Hematom a strach z potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
12.3.21 08:02

Ahoj holky, přidávám se do diskuze. Jsem po ketu, dnes 22.den. Včera jsem z ničeho nic začala krvácet, jela jsem na pohotovost, kde mi dr. řekl, že mám v děloze krásné embryo se srdeční akcí, ale hned pod ním je hematom 30×7mm. Dostala jsem injekci Dicynone a mám nařízený klid na lůžku a 3×1 tbl Ascorutinu. Břicho mě stále pobolívá a pořád krvácím. Bojím se…Ale Vaše příběhy zde mě nakoply, že je naděje, že to mimčo zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.21 21:36

@grokat Ahoj, tak držím palce 🤞🏻 😌 Já nakonec špinila po tom hematomu až do konce I. trimestru, ale vše je v pořádku. Ať je tomu stejně i u Tebe 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.21 18:49

Mám s hematomem také zkušenost. Byla jsem u dr. na kontrole 6tt a vše bylo ok :? :) druhy den odpoledne jsem zakrvacela (do odpoledne bylo vše ok ) jela jsem hned do nemocnice, můj dr. nebyl ) dostala jsem prášky a čípek. V tu chvíli bylo vse ok. I srdíčko. Přijela jsem domu, lehla si a ležela. Bohužel večer jsem se rozkrvacela více a šli ze mě kusy. :,( Bohužel v tu chvíli vse končilo. :( Utěšuje se tím ze to tak byt mělo a stát se to měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.21 19:03

Mela jsem hematom asi v 8tt a pak se mi udelal jeste jeden. Brala jsem ascorutin. Vse ok 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky