Herečka po pichnuti ucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
565
14.6.14 17:13

@kve-tinka A me to taky přišlo divné, ale našla jsem to tu i v jiných diskusích, ze to maji doporučeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
14.6.14 17:15

@Beruška-Boubelka já jsem taky pos… protože ted jsem si uvědomila, ze horečka mu stoupala vždy po pruplachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
14.6.14 17:18

My jsme vždycky vyplachovali peroxidem vodíku, řekl nám to dr. na ORL na poliklinice i na pohotovosti v Motole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865

Když to máte ve zprávách, tak to tak je…jsem z Vás teď úplně vykojelená, protože jsem na ORL dělala 3roky, ale na lůžkách a pak jsem přešla na rok jinde a teď jsem na mateřské. Ale fakt si neuvědomuji, že když jsem byla ambulanci a píchali jsme ucho, že bychom rodičům doporučovali ucho doma vyplachovat…úplně slyším doktora jak říká, že se tam nesmí dostat voda, nečistota… :nevim:

Příspěvek upraven 14.06.14 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
@adusinka píše:
@Beruška-Boubelka já jsem taky pos… protože ted jsem si uvědomila, ze horečka mu stoupala vždy po pruplachu

Tak jedině zavolat na ORL pohotovost a tam se ještě jednou zeptat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
14.6.14 17:19
@ivašot. píše:
My jsme vždycky vyplachovali peroxidem vodíku, řekl nám to dr. na ORL na poliklinice i na pohotovosti v Motole

uf, tak nejsem jedináááá :)

• Citovat
  • Upravit
1724
14.6.14 17:20

Mě taky pichali uši, ten vyplach jsem vždycky prořvala jak tygr (bylo mě myslím 12), mamka se na to vyprdla a vytírala na sucho-1000× lepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
14.6.14 17:21

Ja kdyz jsem byla na pichnuti ucha pri zanetu, tak dr. rikal, ze nechat ucho na pokoji, maximalne lezet co nejvic na te strane, aby hnis mohl samovolne vytekat, ale nicim necistit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.6.14 17:22
@adusinka píše:
@kozisek preklepla jsem se. Kde se to opravuje?

Měla by tam být editace tvých příspěvků, ale už to nech, ostatní to asi pochopili :oops: :mrgreen: ať je lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
14.6.14 17:24
@kve-tinka píše:
Když to máte ve zprávách, tak to tak je…jsem z Vás teď úplně vykojelená, protože jsem na ORL dělala 3roky, ale na lůžkách a pak jsem přešla na rok jinde a teď jsem na mateřské. Ale fakt si neuvědomuji, že když jsem byla ambulanci a píchali jsme ucho, že bychom rodičům doporučovali ucho doma vyplachovat…úplně slyším doktora jak říká, že se tam nesmí dostat voda, nečistota… :nevim:Příspěvek upraven 14.06.14 v 17:19

Tady se to taky řeší a každej MUdr. říká něco jiného :nevim:
 https://www.emimino.cz/…vani-146590/

• Citovat
  • Upravit
14335
14.6.14 17:25

@Katchi naprosto stejně nám to bylo řečeno..
Já jako malé dítě jsem měla x krát píchané ucho a pokaždé to bylo- nechat být, ležet na straně a nic tam nedávat- nikdy jsem teplotu neměla..
Myslím, že to neni moc dobré znovu teplota, raději bych se informovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.6.14 17:29

@Beruška-Boubelka hlavně si myslím, že to to dítko musí bolet. Max ta Borová voda, ona je sterilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.6.14 17:32

Ono se mohlo stát, že se to zcelilo- zdá se mi, že mi známá říkala, že na kontrole museli píchat znovu, že se to znovu zacelilo.. jeslti je horečka, možná se to tam znovu nějak zcelilo- ale lékař nejsem, ale horečka je divná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
14.6.14 17:42
@kve-tinka píše:
@Beruška-Boubelka hlavně si myslím, že to to dítko musí bolet. Max ta Borová voda, ona je sterilní.

holky, normálně jsem si myslela, že jsem ve všem zběhlá, ale teď jste mě doopravdy vyděsily :think: :?

• Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
14.6.14 17:48

Holky, tady se to řeší taky a taky co mudr., to názor, tak už teda fakt nevím :think:

http://baby-cafe.cz/…use/46/47976

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí