Olomouc Zumba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
23.1.12 11:49

Mentolko to zní dobře! co to je ten Alpin?? muusím kouknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:07
Vercaa píše:
Mentolko to zní dobře! co to je ten Alpin?? muusím kouknout..
to je ten indoor walking:) jen se tomu říká alpinning blíže vysvětlím tam nebo ti to popíšu:))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:14

Veru, tak indoor walking je volně přeloženo jako chůze uvnitř a patří tam několik jakoby odnoží H.E.A.T. pak K2 HIKING, a ještě Alpinning:) jinak je to vlastně Alpinning indoor walking:) celý název.

a ještě z webu:)

ALPINNING™ Indoor Walking je skvělá cesta jak rozšířit Váš fitness program. Indoor Walking ve volném překladu ,,chůze uvnitř“. ALPINNING™ -Indoor Walking, lze formulovat jako aktivitu, kterou vykonává skupina lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních stacionárních trenažérech tzv. ALPITRACK trenažérech. Pro bližší představu, ALPINNING™-Indoor Walking lze přirovnat ke spinningu, či indoorcyclingu, ovšem na místo stacionárních kol, ALPINNING™-Indoor Walking využívá zmiňovaných speciálních trenažérů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:15

Veru ale jinak je to v podstatě to samé chůze na pásech do kopce:) plus posilování:) prostě dřina spalování a spalování:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
23.1.12 12:16

Mentolko dík:)) to zní dobře…já potřebuju aspon jednou týdně nějaký pohyb kromě vycházek s kočárkem, fyzičká nulová, břicho roste:)) Odkud jsi, jestli se můžu zeptat?? klidně pošli SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:17

http://www.youtube.com/watch?…

odkazek na videjko mrkni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:18

akorát teda tam něděláme tak moc přeskoků a přešlapů jen něco, kvůli bezpečnosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
23.1.12 12:19
mentolka píše:
Veru, tak indoor walking je volně přeloženo jako chůze uvnitř a patří tam několik jakoby odnoží H.E.A.T. pak K2 HIKING, a ještě Alpinning:) jinak je to vlastně Alpinning indoor walking:) celý název.

ALPINNING™ Indoor Walking je skvělá cesta jak rozšířit Váš fitness program. Indoor Walking ve volném překladu ,,chůze uvnitř“. ALPINNING™ -Indoor Walking, lze formulovat jako aktivitu, kterou vykonává skupina lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních stacionárních trenažérech tzv. ALPITRACK trenažérech. Pro bližší představu, ALPINNING™-Indoor Walking lze přirovnat ke spinningu, či indoorcyclingu, ovšem na místo stacionárních kol, ALPINNING™-Indoor Walking využívá zmiňovaných speciálních trenažérů. [/citace

Můžu se připojit do diskuze a zeptat se, kde to cvičíš? Zní to zajímavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
23.1.12 12:20

vypadá to skvěle! a počítá se i s lidma co funí jen co uběhnou pár metrů?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:25
Schnapi píše:
mentolka píše:

ALPINNING™ Indoor Walking je skvělá cesta jak rozšířit Váš fitness program. Indoor Walking ve volném překladu ,,chůze uvnitř“. ALPINNING™ -Indoor Walking, lze formulovat jako aktivitu, kterou vykonává skupina lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních stacionárních trenažérech tzv. ALPITRACK trenažérech. Pro bližší představu, ALPINNING™-Indoor Walking lze přirovnat ke spinningu, či indoorcyclingu, ovšem na místo stacionárních kol, ALPINNING™-Indoor Walking využívá zmiňovaných speciálních trenažérů. [/citace

Můžu se připojit do diskuze a zeptat se, kde to cvičíš? Zní to zajímavě :)

jasan ahojky v bestu přesněji v help-fitness best:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:26

v sobotu 9,30 zatím, ale bude jich víc tak za 2měsíce aspon dvakrat týdně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:29
Vercaa píše:
Mentolko dík:)) to zní dobře…já potřebuju aspon jednou týdně nějaký pohyb kromě vycházek s kočárkem, fyzičká nulová, břicho roste:)) Odkud jsi, jestli se můžu zeptat?? klidně pošli SZ…

jsem z Olomouce ze Stiborky původně:),ale ted dojíždím z Přáslavic a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:30
Vercaa píše:
vypadá to skvěle! a počítá se i s lidma co funí jen co uběhnou pár metrů?:))

berou se všichni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
23.1.12 12:30
mentolka píše:
v sobotu 9,30 zatím, ale bude jich víc tak za 2měsíce aspon dvakrat týdně:)

Děkuji. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 12:37
verjanku píše:
Ahoj holky, jsem doma po porodu 5 měsíců a přemýšlím, že bych občas zašla na zumbu. ( Nikdy jsem to nezkoušela, ale když je to teď tak strašně ,,in" :lol: ) Poradíte, kam chodíte? A jestli to vůbec stojí za to zkusit, nebo radši vyzkoušet něco jinýho? ( Dřív jsem dělala aerobic a power full, ale to druhý už teď asi fakt nedám :lol: )
promin moc se omlouvám, tak jsem ti z toho udělala trošku jinou diskuzi že :roll: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková