Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mentolko to zní dobře! co to je ten Alpin?? muusím kouknout..
Vercaa píše:to je ten indoor walking:) jen se tomu říká alpinning blíže vysvětlím tam nebo ti to popíšu:))
Mentolko to zní dobře! co to je ten Alpin?? muusím kouknout..
Veru, tak indoor walking je volně přeloženo jako chůze uvnitř a patří tam několik jakoby odnoží H.E.A.T. pak K2 HIKING, a ještě Alpinning:) jinak je to vlastně Alpinning indoor walking:) celý název.
a ještě z webu:)
ALPINNING™ Indoor Walking je skvělá cesta jak rozšířit Váš fitness program. Indoor Walking ve volném překladu ,,chůze uvnitř“. ALPINNING™ -Indoor Walking, lze formulovat jako aktivitu, kterou vykonává skupina lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních stacionárních trenažérech tzv. ALPITRACK trenažérech. Pro bližší představu, ALPINNING™-Indoor Walking lze přirovnat ke spinningu, či indoorcyclingu, ovšem na místo stacionárních kol, ALPINNING™-Indoor Walking využívá zmiňovaných speciálních trenažérů.
Veru ale jinak je to v podstatě to samé chůze na pásech do kopce:) plus posilování:) prostě dřina spalování a spalování:)
Mentolko dík:)) to zní dobře…já potřebuju aspon jednou týdně nějaký pohyb kromě vycházek s kočárkem, fyzičká nulová, břicho roste:)) Odkud jsi, jestli se můžu zeptat?? klidně pošli SZ…
akorát teda tam něděláme tak moc přeskoků a přešlapů jen něco, kvůli bezpečnosti:)
mentolka píše:
Veru, tak indoor walking je volně přeloženo jako chůze uvnitř a patří tam několik jakoby odnoží H.E.A.T. pak K2 HIKING, a ještě Alpinning:) jinak je to vlastně Alpinning indoor walking:) celý název.a ještě z webu:)
ALPINNING™ Indoor Walking je skvělá cesta jak rozšířit Váš fitness program. Indoor Walking ve volném překladu ,,chůze uvnitř“. ALPINNING™ -Indoor Walking, lze formulovat jako aktivitu, kterou vykonává skupina lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních stacionárních trenažérech tzv. ALPITRACK trenažérech. Pro bližší představu, ALPINNING™-Indoor Walking lze přirovnat ke spinningu, či indoorcyclingu, ovšem na místo stacionárních kol, ALPINNING™-Indoor Walking využívá zmiňovaných speciálních trenažérů. [/citace
Můžu se připojit do diskuze a zeptat se, kde to cvičíš? Zní to zajímavě
vypadá to skvěle! a počítá se i s lidma co funí jen co uběhnou pár metrů?:))
Schnapi píše:mentolka píše:
Veru, tak indoor walking je volně přeloženo jako chůze uvnitř a patří tam několik jakoby odnoží H.E.A.T. pak K2 HIKING, a ještě Alpinning:) jinak je to vlastně Alpinning indoor walking:) celý název.a ještě z webu:)
ALPINNING™ Indoor Walking je skvělá cesta jak rozšířit Váš fitness program. Indoor Walking ve volném překladu ,,chůze uvnitř“. ALPINNING™ -Indoor Walking, lze formulovat jako aktivitu, kterou vykonává skupina lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních stacionárních trenažérech tzv. ALPITRACK trenažérech. Pro bližší představu, ALPINNING™-Indoor Walking lze přirovnat ke spinningu, či indoorcyclingu, ovšem na místo stacionárních kol, ALPINNING™-Indoor Walking využívá zmiňovaných speciálních trenažérů. [/citace
Můžu se připojit do diskuze a zeptat se, kde to cvičíš? Zní to zajímavějasan ahojky v bestu přesněji v help-fitness best:)
v sobotu 9,30 zatím, ale bude jich víc tak za 2měsíce aspon dvakrat týdně:)
Vercaa píše:
Mentolko dík:)) to zní dobře…já potřebuju aspon jednou týdně nějaký pohyb kromě vycházek s kočárkem, fyzičká nulová, břicho roste:)) Odkud jsi, jestli se můžu zeptat?? klidně pošli SZ…
jsem z Olomouce ze Stiborky původně:),ale ted dojíždím z Přáslavic a ty?
Vercaa píše:
vypadá to skvěle! a počítá se i s lidma co funí jen co uběhnou pár metrů?:))
berou se všichni:)
mentolka píše:
v sobotu 9,30 zatím, ale bude jich víc tak za 2měsíce aspon dvakrat týdně:)
Děkuji. ![]()
verjanku píše:promin moc se omlouvám, tak jsem ti z toho udělala trošku jinou diskuzi že
Ahoj holky, jsem doma po porodu 5 měsíců a přemýšlím, že bych občas zašla na zumbu. ( Nikdy jsem to nezkoušela, ale když je to teď tak strašně ,,in") Poradíte, kam chodíte? A jestli to vůbec stojí za to zkusit, nebo radši vyzkoušet něco jinýho? ( Dřív jsem dělala aerobic a power full, ale to druhý už teď asi fakt nedám
)