Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zmba se cvičí na ZŠ Rožňavská a ZŠ Heyrovského…
já se přidám ráda, ale termín porodu mám 1.dubna, tak nevm jestli ten květen je pro tebe ideální…ale ráda budu s někým chodit cvičit ![]()
Tak držím palce, ať všechno dobře dopadne a pak budeme chodit. To víš, pořád se nemůžu odhodlat jít někam sama…
A jak zvládáš těhotenství? ![]()
Ale jo dobrý ::-) už se moc těšíme
a co ty? jak staré máš mimčo, nebo kdy rodíš?
To věřím, že se těšíte, máte na co
Malýmu bude příští týden 7 měsíců, to už je velkej chlap ![]()
@valina1 Ahoj. Tak jak Vám to všechno dopadlo? Určitě se radujete z miminečka
Vzpomněla jsem si, že jsme se tady domlouvaly na tu zumbu, tak jsem se chtěla zeptat, jak to vypadá? Jestli to teda spolu vyzkoušíme? Já jsem se k tomu ještě nedokopala, pač se mi nechce samotný ![]()
@Veronika18 ahojky
no mimišo si užívám, řeknu ti je to teda docela záhul
ale už je to čím dál lepší…tak klidně se můžeme domluvit, ale já bch mohla jen v dny, kdy je můj doma- má krátký x dlouhý týden…víš kde je nějaká zumba? já ted nemam nejak prehled
@valina1 A co máte?
Záhul to je, to jo. Malej se teď začíná pěkně vztekat a stavět si hlavu, v červnu mu bude už rok, ale rozčiluje se jak starej chlap
No já vim akorát o tý ZŠ Heyrovského a tam se cvičí, myslím, každý čtvrtek od 8 do 9 večer.
@Veronika18 no to je dost na prd čas…za prvé bych mohla jen každých 14 dní a za druhé v 9 chodí malej spat
a já kojím, takže tátovi ho nemůžu jen tak nechat..ideální by bylo najít něco kolem 6
máme chlapečka, když si zapneš podpis (pod nadpisem Olomouc zumba) tak uvidíš fotky ![]()
To chodí docela dlouho, náš malej chodí po 7
A to už se vždycky těšim, až přijde jeho hodina
Mě by ten čas docela i vyhovoval, ale mrkneme se. Klíďo bych šla taky dřív, to by bylo ještě lepší. Malej je taky kus chlapa
moc hezkej. Počkej, až vám bude doma lítat a budeš všechno věšet ke stropu ![]()
Ahoj holky, nevíte prosím, kde se v Olomouci, někde v blízkosti Povlu, cvičí zumba? Chtěla bych se sebou po porodu něco udělat a nevím, kam zajít
Děkuji za odpověď a kdybyste třeba měla některá zájem zajít se mnou…