeností a můžu říct, že jsou opravdu kreativní! :palec: www.bomton.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.1.12 11:33

Jo, Miofaccia super, jsou to Italové, mají jiné techniky i svoje značky barev a kosmetiky a jsou super, např. k nim chodí i Mašlíková.
Jinak guru přes vlasy je Petra Měchurová, nikdo jiný nedokázal, že po návštěvě kadeřnictví jsem vypadala, jako kdyby mi narostly úplně nové zdravé nádherné, ale je jednoznačně nejdražší a objednací lhůty, pokud ještě sama bere, jsou spíš tři měsíce, možná půl roku..
Takže za mě sde připojuji k MioFaccia

• Citovat
  • Upravit
189
7.2.14 00:05

Ahoj holky…
Shanim nejakeho. dobreho kadernika v Praze/Benesove/Tabore? Nekoho kdo by mi rekl tohle ti bude sliset..a tohle ne… Chtela bych se treba prihlasit nekam i jako model..napr. Porad Ostrihano..ale tam snad vybiraji „modrlky“ jen z lidi co potkaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.2.14 08:21

A já bych uvítala toho nejlepšího kadeřníka nebo kadeřnici v Liberci a okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.5.14 12:54

Zdravím všechny, prosím poradte mi kadeřnictví nebo salon krásy v Ostravě nebo v okolí, kde mi udělají účes, střih vlasů podle toho jak vypadám, něco, co se ke mě bude hodit. Stylistka, vizážistka? nějaká taková pidi proměna přímo pro mě. Bojím se toho, kolikrát jsem byla v běžném kadeřnictví a stálo to hodně a výsledek se mi nelíbil. Mám kulatý obličej, tak se to blbě vymýšlí, barvu nechci, protože nemám čas každou chvíli dobarvovat, proste chci ostríhat tak, aby mi to sluselo:) manžel mi to dá k narozeninam:)) děkuju za typy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
20.5.14 13:55

My chodíme celá rodinka (teda ta ženská část :-)) k Hance Horvathové a jsem všechny móóóc spokojené. Máme v rodině jemné vlasy a vždycky to byl horor něco si vytvořit na hlavě. Hanka poradila střih i barvu a je to super :palec: Kdysi měla celý salon, tým lidí, dělali i proměny a soutěže, takže zkušeností má spoustu. Teď trochu zvolnila a dělá u svého syna - Ateliér Horvath, v Ostravě na Tyršovce (myslím Tyršová 20, hned na rohu Bankovní a Tyršové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
20.5.14 13:57

Jo a cena, já chodím na střih a přeliv a platím 1200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.5.14 18:26

@Akivasha to je supr, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.8.14 10:31
:potlesk: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.11.14 19:28

Probeauty Praha

Kolegyně z práce byla na změně image v salonu ProBeauty. Platila skoro 5000.-, ale stálo to za to. Málem jsme ji nepustili do kanceláře, protože jsme ji nepoznali. Omládla tak o 10 let, a dodnes si svou novou image stále udržuje. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.6.15 19:31

Chtela bych jen varovat pred kadernictvim TWINS v centru Prahy, ul. Nekazanka, ktere se tvari jako salon, ale po barve a ostrihani jsem se opravdu nedockala vytouzene zmeny, jen jsem po cene cca 2.500,–Kc musela jit do vedlejsi ulice do bankomatu, protoze salon preci nebude platit poplatky bance za pouzivani terminalu! Necha radeji klienty behat po ulici. Skoda, ze jsem byla poctiva a vratila jsem se k zaplaceni. Myslim, ze salon, co si hraje na salon a jeho zamestananci jsou cviceni byt opravdu hodne druzni, neni salon pokud si necha proplatit i napoj (v mem pripade cappucino)!!! To je fakt uz moc, ne? Takze moje rada zni: Tam NE!!! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.2.16 14:09

Mam jemne vlasy a proto jsou pro me pohodlnejsi, kdyz jsou delsi. Z kratkych a jemnych se uces tezko udrzuje.Pro me je to pohodlne, umyt vlasy a hodit do copu nebo culiku. Oblicej mam jemny, ale kdyz jsem mela kratke vlasy, tak mi to moc nesluselo. V delsich se citim daleko lepe.Da se z toho udelat vice a rano nemam strach, jak budu mit slehle vlasy a co z toho musim udelat, abych mohla mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková