Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vykašlete se na rourku. Miminka nemusí kakat i několik dní, jen mu tím uděláte zle, zvykne si na to a pak s tím bude mít problém… Pokud kojíte, pijte hodně odvar z kmínu, je taky super švestková šťáva, ale na to je ještě miminko malé, možná jednu lžičku zkusit… Pokud dáváte UM, zkuste změnit značku, každému miminku vyhovuje jiné.
Kapky espumisan
Rourku jsem taky používala, synovi bude 7 měsíců, nezvykl si na ní, kaká normálně, vždy jsem použila, když už to opravdu nešlo vydržet, pomohlo to suprově. ![]()
Z čeho soudíš, že jí nemůže vytlačit? Děti můžou kadit i jednou za pár dní nebo i vůbec. Heřmánek mu nedávej. Buď fenyklový nebo kminový čaj pro sebe, miminku na prdíky espumisan.
Syn je plne na UM, ze ji nemůžu vytlačit soudim z toho, ze se cely den sviji a dokud mu nepomůžu tak se nesklidni.
@Anonymní píše:
Syn je plne na UM, ze ji nemůžu vytlačit soudim z toho, ze se cely den sviji a dokud mu nepomůžu tak se nesklidni.
Tak kup espumisan, do každé lahve 5-10 kapek. ![]()
@Anonymní píše:
espumisan. A může mít jen prdíky, děti na to trpí, kvůli tomu ještě nepotřebuje hned strkat rourku ![]()
Espumisan jsme meli dle Dr. by mel na UM kakat kazdy den uz nas poslala i na ultrazvuk střev, kdyby měl jen prdiky tak to tak nehrotim!! ![]()
@Anonymní píše:
Espumisan jsme meli dle Dr. by mel na UM kakat kazdy den uz nas poslala i na ultrazvuk střev, kdyby měl jen prdiky tak to tak nehrotim!!
Dle dr… podle dr by dítě mělo věcí.
Tak proč se nezeptáš doktorky, aby ti poradila?
Malý taky trpěl na prdíky, řval jak blázen a doktorka mi řekla, že u kluků to tak bývá, poradila espumisan a neřešila. Neptala se kolikrát denně má stolici atd.
Nevím, zkus masáže. ![]()
Ahoj holky, malý má problémy s kakáním, stolice je řídká, ale nechce ji vytlačit musím mu pomáhat rourkou myslíte, že by mělo nějaký účinek dat mu hermankovy caj?? Po fenyklovým má bolení bříška
Nebo co by mu mohlo pomoct dostat to že sebe ven? Jsou mu dva měsíce.