Hexacima schéma 2+1 - poraďte

nelka123
1.9.16 10:30

Hexacima schme 2+1 poradte

Dobry den, rada bych se optala zda jde u teto vakciny uz schema 2+1? Vcera byl syn ockovan ve trech mesich prvni davkou( mel vecer zvysenou teplotu 38 po odecteni 0.5c. Ted uz ma 37.4 bez odecteni. Rada bych dala pouze 3 davky.. za mesic mame jit na dalsi a pak se jde az za 6 mesicu? To by byla ta treti? Nebo mam tu druhou odsunout az za dva mesice? Vubec nevim a doktorce jsem zatim nic nerikala tak zjistuju jestli to vubec jde..Dekuji
Doktorka je ze stare skoly a stoji si za svym, ale pokid to pujde tak udelam vse aby dostal jen tri davky.
Dekuji za Vase rady a zkusenosti..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
1.9.16 10:39

Jj jde to, vydupala jsem si, prostě najít info na netu a argumentovat a nedat se, je to ale boj. dávám i homeo před a po očko a bez reakcí a teplot - thuja a silicea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
1.9.16 10:47

Ja si to taky budu muset vydupat. nechtela jsem ockat ani ted az dyl ale doktorka se nedala ukecat..:( ale jestli to pujde tak udelam vse aby dostal pouze tri davky..ale nevim kdy jit teda na tu druhou..vim ze ta treti je snad az po 6 mesicich od druhe.. taky jsem dala thuya 15ch 5kul.ale i tak mel teplotu zvysenou:(((

• Citovat
  • Upravit
50
1.9.16 10:58

Za měsíc až dva, dr. ti řekne za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.9.16 10:59

Hexacima jde dat ve schematu 2+1,nase mala mela po hexacime taky horecku, ale pres 39.. :( a ted uz dva mesice odkladam dalsi davku, a stale nevim, porad se to ve me pre. Uskodi ji ockovani? nevim! Uskodi ji neockovani? Nevim! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
1.9.16 11:05

Jo jo Dr. Rikal za mesic dalsi, ale ja ji asi odsunu..
Chapu tvoje pocity taky z toho ockovyni nejsem nadsrna a vubec nevim no..ale pokud chci aby sel do skolky tsk musi mit ty povinne a uz vidim jak se semnou bude prit kdyz budu chtit to schema 2+1…ale jestli to jde tak chci radsi tohle a jednu davku mu usetrim…ale bude to boj to vim..

• Citovat
  • Upravit
5215
1.9.16 11:09
@nelka123 píše:
Ja si to taky budu muset vydupat. nechtela jsem ockat ani ted az dyl ale doktorka se nedala ukecat..:( ale jestli to pujde tak udelam vse aby dostal pouze tri davky..ale nevim kdy jit teda na tu druhou..vim ze ta treti je snad az po 6 mesicich od druhe.. taky jsem dala thuya 15ch 5kul.ale i tak mel teplotu zvysenou:(((

Podstatne je uvedomit si ze dr nerozhoduje! I kdyz to tak rady delaji, ty jsi matky ty mas konecne slovo. Kdyz reknes 2+1 a další az za 2 měsíce dr musí respektovat nebav se s ni o tom když není rozumná. Prostě to řekni a tím diskuzi ukonči. Vyhláška o očkování to dovoluje a žádný zákon to nijak neupravuje, když by dr skousela vyhrožovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.9.16 11:09

@nelka123 kdyz si pohlidas delsi odstup(min 2 mesice),tak muzete 2+1,pokud tam nakluses po mesici, tak ti to da na 3+1..my ockovali v 10 mes, v 18m a posledni ve dvou letech..ale ja jsem si to tak domluvila a Dr.na to ani popel..je to jen ciste na tobe, tve rozhodnuti, nikdo ti nemuze.nic nutit a vyhrozovat..proste to vasi dr. oznam..ty jsi maminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
1.9.16 11:17

Ja bych si klidne neco vymyslela aby tam byl rozestup ty dva mesice.. ted jsme obj. Na 30.9. Ale zavolam tam a reknu ze malej je trochu nastydlej a pak az tam pujdem po tech dvou mesicich tak reknu ze chci schema 2+1..no to bude uz to vidim jak se bude tvarit a rozmlouvat…

• Citovat
  • Upravit
31672
1.9.16 11:40

Klidně dej 2+1, a fakt je lepší, když je tam min 2m rozestup, tak si to pohlídej. 2-6m by to mělo nejlíp být, mezi 2. a 3. 6-12m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
1.9.16 12:20

Dekuji.. a ten 2 mesicni odstup bude tedy stacit? Pri te druhe davce?

• Citovat
  • Upravit
nelka123
1.9.16 18:30

Jeste bych se chtela zeptat zda ta ucinost bude teda stejna kdyz dam pouze tri ockovani(2+1) proc to teda ti doktori sami nenabidnout kdyz je takova moznost aby se do takovych drobecku necpalo tolik srac..:(to nechapu..

• Citovat
  • Upravit
338
1.9.16 18:48
@nelka123 píše:
Jeste bych se chtela zeptat zda ta ucinost bude teda stejna kdyz dam pouze tri ockovani(2+1) proc to teda ti doktori sami nenabidnout kdyz je takova moznost aby se do takovych drobecku necpalo tolik srac..:(to nechapu..

Ano, ucinnost naprosto stejna, uvadi to i pribalovy letak ;) a odstup opravdu min 2 mesice mezi prvni a druhou davkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
1.9.16 19:01

Dekuju..to bude boj uz to vidim…ona to urcite nebude chti takhle naockocat..nejhorsi je ze ona to byla nejdriv nase doktorka kam jsem jeste chodila ja jako mala holka:( a do skolky to bude teda stacit tohle schema? No to fakt bude uz to vidim..

• Citovat
  • Upravit
338
1.9.16 19:14

@nelka123 melo by to stacit na MS, doktorce jde o penize, neres to s ni, jen ji to proste oznam :kytka: a stejne za chvili zacne podzim obdobi chripek, takze myslim, kdyz ji zavolas a reknes, ze mas ditko, nachlazene, tak co udela?? :) navic by dite melo byt pred ockovanim min 14 dni uplne zdrave, nase Dr.to teda hlida a sama se vzdy pta, nez zacne ockovat..nenech se zastrasit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek