Hexavakcína x tropická vedra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
15.7.10 14:52

My jsme očkování odložili na září :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.7.10 14:54

Kolozubko, super a MUDr. v pohodě? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.7.10 14:57

fragolo, no řekla jsem jí, že jsou teď ty vedra a že malé rostou čtyři čtyčky najednou a taky se jí zhoršil exém a že se mi zdá unavená, tak uznala, že by to nebylo vhodné. No a jelikož má celý srpen dovču, tak sama navrhla začátek září :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.7.10 15:15

Tak to je fajn, že došla k takovému závěru :-D A fakt mi přijde, že většina MUDr. jede taky, aby si mohli odškrtnout… Bohužel :-? Já jsem jinak s naší MUDr. spokojená, to zase ano, je pečlivá, ale s očkováním kolikrát nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.7.10 17:12

Přesně jak píšete, prostě ony to mají nařízeno a chtějí to mít z krku, naše doktorka říkala, že TBC už by zrušila dávno, jenom samé problémy, ale nařízení je jiné … :cert: Také je problém v dalších maminkách, většinou přijdou a ani je nenapadne se nad tím zamyslet. Jako známá mi řekla, že by si pak spolu děti nemohli hrát, když by náš nebyl naočkovaný 8-o 8-o 8-o Temno 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.7.10 20:48

Tak já už jsem se vyjádřila v tom smyslu, že bych chtěla odsunout ten Priorix, tak se to nesetkalo moc s pochopením, tak mě docela udivilo, že dr. tentokrát souhlasila. No spíš si myslím, že si to nechce vzít na triko, když jí upozorním na to, že malá se mi nezdá ok, tak to nechce riskovat. Jinak mi taky dost poradila, když mi nebylo něco jasné, nebo malá měla nějaké problémy, ale spíš si myslím, že je dost opatrná… Informací o očkování už je na netu docela dost, tak si každý může udělat svůj názor, tak taky nechápu, že to spousta maminek neřeší a nechají do dětí napíchat cokoli a kdykoli. Já mám strach jak z těch nemocí, tak z léků, takže je to neřešitelný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
16.7.10 07:45

Tak slíbila jsem že napíšu jak proběhla včerejší druhá hexa. Zatímco první byla s reakcí a to žádný vedra nebyli. Druhá naprosto v pohodě bez jedinýho příznaku i teploty. Takže jsem ráda že jsem do toho doktorce nekecala a věřila že to problém není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.7.10 09:47
Jackie píše:
Tak slíbila jsem že napíšu jak proběhla včerejší druhá hexa. Zatímco první byla s reakcí a to žádný vedra nebyli. Druhá naprosto v pohodě bez jedinýho příznaku i teploty. Takže jsem ráda že jsem do toho doktorce nekecala a věřila že to problém není :wink:

Super. Jen pozor. U Toma přišla druhá reakce až více než po 24hod. :cry:

• Citovat
  • Upravit
9094
16.7.10 10:12

No u nás zatím pořád dobrý a je veselej tak doufám že už ani nic nepřijde. Po první jsme chytli horečky hned večer… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
16.7.10 18:54

Tak teď už můžu právoplatně říct že u nás bez jekékoliv reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.7.10 19:50

Jackie, tak to gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.7.10 00:01

Taky nas ceka preockovani, ale nase Dr. mi rekla, ze v techto horkach neoockuje, ze pockame az se to trochu sklidni, byla jsem velmi mile prekvapena, ze s tim prisla uplne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Melicharová
18.7.10 01:50

Dám Vám sem jen odkaz - Podle stanoviska právního odboru Ministerstva zdravotnictví ČR je možné očkování odložit až do 18. měsíce věku dítěte. Do té doby má rodič právo na odklad bez započetí řízení o přestupku.
 http://www.rozalio.cz/index.php?…

Můj názor je, že Vy jako rodiče znáte své dítě nejlépe. Mnohem lépe, než Vaše doktorka - ať už je sebelepší. Jak často Vaše dítko vídá? Takže by v každém případě měla respektovat, že v tomto vedru nechcete očkovat. Kolozubko :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek