Helma pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
6.5.16 04:51

Nevím, mě to přijde jako, tahaní peněz, děti padali a budou padat pořád. Mám taky hyperaktivnho syna, který se začal stavět a obcházet nábytek už v 7 měsících, co obcházet oblítávat nábytek :D v 10 měsících už chodil, žádný pud sebezáchovy. Měl pády u kterých jsem trnula hrůzou, během 3 měsíců 4 krát na pohotovosti, probdělé noci, kdy jsem ho kontrolovala, ale helmička mě nikdy nenapadla. Musí se naučit padat a to, že to i bolí, tím se učí, že to příště nemá dělat a mít cca 12 hodin v kuse něco na hlavě, taky není určitě příjemné :)
Syn má teď 1,5 roku a máme období, vylezu na cokoliv, takže je furt někde na stole, na židli, na skříni, nevím do kdy by tu helmičku musel nosit :D Maléj padá pořád, sice už n tak na hlavu, ale spíš na pusu, takže pro změnu věčně prokouslý jazyk, nebo ret.
Nevím, prostě si myslím, že to dítě si těmi pády musí projít, i když někdy vypadají strašně a bol spíš tu maminku, než to dtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
6.5.16 05:15

Klidne helmu kup. diteti jsme ji koupili take, samozrejme se naucil padat stejne, jako jakekoliv jine dite bez helmy. Pokud se nekdo domniva, ze to dite v helme neboli, je na omylu. Ovsem napriklad na dlazbe zmirni otres na uroven koberce. Klidne pro svuj dobry pocit dej, zde ukazana fialova mi prijde zbytecne robustni, existuji i mensi s prostrihy.

• Citovat
  • Upravit
2398
6.5.16 06:35

Trochu mimo téma, ale vzpomněla jsem si, že když měl syn 1,5 roku, bylo zrovna léto a já si říkala, že jej nechám chodit venku na zahradě nahého, aby si uvědomil, že se může vyčůrat do travičky (u dcery se to vyplatilo).
Jenže byl malý „divočák“, nechodil, ale běhal, pořád padal (nejen na trávě, ale hlavně na beton. chodníku), tak abych z něj neměla holčičku (neodřel si při pádech pinďoura), nosíval slipky:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.5.16 07:16

Mě přijde koupit dítěti helmu na chození doma - velice NEBEZPEČNÉ. To že dítě padá má účel, je to součást vývoje, musí se nějak naučit dávat na sebe pozor a jeho tělíčko s tím počítá. To mu chcete molitanovat cestu celým životem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
6.5.16 07:32

@MisaHanuska my jsme sehnali cyklo pro maleho uz v deviti mesicich, sice nam to dalo, ale mame. Ale to jen tak mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
6.5.16 08:18

My jsme helmicky dvojcatum davali, meli jsme dlazbu a ty pady byly fakt tvrde. Helma je delana tak, ze se diteti tolik nepoti hlavicka jako v cepicce. Nakonec jsme dali vsude koberec, obalili rohy a helmy skoncily ve skrini :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.5.16 22:37

@Poison Eve Děkuji, jeden z mála příspěvků v diskusi s vlastní zkušeností a na to jsem se hlavně ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí