Po rozchodu hubnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
280
20.1.12 09:15

Po rozchodu hubnu

Ahojky :mavam: Tak po dost ošklivém rozchodu v listopadu minulého roku(viz deníček :P ) jsem se rozhodla,že začnu hubnout,vzala jsem to pěkně od podlahy,objednala se k obezitoložce do Prahy a od prosince začala,ze dne na den. :D Mě nejvíc honily chutě a né hlad :) Dohodli jsme se na alternativním jídelníčku,který je postaven na tom,že máte 1 sacharidovou potravinu+1 bílkovinovou+zeleninu nebo ovoce :dance: Hlavně celé hubnutí stojí na tom „Vážit,vážit,vážit“ :lol:
Má počáteční váha byla 116kg,dnes jsem se zvážila a po měsíci hubnutí,mám 10kg dole :hug: jupííí :) řekla jsem si prostě že tomu volovi,s prominutím,natřu zrak :pankac: Je mi fajn,cítím se lépe,věnuji se sobě a malému a je mi prostě hej.
Máte to taky tak některá?Co vás donutilo neo přimělo hubnout? :) a jak vám to jde,kolik jste zhubli ? :) Pojďte,ukážeme všem že se dokážeme postavit na vlastní nohy :)
Zdraví Vás vaše Noebi :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
20.1.12 09:19

držím moc moc palce mně nepřinutil manžel on nic nenamítal na moji bývalou váhu ale byla jsem an endokrinologii kde to podotkly a já sama od sebe šla do sebe a tak jsem se toho hytla a po druhým porodu nebylo co hubnout jednat jsem skoro nepřibrala a po návratu jsem měla mín než na startu a během 6měsiců jsem ještě 4 zhubla co víc přát toto bylo naprosto bez práce dodržování jídelníčku ale pravda je že jsem sladký odnula na druhou stranu tak asi to stačí fakt toto vynechávat a jde to skoro samo.

držím moc palce a zkus i třeba med s čajem a skořicí to byla moje medicína nevím zda to odbouralo tuky :lol: pěkně hnusný ale pila jsem to denně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
280
20.1.12 09:23

No já z jídelníčku naprosto vyřadila veškeré uzeniny,vepřové maso,mleté maso,uzené,tučné sýry a jogurty,majonézu,tatarku,smažené,fast foody,sladké nápoje :potlesk: Jím nízkotučné sýry a jogurty,piji jen občas polotučné mléko.Nesladím čaj ani kafe ;)
Jinak přeji hodně zdaru v hubnutí :) Mám radost ze všech kterým to jde.Ono je to,teě,nemyslím u tebe,to je jiný případ :-*,ale u ostatních je to hlavně o vůli chtít a držet to.Třeba právě ex přítel,vážil poměrně doooooooooooost a teď když viděl že mi to hezky jde,tak prý chce taky, a hned sondoval ke komu chodím atd :lol: řikám tůdle,ještě abych ti napomáhala ne a ta tvje nová si z tebe sedla na zadek :D at si to zařídí sám,chtěl jinou,ať se snaží :D a tobě držím palečkyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.1.12 09:26

prosím tě ten můj váží skoro m …nemůžu to tu n apsat :lol: a vždy dodává, že jsem šikovná, že jsem to dokázala překlad hubne tak že má tuny čokolády :think: a prostě jsem to nejedla a dobrý je meloun ten zasití a podle mně se z něj i hubne :think:

Obědy jsem měla poloviční porce smažený nejím už doted kromě vánoc :lol:

A jinak ted mně řekne to bych taky chtěl ty si jíš vše ale nevidí to že člověk nesedí jako on v práci ale pořád hopsám a snažím se jíst zdravě tudíš se nemůže divit že udajně bez práce z hubnu 4kg :lol: skoro 5.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
20.1.12 09:31

aa chce to vydržet a vydržet já to ted nedodržuju sem tam si dám něo po 22hodině a teda přibrala jsem jen 7 deka uff ale už bych se časem vezla ono opravdu jíst kolem 17 a pak nějakou drobnost ovoce zelinu, nizkotučný věci jím doted a sladký řekli kousek neuškodí ale já i to nesnědla tak řekli že jsem moc důsledná na sebe :mrgreen:

A ten můj snědl 2 krabice ckroví než jsem se otočila já měla snad 20kousků už nevím co s ním dodal e má ponovém roce hubne a že ted musí mít zásoby :think:

• Citovat
  • Upravit
13119
20.1.12 10:04

a nemohla bys prosím tě napsat trochu podrobněji o té tvé alternativní dietě? Co jíš, kolik máš povoleno KJ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.1.12 10:19

Ahojky tak to je super, že tak pěkně hubneš, jsi šikovná :potlesk: Já jsem začala hubnout, protože jsem se na sebe už nemohla podívat a poslední kapka byla, když jsem šla do obchodu a tam mi bylo řečeno, že na mě nic nemají :roll: Dietu držím 6 měsíců a už mám pár kilo dole, viz metřík :) Jinak já jím 5× denně po třeh hodinách a jen dietní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
20.1.12 10:52

Ahoj,taky bych táda věděla něco víc o tom,co jíš.jsem už teda starší,nahoru jdou kila kosmickou rychlostí,za 9let,25kg.Dolů to však nejde.Chjo.

• Citovat
  • Upravit
280
20.1.12 11:13

Holy teď tu mám práci,ale odpoledne až malej usne a bude volno,tak vám se napíšu příklad mého denního jídelníčku a napíšu vám aleternatzvní jídelníček co mi dala má Mudr oki? :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
22.1.12 09:47

Tááákže dámy :) :D Takže příklad mého denního jídleníčku:
Snídaně(7-8hod.) 1 plátek slunečnicového chleba,25g nízkotučného sýru Président,ovocný neslazený čaj, nebo Caro,okurka.
Oběd (11-13hod.) 120g naložených kuřecích prsou,85g bílého pečiva nebo 55g těstovin,zelenina
Večeře(17-18hod.)To samé co k obědu,akorát si jako přílohu dávám jen pečivo.

No a takhle jeto pořád dokola.Vážení,vážení,vážení… :*

Sepíšu vám ten příkladný redukční jídelníček,ale ošizený :)

Takže Kj na den 8360

Snídaně(1890Kj/450Kcal)
1× Bílkovinová potr.
sýr tavený nízkotučný 85g
sýr tvrdný nízkotučný 70g
tvaroh měkký 170g
vejce celé 100g
bílek 155g šunka libová 85g
lučina linie 105g
lučina 65g
sýr žervé 85g

1×Sacharidová potr.
pečivo celozrnné 82g
pečivo bílé 82g
knackebrot 70g
toust.chléb 82g
vločky 77g
musli ovocné 72g
corn flakes 55g
chléb křehký 55g
suchar dietní 55g

Oběd+Večeře (2460Kj/586Kcal)
1× bílkovinová potr
hovězí maso 145g
rybí filé 315g
kuřecí/krůtí prsa 230g
králík 230g
telecí kýta 205g šmakoun 315g šunka libová 145g
vejce 115g
sýr tvrdý nízkotučný 90g
sýr tavený nízkotučný 115g
tvaroh měkký 315g
lučina 65g
lučina linie 145g
drůbeží párek 140g
hermělín 80g
zavináč 135g
tunák ve vlst.štávě 190g
cottage sýr 230g
olomoucké tvarůžky 155g

1× sacharidová potr
brambory vařené 300g
těstoviny 55g
rýže 55g
bramborová kaše 285g
luštěniny 230g
brambor.knedlík 155g
housk.knedlík 135g
pečivo celozrnné 90g
pečivo bílé 90g
knackebrot 90g
toustový chléb 90g
vločky 85g
musli ovocné 65g
corn flakes 55g
chléb krřehký 55g
suchar dietní 55g

Tákže :lol: :zed: jsem váám nakonec vypsala všechny potraviny k danému chodu :D

A podle toho si to sestavujete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
2.7.16 22:46

Co jsem začala po rodičáku chodit do práce (jezdím MHD a od ní to mám ještě docela kus ještě pěšky, po práci letím pro malého do školky, teď jsem pořád obíhala nějaké doktory - vstupní prohlídka, tříletá s dítětem atd), učím se nové věci tak prostě nemám moc čas se najíst, ani chuť když je třeba větší horko, a jde to tak nějak samo…trochu i nervama…a jak je hezky, jsme ještě po práci s malým hodně venku… no chtělo by to něco shodit, když už si v práci objednávám oběd, tak něco zdravého, lehkého…držím moc palce a gratuluju k rozhoupání se, vždy to chce nějaký impuls! Já se k pořádnému hubnutí za tři roky doma nedokopala, občas jsem dostala záchvat že jsem chodila cvičit, ale nikdy mi to dlouho nevydrželo - taky nebylo pokaždé hlídání a jak šly kila po porodu dolů celkem snadno kojením a nevyspáním, tak pak už jen nahoru…a kdybych chtěla druhé, nechci být jak koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková