Hemofilie - porucha srážení krve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
13.12.17 15:32

@Kvent urgovat, chtit kontakt primo na laborku. Obratit se na centrum pro hemofiliky ve vasem kraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.1.18 14:23

@Lama Lama tak vysledky konecne prisli. Hodnota F IX je 1%, ve zprave mame, ze je to tezka forma, vsude na internetu je od 1% stredni.. Jak to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.1.18 14:33
@Kvent píše:
@Lama Lama tak vysledky konecne prisli. Hodnota F IX je 1%, ve zprave mame, ze je to tezka forma, vsude na internetu je od 1% stredni.. Jak to tedy je?

1% je hranice mezi tezkou a stredni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.18 15:15

Ahoj holky. Podelim se o svou zkusenost. Jsem prenasecka tezke hemofilie A. Bratr je hemofilik. Je to oskliva nemoc, neustale v nemocnici, pichani 8. Faktoru. Dnes je bratr dospeli, ma omezenou hybnost kloubu, porad ho klouby boli. Ja mam dve dceri. U prvni jsem sla na CVS ( odber choriovych klku). Dcera neni prenasecka, pak prisla druha dcera, tam se zjistilo jen z krve, ze je holka a dal jsem to neresila. Ted cekam kluka, lezim doma po cvs a cekam na vysledky. Je to nekonecne cekani. Nevim co bude. Zazil nekdo? Jak. jste to zvladaly? Jinak pokud jste nekdo prenaseckou, ci se v rodine vyskytuje hemof. Rozhodne je potreba si to resit po vlastni ose. Oslovit UHKT v Praze, gynekolog s tim nemusi mit vubec zkusenost. Budu rada za jakoukoliv zkusenost. I treba komu to vyslo dobre a ma zdrave deti. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí